Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Inşallah hamilesindir canım iyi düşün iyi olsun haberini bekliyor olacağım bende yarın hormon testi yaptırcam bi içimde kalmasın en azından :)
muutlaka yaptır hormon testını bnm fsh hormonunda sıkıntı var azcık 9.75 çıktı yoksa cok sukur sorunum yoktu

ınsallah canım pek sanmıyorum ama ıyı veya kötü mutlaka yazarmm
Inşallah hamilesindir canım iyi düşün iyi olsun haberini bekliyor olacağım bende yarın hormon testi yaptırcam bi içimde kalmasın en azından :)
muutlaka yaptır hormon testını bnm fsh hormonunda sıkıntı var azcık 9.75 çıktı yoksa cok sukur sorunum yoktu
Anladım canım bende yaptırayım bari

yaptr cnm mutlaka hatta sonucunu burayada yaz

ınsallah canım pek sanmıyorum ama ıyı veya kötü mutlaka yazarmm
yaptr cnm mutlaka hatta sonucunu burayada yaz
Tamam canım bugün randevu alıcam bakalım inşallah hayırlı haberler olur

ınsallahh cnmm

selam kızlar acaba ovülasyon testinde 2 koyu çizgi çıkınca mı değerlendirmek gerekiyor yoksa bir silik çizgi görününce mi

Mrb arkadaşlar bugün adet oldum malesef bu ay hamile değilim ovilasyon testi çift çıktı ama hamile olmadım demem o ki ovilasyon testi hamileliği gösteriyomuş
canım sen HCG olcturmus muydun ben düşük yaptığım zaman ovulasyon hep çift çıkıyordu tabi ben düşükten dolayı kanama olduğunu bilmiyordum adet sandım

Kızlar dün sabah ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm ancak öğleden sonra yaptığım testte tek çizgiydi, akşama da yakınlaşma oldu. Hamile kalmış olabilir miyim?

Kızlar dün sabah ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm ancak öğleden sonra yaptığım testte tek çizgiydi, akşama da yakınlaşma oldu. Hamile kalmış olabilir miyim?
Inşallah olmuştur zaten çift çizgiyi gördüğün zaman ve ertesi günü birlikte olmak gerekiyormuş inşallah kalırsın canın

Inşallah olmuştur zaten çift çizgiyi gördüğün zaman ve ertesi günü birlikte olmak gerekiyormuş inşallah kalırsın canın
Canım yanıt verdiğin için teşekkür ederim. Dün denedik bugün de denemeli miyim sence? İki gün ara ile diyorlar ama emin olamadım

Kızlar bende cumartesi çift çizgiyi yakaladım sabah . Akşam yaptığımda silikleşmiş o gece ve ondan sonra ki gece sabah karşı denedim iyi mi sizce ?
benim de aynı Canım, bende de pazartesi aynısı oldu. Biz de o gece denedik. Bu gece de garantiye alalım diyorum. Olur diyorlar, umarım tutar. Benim sol kasığımda dünden beri ağrım çok, bu bir belirti olabilir mi? Sende de oldu mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…