Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bende eczaneden almistim once gittim sordm 50 70 tl falan bi markalar vardi kadin bunlrn cok ii oldugunu guvenjlir oldgunu flan solemsti ama nihayetnde bi test bana ck pahali geldi onn yerine ozele gidip yumurta takibi yaptrrm die dusundm ve eve geldim baska bi eczaneyi aradim ovulasyon testo varmi die sordm depo oldugunu getreblecklerini soledi 20 tl icinde 5 tane vardi.fiyati gayt uygun geldi bende aldm yaptim 5. Gun koyu kirmizi ckti ve o gece iliski oldu simdi sukur allaha 8 aylk hamileyim darisi basiniza insallh.demem o ki o kdr pahalilara gerek yok bosa masraf catlarsa zaten hepsi ayni vazifeyi goruyo onemli olan dogru kullnmak.sabah ilk idrarinzdan sonraki idrarinizi ama 3-4 saat hc bi sivi icmicksnz o idrari kullanacaksjnz.urunde buydu.

yınede pahalı almıssın cnm ama olsun degmiş en azından 30 tane ovulasyon testı ve yaında 6 gebelık testıne ınternetten 28 tl ye aldım ben bu ay ılk denemem oldu bakalım beklıorm adetı yarınbuyuk gun

Ben iliskiden 10 gn snra gittim 20 tl verdm ozel hastanenin acilinde kan tahlili yaptrdm ogrendm.hic beklemdm adet gunumu onu yapmazsaniz s.ocagnda gunm gcti diyerekte kab tahlili yaptirabilirsjnz bence beklemeye gerek yok.ama ozelde 1 2 saat icnde sonuc nete dusuyo ogrenysnz.artk beklemeyin adet gunlerinizi ya ben ck sabrsnz hemen ogrendm.

valla cnm ben ovulasyonda poztfı yakaladıgm gbı ust uste ılıskıde bulndm hatta gun asırı sonrada devam ettım ilşkiye ama kendımı hamıle gbı hısstmedgm ıcın yapmıorm test yoksa evdede var ebelık testi yumurtlama olalı bugun tam 15 gun oldu beklemedym hala gebelıge dairr ufacık belırtı m de yok sanırım sende oldu

Benm ne bulantm ne bisi ben sadece cocuk denedgmz icin gidip yaptrdm ki zaten o kdr erken belirti olmz ilk belirti adet gecikmesdr ve snrasi gelir.ama adet gunun gecmdn zaten belirti olmasi cok nadirdir.bence yap ben olsam dayanamam ki zaten dayanamdm iliskidn snra saymaya basladm 10 gunu.snra hemn gidp yaptrdm cikti sukur allaha insallah sennde duan kabul olur allh nasip eder.

amın cnm ınsallah tedavı görüomuydun bır problem varmıydı ?

Merhaba arkadaşlar bende 2 aydır klomen tedavisine başladım. 25inda adet olmam gerekiyor inşallah olmam☺ovilasyon testi yaptım ama becerebildikmi bilmiyorum.bu bekleyiş beni çok yipratti.bugun erken gebelik testi yaptım sonuc negatif.hala umudum var.allah hickimsenin umutlarını boşa cikarmasin inşallah.

Pko vardi bende.ozele gtmstik bi ay klomen bi ay ignesini yapmsti ignede yanit verdi ama kimyasal oldu dustu.snra gtmdm dha ve kendi kendime klomen ilacini aldm gnde 2 tane kullndm ve snra catlama testi yaptm bol bol da dua ettim allahta ilk doktorsz denmemde nasp etti sukur.

Allahım ne güzel ya ne kadar sanslisin.insallah isteyen herkese nasip eder.boyle güzel şeyler okuyunca okurken ağlama geliyor bana sevinçten.

Bende burda yazilanlarin tamamini okumadan once ck umutszdum.snra hepsini otrdm okudm hc cck sahibi olan yok mu pko olupta die.snra olanlrida gordm okudm umutlndm ve dr a gtmedn bi kendi kendime deneyeym dedm ve denedm tabi 65 kg olmstm 2 ay kendi kendime ugrastm ve 10 kilo verdm 54 kg grdm snra klomene basladm ilk denememde ttuttu sukur.insallah allah isteyen herkese nasip eder.bende okurken agliydm yorumlari cnku ck gzel bi duygu

cok ıyı cesaret etmıssınkendıkendıne bnde fsh yuksek azcık fazla da degıl ama neden se nasıp olmadı ıkı ay klomen kullandım ama oladı rahım fılmıde cektrdım beklıyorumm halaa

Cesaret etmekten baskasi sadece ozele doktugun tonlarca para ve ayni tedaviyi yapiyo.bu konuyu klomni de pkoyuda cok arastrdm ve sonra denedm.bu arada yanlis anlasilmasn dr gtmeyn demyrm eger sadece sorun pkoysa klomenin dozunu artirark denemekte fayda var.gunde 1 tane kullnmstm etki etmemsti.bu gebeligmde 2 tane kullndm oldu.3 e kadr yolu var zaten dr da ayni seyi yapiyo 6 ay boyunca diz artirarak klomeni uyguluyo snra asilama yada igneye gecyo.

bnde ıkı ay kullandım klomenı gunde ıkı adet olmadı bakalım bu ay bırdaha kendım denerım olmadı doktora gıderım artık bnm doktorumda klomene gerek görmdı en sn gtmemm de 3 ay daha kendın dene dedı sonra gel dedı ıste bu ay daha denıcem olmazsa tekrar doktora gtcem cesaretten kastımm ise klomen kıst yapabılıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…