- 15 Ocak 2016
- 332
- 133
- 103
- 35
Aynen canım tez zamanda ikimiz de hamile oluruz inşallah yaınsallah hamılesnndr bende degerlendrdm gunlerı ama tutmayınca tutmuyor maalesef
canım o belli olmaz ovulasyon testleri kesin sonuç vermez birkaç gün daha bekleyip gebelik testi yap bu arada moralini bozma biliyorsun stres en büyük zararı veriyor vücudabnm de bat a 6 gun var bugun ovulasyon yaptım 2 saat önce falan tek cızgı cıktıı gebelık olsaydı cıkardı heralde
evet cnm cok haklısınn napalım bizimkide bir umutt ufacık seylerden yıkılaabılıyoruzcanım o belli olmaz ovulasyon testleri kesin sonuç vermez birkaç gün daha bekleyip gebelik testi yap bu arada moralini bozma biliyorsun stres en büyük zararı veriyor vücuda
6 gün kalmış şunun şurasında dayan biraz daha inşallah mutlu haber alırız=)evet cnm cok haklısınn napalım bizimkide bir umutt ufacık seylerden yıkılaabılıyoruz
Bende o yüzden hemen gebelik testi yapmak istemedim negatif çıkıp moralim bozulmasın diye beklicem BŞ kaç gün artık çok zor beklemek amaevet cnm cok haklısınn napalım bizimkide bir umutt ufacık seylerden yıkılaabılıyoruz
ınsallah cnm aralıkda hsg cekıldı tüpler acıldı hormonlar duzenlendı sevıyeler guzel bu ay ilşkiler yapıldı ovuasyona uyuldu allah nasip etsn yeter ki6 gün kalmış şunun şurasında dayan biraz daha inşallah mutlu haber alırız=)
aynenn bekle kesınlklee yapmaa yaa kırmızıları görmek testte tek cızgı görmekden daha ıyıBende o yüzden hemen gebelik testi yapmak istemedim negatif çıkıp moralim bozulmasın diye beklicem BŞ kaç gün artık çok zor beklemek ama
Aynen canım ya Allah'ım aratmadan versin hayırlı evlat inşallah hepimizeaynenn bekle kesınlklee yapmaa yaa kırmızıları görmek testte tek cızgı görmekden daha ıyı
Canim bu ay banada aynisi oldu 14.gün basladi hafif pembe kanama sonra 3.4kahverengi geldi kesildi bende bekliyorum test yapmayi da biraktim sanirim stresten oluyo yani bu kitler de strese sokuyo insani yaKizlar dun ilk defa ovulasyon testi yaptim adetimin 15.gunu
Eki Görüntüle 1747392
Buda bugun sabah
Eki Görüntüle 1747394
Ayrica bugun damla kanamalrim var bilgisi olanlar lutfen yorumlayin kimse birsey yazmiyor
amınn cnm ya ınsallahAynen canım ya Allah'ım aratmadan versin hayırlı evlat inşallah hepimize
Canım istersen bi dCanim bu ay banada aynisi oldu 14.gün basladi hafif pembe kanama sonra 3.4kahverengi geldi kesildi bende bekliyorum test yapmayi da biraktim sanirim stresten oluyo yani bu kitler de strese sokuyo insani ya
Hiç bilgim yok canım ya kusura bakma yardımcı olmadım istersen bi doktor a git biran önceCanim bu ay banada aynisi oldu 14.gün basladi hafif pembe kanama sonra 3.4kahverengi geldi kesildi bende bekliyorum test yapmayi da biraktim sanirim stresten oluyo yani bu kitler de strese sokuyo insani ya
Ayy regl olmadin yani.çok sevindim.inş pozitifi görürsün.buraya yaz mutlaka.Inşallah canım ya ovilasyon testi yaptım bugün çift çizgi çıktı yarın veya yanından sonra da gebelik testi yapmayı düşünüyorum adetim gelmezse eğer :)
Daha olmadım canım bekliyorum inşallah olmam ya tamam tatlım haber ederim :))Ayy regl olmadin yani.çok sevindim.inş pozitifi görürsün.buraya yaz mutlaka.
Ovu testinde cift cizgi cikmasi yuzde yuz dogruluk gostermiyo.burda bazi kisiler cift çizgiyi gordu ama sonra regl oldular.regl olmazsan biraz bekle kan testi yaptir tekrar. 1,2 cok düşük çünkü. .. Yukselmisse gebelik oluşmuştur.Kızlar adetim bir hafta gecikti gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı bende cumartesi kan verdim HCG 1,2 çıktı. Şimdi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik ama belirgin çıktı ama ben işin içinden cikamadimhamileyken ovulasyon çift çıkıyor diye duymuştum osa mi umitleniyorum
Gebelik testi de böyle çıktı canım beni umutlandiran o oldu zatenOvu testinde cift cizgi cikmasi yuzde yuz dogruluk gostermiyo.burda bazi kisiler cift çizgiyi gordu ama sonra regl oldular.regl olmazsan biraz bekle kan testi yaptir tekrar. 1,2 cok düşük çünkü. .. Yukselmisse gebelik oluşmuştur.
Canım kaç gün geçti reglinDaha olmadım canım bekliyorum inşallah olmam ya tamam tatlım haber ederim :))
Bugün reglimin ilk günü canım olmadım da inşallah gelmezCanım kaç gün geçti reglin
Gebelik testi silik ciksa da cogu kisi de pozitifi gösteriyor.bence biraz bekle adetin gecti mi? Degerler adet gectikten sonra yukseliyor.ins.bebek vardir.☺Gebelik testi de böyle çıktı canım beni umutlandiran o oldu zaten
Tatlım 7gun geçti adetim cumartesi günü kan verdim HCG 1,2ydi yanı o gün 4gun geçmiştiGebelik testi silik ciksa da cogu kisi de pozitifi gösteriyor.bence biraz bekle adetin gecti mi? Degerler adet gectikten sonra yukseliyor.ins.bebek vardir.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?