• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

KIZLAR MERHABA BEN BU AY OVU TESTI YAPTIM 16. GÜN YUMURTLAMA OLDU AMA SONRASINDA TESTİM GENELDE KOYU DEVAM ETTİ BİR BAKABİLİR MİSİNİZ KIYASLAMA İÇİN 16. GÜNÜN VE BUGÜNÜN TESTİNİDE EKLEDİM BÖYLE OLUNCA GEBELİK OLABİLİR DİYOLAR AMA BİLEMİYORUM

FOTOLARA BİR BAKABİLİR MUSİNİZ

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 49
KIZLAR MERHABA BEN BU AY OVU TESTI YAPTIM 16. GÜN YUMURTLAMA OLDU AMA SONRASINDA TESTİM GENELDE KOYU DEVAM ETTİ BİR BAKABİLİR MİSİNİZ KIYASLAMA İÇİN 16. GÜNÜN VE BUGÜNÜN TESTİNİDE EKLEDİM BÖYLE OLUNCA GEBELİK OLABİLİR DİYOLAR AMA BİLEMİYORUM
at canm fotoyu

aynı bnm kı gbı gözukuo paso yumurtlamıs gbı bnmde öyleydıııı am durdukca koyulasıyor cnm tabkıde testler sen calısmalara devam et
BANA TAM TERSİ SİLİK ÇİZGİ OLMASI GEREKİYOR DİYORLAR AMA BÖYLE OLMASI NORMAL Mİ O ZAMAN 16.GÜNLE 25. GÜN NERDEYSE YAKIN BİRBİRİNE

BANA TAM TERSİ SİLİK ÇİZGİ OLMASI GEREKİYOR DİYORLAR AMA BÖYLE OLMASI NORMAL Mİ O ZAMAN 16.GÜNLE 25. GÜN NERDEYSE YAKIN BİRBİRİNE
suann bır problemm yokk cnm bak sen ovulasyonn testlerıne fazla takılma bende gecen ay kullandım cok şukur hamıle kaldım ama ben test olsada olmasada gun asırı ilşkiyi bırakmadımm sende devam et

BİZDE ÖYLE SÜREKLİ DEVAM ETTİKTE OVU TESTİNDE GEBELİK ANLAŞILIYOR DİYOLAR ADETE YAKIN TEKRAR KOYULAŞIRSA GEBELİK OLABİLİR DİYOLAR UMUT İŞTE :D ACABA DİYOR İNSAN :D

BİZDE ÖYLE SÜREKLİ DEVAM ETTİKTE OVU TESTİNDE GEBELİK ANLAŞILIYOR DİYOLAR ADETE YAKIN TEKRAR KOYULAŞIRSA GEBELİK OLABİLİR DİYOLAR UMUT İŞTE :KK70: ACABA DİYOR İNSAN :KK70:
cnm bn adetın 21. gunu yaptım tek cızgı cıkmıstı ama hamıleymısım megerse ona takılmaa yanı

Back
X