- 11 Haziran 2015
- 96
- 23
- 8
- 33
Progestan kullandınmi doktor bana verdi daha önce düşük yaptığım için. Kliment 2.ayim yarın adet olmamaya diliyorum. Ama eger bu ayda tutmadiysa 3.ay klomeni günde 3e cikarsammi.kafam karıştı birazYok hic bisi yapmdm kullnmdm sadece klomen.insallah allah sanada nasip eder.ama once kendn dene klomenle etkisi var kesnlkle
Şaka yapıyosun değil mi doktora danışmadan kullanmayacaksın heralde?Aynen öyle cnm sadece klomen mi kullandı başka bisey yaptinmi olmadı bu ay klomen bende alırım
Test yaptın mı :)) valla bazen sayfaya bakamıyorum sen aklıma geliyon giriyom takip ediyom seni bugün adet günün galiba yapsana bi test :))O ozge-_-ozge yok cnm kullanmicam
Ben de ilk baktırdığımda 49 du. Büyük ihtimal sende hamilesin canım 2 gün sonra tekrar kan ver en az 2 kat yükselirse hamilesin gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))kızlar kan testi yaptırdım beta hcg 67,26 çıktı günüme 4 gün var hamile miyim lütfen yardımmmmm
amin cnm tşk ederim kimyasal olabilir mi acaba ondan korkuyorumBen de ilk baktırdığımda 49 du. Büyük ihtimal sende hamilesin canım 2 gün sonra tekrar kan ver en az 2 kat yükselirse hamilesin gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Haklısın Cnm iyi dusuneyim iyi olsun Tsklerİşte o hemen belli olmaz zamanla inşallah değildir kafana takma düşünme acaba kimyasal mıdır diye rahat ol şükür et :)
Hemen hemen :)) bugün olsun günaşırı olsun yeterli :)Kızlar test benim ilişki ne zaman olmalı sizce
Hemen hemen :)) bugün olsun günaşırı olsun yeterli :)
Hadi hayırlısı inşallah. İlişkiden sonra hemen kalkma kalçanın altına yastık koy en az yarım saat bekle bebeği hiç düşünme stres yapma :))Tamam canım. Bugün ve ondan gün aşırı olacak ....
Hadi hayırlısı inşallah. İlişkiden sonra hemen kalkma kalçanın altına yastık koy en az yarım saat bekle bebeği hiç düşünme stres yapma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?