Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Arkadaşlar bu ay ilk defa test yapıyorum. Adet döngüm 28, Fotoğrafı yorumlayabilir misiniz? 2 gündür test yapmayı bıraktım. Sizce durum nedir? Bu arada akıntı çok ve bat a 3 gün var

Son düzenleme:
Kizlar dun ilk defa ovulasyon testi yaptim adetimin 15.gunu

Buda bugun sabah

Ayrica bugun damla kanamalrim var bilgisi olanlar lutfen yorumlayin kimse birsey yazmiyor

Kistten kaynakli olabilir. Bi arkadasimin kisti var bazen bikac damla kanamasi oluyor.ama devam ederse bi doktora görün
Sagol cnm doktor kontrolundeyim zaten ilac kullaniyorum suan ama kasik agrim ve 1 kac damla kanamam oldu ondan korktum yarin ariyacagim doktorumu

Mrb arkadaşlar yarın adet günüm az önce çok acık pembesi kan geldi adet mi olcam yoksa yerleşme kanaması mı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler

Arkadaşlar benim adetim düzensiz ovulasyon testi aldım rastgele dün kullandım ve baya koyu iki çizgi çıktı hatta t çizgisi c den daha koyuydu bu ne demek oluyor yani ilk yaptığım gün yumurtlamaya mı denk geldi bugün de yaptım iki çizgi eşitkoyulukta

Test öncesinde en az 2-3 saat sıvı tüketmemek gerekiyor, eğer öyle olup iki koyu çizgiyi yakaladiysan tahmini 36 saate kadar çatlama olacak demektir diye biliyorum. Önceki bir günü ve çatlamayı degerlendirmen, sonra da gun aşırı iliski öneriliyor

Bazıları da hep öyle görünce hamile olduğunu anlıyor, birkaç gün dene. Ve sabah ilk idrarla ovulasyon testi yapma

Öğle saatlerinde yaptım dün ve bugün baya koyu iki çizgi vardı bakalım yarında deniycem rast gele yapınca 2 çizgiyi görünce şaşırdım sıvı alımına dikkat ettim Hakkı'mızda hayırlı olur inşallah benim bir oğlum var üç ay öncede kimyasal gebelik yaşadım inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza

Arkadaslar sizlerinde fikrini almak istiyorum bende yumurta rezervi azligi var ve cogu zaman yumurtam bile olmuyor hatta gecen ay bir ay boyunca ovuluasyon testi yaptim ve hep silik cizgi cikti ama bu ay kasiklarim cok agridigi icin acaba dedim ve kalan iki ovuluasyon testi ile ayni gun icinde iki kez test yaptim sizce sonuc pozitif mi deneyimli olan arkadaslar bi bakabilirmi

Eklentiler

• 20160118_075442.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 64
16.30 da yaptığın pozitife benziyor tatlım her ihtimale karşı değerlendirseydin dün akşamı değerlendirmediysen bu günü en kısa sürede değerlendir. öğlen olursa yarın akşamı da değerlendir akşam olursa sonraki gün öğleni değerlendir. Umarım tutar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…