Cok tesekkurler canim cevap verdigin ve iyi dileklerin icin.dun aksami degerlendirmistik bu aksamida degerlendirmek lazim ozaman.16.30 da yaptığın pozitife benziyor tatlım her ihtimale karşı değerlendirseydin dün akşamı değerlendirmediysen bu günü en kısa sürede değerlendir. öğlen olursa yarın akşamı da değerlendir akşam olursa sonraki gün öğleni değerlendir. Umarım tutar:)
uygunsa yarın öğlen daha mantıklı çünkü ya gün aşırı ya 1.5 gün diyorlar ama öğlen şansım yok diyorsan akşamı değerlendir her ihtimale karşı=)Cok tesekkurler canim cevap verdigin ve iyi dileklerin icin.dun aksami degerlendirmistik bu aksamida degerlendirmek lazim ozaman.
Canım 16 30 da yaptigin vakit çatlama olmuş zaten.Bugünde degerlendir bence.Arkadaslar sizlerinde fikrini almak istiyorum bende yumurta rezervi azligi var ve cogu zaman yumurtam bile olmuyor hatta gecen ay bir ay boyunca ovuluasyon testi yaptim ve hep silik cizgi cikti ama bu ay kasiklarim cok agridigi icin acaba dedim ve kalan iki ovuluasyon testi ile ayni gun icinde iki kez test yaptim sizce sonuc pozitif mi deneyimli olan arkadaslar bi bakabilirmi
Calistigim icin oglen zor aksama kaldi artik.yeterki tutsun iki ay once olumsuz bir tup bebek denemem var bunun uzerine dogal yollardan olursa dunyalar benim oluruygunsa yarın öğlen daha mantıklı çünkü ya gün aşırı ya 1.5 gün diyorlar ama öğlen şansım yok diyorsan akşamı değerlendir her ihtimale karşı=)
inşallah olur canım=)Calistigim icin oglen zor aksama kaldi artik.yeterki tutsun iki ay once olumsuz bir tup bebek denemem var bunun uzerine dogal yollardan olursa dunyalar benim olur
Yani bu koyulukta olupta yumurta olmamasi yada catlama olmamasi imkansiz degil miCanım 16 30 da yaptigin vakit çatlama olmuş zaten.Bugünde degerlendir bence.
Teşekkür ederim canım cvp verdiğin için bugün ader günüm bakalım sonuç ne olcakBence bi iki gun bekle canim.öyle belli olur.baska sekilde emin olamazsin
Insallah regl olmazsin ve hamilesindir canimTeşekkür ederim canım cvp verdiğin için bugün ader günüm bakalım sonuç ne olcak
bence daha silikleşmemiş tatlım ama eşinin sperm sayısı nasıl hergün olduğunda sperm kalitesi düşüyor diyo doktorlarArkadaşlar dün iki cizgiyi eşit koyulukta yakalamistim dun ve onceki gunu degerlendirdik.sizce cizgi siliklesmis mi bugece deneme olsun mu?yardimci olur musunuz
Bazıları da hep öyle görünce hamile olduğunu anlıyor, birkaç gün dene. Ve sabah ilk idrarla ovulasyon testi yapma[/QUOTE. Can'ım ben bugün tekrarladım baya bir silik çıktı ikinci çizgi yumurtlama olmuştur dimi
Bebek için deneyeli bu üçüncü ay olacak.bu ay olmazsa eşim sperm sayisina baktiracak.çünkü benim hic bir sorunum yok.ama doktorum yumartlama gunlerinde 3 gun ard arda iliski olsun dedi. Sonra gun asiri olsun dedi. Sence bugun iliski olmasina gerek var mi?bence daha silikleşmemiş tatlım ama eşinin sperm sayısı nasıl hergün olduğunda sperm kalitesi düşüyor diyo doktorlar
tatlım doktorun öyle dediyse ard arda devam et bence benimki 1.5 günle tutmuştu tesadüfmü hep öyle mi bilmiyorum tabiBebek için deneyeli bu üçüncü ay olacak.bu ay olmazsa eşim sperm sayisina baktiracak.çünkü benim hic bir sorunum yok.ama doktorum yumartlama gunlerinde 3 gun ard arda iliski olsun dedi. Sonra gun asiri olsun dedi. Sence bugun iliski olmasina gerek var mi?
Belki bugunu degerlendirmem siliklesmemis madem.tesekkurler cevap icintatlım doktorun öyle dediyse ard arda devam et bence benimki 1.5 günle tutmuştu tesadüfmü hep öyle mi bilmiyorum tabi
Inşallah canım ya ovilasyon testi yaptım bugün çift çizgi çıktı yarın veya yanından sonra da gebelik testi yapmayı düşünüyorum adetim gelmezse eğer :)Insallah regl olmazsin ve hamilesindir canim
bnm de bat a 6 gun var bugun ovulasyon yaptım 2 saat önce falan tek cızgı cıktıı gebelık olsaydı cıkardı heraldeInşallah canım ya ovilasyon testi yaptım bugün çift çizgi çıktı yarın veya yanından sonra da gebelik testi yapmayı düşünüyorum adetim gelmezse eğer :)
Canım daha erken senin bence regline 3 veya 4 gün tekrar yap benim bugün adet günüm dün ve bugün çift çizgi çıktı daha önce yapmıştım çıkmamıştı morelini bozma hemen tatlım inşallah tez zamanda hamile kalırsınbnm de bat a 6 gun var bugun ovulasyon yaptım 2 saat önce falan tek cızgı cıktıı gebelık olsaydı cıkardı heralde
ınsallah cnm ya valla moralım bozulmadı desem yalan olurr hayalkırklıgı bambaska bı duygu evet erken ama ne bılım ovulasyonda cıkıomus ya ben de iknci czgi silik bıle dgldiCanım daha erken senin bence regline 3 veya 4 gün tekrar yap benim bugün adet günüm dün ve bugün çift çizgi çıktı daha önce yapmıştım çıkmamıştı morelini bozma hemen tatlım inşallah tez zamanda hamile kalırsın
Yok canın bozma morelini bakalım ovilasyon doğru çıkıyor mu bide o var sırf merakımdan bu testi yaptım şayet hamile olursam burdan ovilasyon doğru çıkarıyormuş diyicem bakalım bel ve kasık ağrım var sabahtan beri ader olcak gibi bi his var bende deınsallah cnm ya valla moralım bozulmadı desem yalan olurr hayalkırklıgı bambaska bı duygu evet erken ama ne bılım ovulasyonda cıkıomus ya ben de iknci czgi silik bıle dgldi
ınsallah hamılesnndr bende degerlendrdm gunlerı ama tutmayınca tutmuyor maalesefYok canın bozma morelini bakalım ovilasyon doğru çıkıyor mu bide o var sırf merakımdan bu testi yaptım şayet hamile olursam burdan ovilasyon doğru çıkarıyormuş diyicem bakalım bel ve kasık ağrım var sabahtan beri ader olcak gibi bi his var bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?