• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

16.30 da yaptığın pozitife benziyor tatlım her ihtimale karşı değerlendirseydin dün akşamı değerlendirmediysen bu günü en kısa sürede değerlendir. öğlen olursa yarın akşamı da değerlendir akşam olursa sonraki gün öğleni değerlendir. Umarım tutar:)
Cok tesekkurler canim cevap verdigin ve iyi dileklerin icin.dun aksami degerlendirmistik bu aksamida degerlendirmek lazim ozaman.

Cok tesekkurler canim cevap verdigin ve iyi dileklerin icin.dun aksami degerlendirmistik bu aksamida degerlendirmek lazim ozaman.
uygunsa yarın öğlen daha mantıklı çünkü ya gün aşırı ya 1.5 gün diyorlar ama öğlen şansım yok diyorsan akşamı değerlendir her ihtimale karşı=)

Arkadaslar sizlerinde fikrini almak istiyorum bende yumurta rezervi azligi var ve cogu zaman yumurtam bile olmuyor hatta gecen ay bir ay boyunca ovuluasyon testi yaptim ve hep silik cizgi cikti ama bu ay kasiklarim cok agridigi icin acaba dedim ve kalan iki ovuluasyon testi ile ayni gun icinde iki kez test yaptim sizce sonuc pozitif mi deneyimli olan arkadaslar bi bakabilirmi
Canım 16 30 da yaptigin vakit çatlama olmuş zaten.Bugünde degerlendir bence.

uygunsa yarın öğlen daha mantıklı çünkü ya gün aşırı ya 1.5 gün diyorlar ama öğlen şansım yok diyorsan akşamı değerlendir her ihtimale karşı=)
Calistigim icin oglen zor aksama kaldi artik.yeterki tutsun iki ay once olumsuz bir tup bebek denemem var bunun uzerine dogal yollardan olursa dunyalar benim olur

Arkadaşlar dün iki cizgiyi eşit koyulukta yakalamistim dun ve onceki gunu degerlendirdik.sizce cizgi siliklesmis mi bugece deneme olsun mu?yardimci olur musunuz

Eklentiler

• 20160118_134957.webp
    20160118_134957.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar dün iki cizgiyi eşit koyulukta yakalamistim dun ve onceki gunu degerlendirdik.sizce cizgi siliklesmis mi bugece deneme olsun mu?yardimci olur musunuz
bence daha silikleşmemiş tatlım ama eşinin sperm sayısı nasıl hergün olduğunda sperm kalitesi düşüyor diyo doktorlar

bence daha silikleşmemiş tatlım ama eşinin sperm sayısı nasıl hergün olduğunda sperm kalitesi düşüyor diyo doktorlar
Bebek için deneyeli bu üçüncü ay olacak.bu ay olmazsa eşim sperm sayisina baktiracak.çünkü benim hic bir sorunum yok.ama doktorum yumartlama gunlerinde 3 gun ard arda iliski olsun dedi. Sonra gun asiri olsun dedi. Sence bugun iliski olmasina gerek var mi?

Bebek için deneyeli bu üçüncü ay olacak.bu ay olmazsa eşim sperm sayisina baktiracak.çünkü benim hic bir sorunum yok.ama doktorum yumartlama gunlerinde 3 gun ard arda iliski olsun dedi. Sonra gun asiri olsun dedi. Sence bugun iliski olmasina gerek var mi?
tatlım doktorun öyle dediyse ard arda devam et bence benimki 1.5 günle tutmuştu tesadüfmü hep öyle mi bilmiyorum tabi

Inşallah canım ya ovilasyon testi yaptım bugün çift çizgi çıktı yarın veya yanından sonra da gebelik testi yapmayı düşünüyorum adetim gelmezse eğer :)
bnm de bat a 6 gun var bugun ovulasyon yaptım 2 saat önce falan tek cızgı cıktıı gebelık olsaydı cıkardı heralde :(

bnm de bat a 6 gun var bugun ovulasyon yaptım 2 saat önce falan tek cızgı cıktıı gebelık olsaydı cıkardı heralde :KK43:
Canım daha erken senin bence regline 3 veya 4 gün tekrar yap benim bugün adet günüm dün ve bugün çift çizgi çıktı daha önce yapmıştım çıkmamıştı morelini bozma hemen tatlım inşallah tez zamanda hamile kalırsın

Canım daha erken senin bence regline 3 veya 4 gün tekrar yap benim bugün adet günüm dün ve bugün çift çizgi çıktı daha önce yapmıştım çıkmamıştı morelini bozma hemen tatlım inşallah tez zamanda hamile kalırsın
ınsallah cnm ya valla moralım bozulmadı desem yalan olurr hayalkırklıgı bambaska bı duygu evet erken ama ne bılım ovulasyonda cıkıomus ya ben de iknci czgi silik bıle dgldi

ınsallah cnm ya valla moralım bozulmadı desem yalan olurr hayalkırklıgı bambaska bı duygu evet erken ama ne bılım ovulasyonda cıkıomus ya ben de iknci czgi silik bıle dgldi
Yok canın bozma morelini bakalım ovilasyon doğru çıkıyor mu bide o var sırf merakımdan bu testi yaptım şayet hamile olursam burdan ovilasyon doğru çıkarıyormuş diyicem bakalım bel ve kasık ağrım var sabahtan beri ader olcak gibi bi his var bende de

Yok canın bozma morelini bakalım ovilasyon doğru çıkıyor mu bide o var sırf merakımdan bu testi yaptım şayet hamile olursam burdan ovilasyon doğru çıkarıyormuş diyicem bakalım bel ve kasık ağrım var sabahtan beri ader olcak gibi bi his var bende de
ınsallah hamılesnndr bende degerlendrdm gunlerı ama tutmayınca tutmuyor maalesef

Back
X