Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bilmyrm bende olmadi sukur.bak sen gunde 2 tane dne sbah aksam olmak uzere hatta benm bi arkadsm dha var oda drp drdu ama sonc elde edemdi.bende ona benm yptklrmi soldm ve oda suan 2 aylik gebe.sende dene ben adetimin 5. Gunu basladm 9. Gunune kdr sbh 1 aksam 1 kullndm ve ovulasyn testi yptm.sinc pozitf oldu sukr.ama olmasaydi bi dhaki ay 3 e cikarip yine denicktm olmasaydi dr gidecektm tekrr.ben kendi kendime denemdn once surekli dr gttim ozele kan tahlili yumurta takibi falan hergn dr ve artk bikiyosun bide sonuc alamayinca bikiysn esjnde anlamyo ne olp bittigni oda bi yandn git gel ne oluyo die bunaltyo seni sende adet gunn gelince bi stres bi telas sonc husran olunca biraz dha umidni yitriysn olan bu

Aynen öyle cnm sadece klomen mi kullandı başka bisey yaptinmi olmadı bu ay klomen bende alırım

Yok hic bisi yapmdm kullnmdm sadece klomen.insallah allah sanada nasip eder.ama once kendn dene klomenle etkisi var kesnlkle

Yok hic bisi yapmdm kullnmdm sadece klomen.insallah allah sanada nasip eder.ama once kendn dene klomenle etkisi var kesnlkle
Progestan kullandınmi doktor bana verdi daha önce düşük yaptığım için. Kliment 2.ayim yarın adet olmamaya diliyorum. Ama eger bu ayda tutmadiysa 3.ay klomeni günde 3e cikarsammi.kafam karıştı biraz

2 tane kullan sen yine 3 e hemen gecme.ben 3. Ayima kadr hic dr a gtmedm o yuzdn progestana gerek kalmdi.gunde 3 e hemen gecme belki 2 tanede hamile kalirsn

kızlar kan testi yaptırdım beta hcg 67,26 çıktı günüme 4 gün var hamile miyim lütfen yardımmmmm
Ben de ilk baktırdığımda 49 du. Büyük ihtimal sende hamilesin canım 2 gün sonra tekrar kan ver en az 2 kat yükselirse hamilesin gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))

Ben de ilk baktırdığımda 49 du. Büyük ihtimal sende hamilesin canım 2 gün sonra tekrar kan ver en az 2 kat yükselirse hamilesin gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
amin cnm tşk ederim kimyasal olabilir mi acaba ondan korkuyorum

İşte o hemen belli olmaz zamanla inşallah değildir kafana takma düşünme acaba kimyasal mıdır diye rahat ol şükür et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…