Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanmaklik bisey yok mis gibi hamilesin ve her hamilelik kendine ozeldir oncekiyle hicbir alakasi yok sen huzurlu stressiz ol ki bebisinde guzel guzel gelissin kotu düşünmeyin bizlerede dua et hamislerin duasi kabul olurmuşCanım bende inanmak istiyorum :)
Ederim tabi etmem mi hergün ederim hrmdeInanmaklik bisey yok mis gibi hamilesin ve her hamilelik kendine ozeldir oncekiyle hicbir alakasi yok sen huzurlu stressiz ol ki bebisinde guzel guzel gelissin kotu düşünmeyin bizlerede dua et hamislerin duasi kabul olurmuş![]()
Ayyy hamilesin yaaaa.kesinnn.idrarda cikiyosa kanda hayli hayli cikar.tebrikler canim yaİnşallah canım yarın kan testi yaptıracağım erken sevinmek istemiyorum aslında
İnşallah canım yarın sabah gideceğim inşallah güzel bi haber alirimAyyy hamilesin yaaaa.kesinnn.idrarda cikiyosa kanda hayli hayli cikar.tebrikler canim ya
Amin canim.mutlaka yaz burayaI
İnşallah canım yarın sabah gideceğim inşallah güzel bi haber alirim
İnşallah güzel bir haber getiririm ve rabbim inşallah hepimize nasip eder anne olmayı hayirlisylaAmin canim.mutlaka yaz buraya
aahh ahh bırde bana sorCanım iki gün var zaten bugünü bitti say :)
ınsallah canım:) inşallah güzel haber alacaksın :)
mutlaka yaz yarın merak ederımm:) inşallah güzel haber alacaksın :)
cnm ben suan 4+4 um 5. haftaya grdık ıns daha keseyı görmedım persembe gtcem ınsallah sen gördnmu hcg kacCan'ım sende 5. Haftadasın sanırım...bende 5+2...keseyi gördün mü...ben yarın gidicem doktora...heyecanlıyım çok...
Bende görmedim yarın benim randevum.21inde yapmıştım 897çıktı..yarın isterse doktor yaptırırım.evet
cnm ben suan 4+4 um 5. haftaya grdık ıns daha keseyı görmedım persembe gtcem ınsallah sen gördnmu hcg kac
istemez heralde cagrdımı senı degerını söyledınmı bende 24 ocakta baktrdım adetın 31. gunu 1228,8 cıktı persembe idrarara sıkışık gel karından bakalım dedıBende görmedim yarın benim randevum.21inde yapmıştım 897çıktı..yarın isterse doktor yaptırırım.
ınsallah cnmm bnmde tek ıstegım o bı görsek keseyı kalp atısınıda duysakk ıcımzz rahat edecek şüphedesn dmı hala10 gün sonra gel demişti...897 yi görmedi daha..inş keseyi ve pıtırcığımı görürüm..
aynı duygular ıcersndeyı z senı cok ıyı anlıyorum o kese görulmeden kalp atısı duyulmadan rhat yok bızeeKorkuyorum onun için..başaramazsa diye...yoksa diye...herşey Allah'tan.en iyisini o bilir..bakalım yarın ne olacak...