- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 35
İnşallah canım benim de 7gun geçti bakalım kısmet artık inşallah hamisizdir :)Bugün reglimin ilk günü canım olmadım da inşallah gelmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim de 7gun geçti bakalım kısmet artık inşallah hamisizdir :)Bugün reglimin ilk günü canım olmadım da inşallah gelmez
Ayy inşallah canım ya :))İnşallah canım benim de 7gun geçti bakalım kısmet artık inşallah hamisizdir :)
Adetlerin düzenli mi? Yani düzenliyse ilk defa boyle geciktiyse bence buyuk ihtimal bebek vardir.Tatlım 7gun geçti adetim cumartesi günü kan verdim HCG 1,2ydi yanı o gün 4gun geçmişti
Bi kaç gün geciktirdi ama hiç bu kadar olmamıştı canım geçen ay düşük yaptım bir deAdetlerin düzenli mi? Yani düzenliyse ilk defa boyle geciktiyse bence buyuk ihtimal bebek vardir.
Anladim canim. Belki dusukten kaynakli gecikme olmus da olabilir.biraz daha bekle.gec dollenmede deger gec yukselir.bi akrabanin oyle olmustu.Bi kaç gün geciktirdi ama hiç bu kadar olmamıştı canım geçen ay düşük yaptım bir de![]()
Böyle şeyler bana umut oluyor gerçekten Rabbim hepimizin gönlüne gore versin inşallahAnladim canim. Belki dusukten kaynakli gecikme olmus da olabilir.biraz daha bekle.gec dollenmede deger gec yukselir.bi akrabanin oyle olmustu.
Amin canim. ..Böyle şeyler bana umut oluyor gerçekten Rabbim hepimizin gönlüne gore versin inşallah
Doktora sordum cnm yumurta catladiginda kanama olabilyormus bazen korkulcak birsey degilmisCanim bu ay banada aynisi oldu 14.gün basladi hafif pembe kanama sonra 3.4kahverengi geldi kesildi bende bekliyorum test yapmayi da biraktim sanirim stresten oluyo yani bu kitler de strese sokuyo insani ya
Himm iyi bari o zaman ama biz degelrendiremedik o gunleri maalesef ce ovu kitinde de pozitif gostermedi ne hikmetse bu da yuzde yuz guvenlir degil anladigim kadarıyla ve strese sebep oluyo aslındaDoktora sordum cnm yumurta catladiginda kanama olabilyormus bazen korkulcak birsey degilmis
Kizlar ilk kez ovulasyon testi yapiyorum testimi yorumlarmisiniz
Eki Görüntüle 1746776
Himm iyi bari o zaman ama biz degelrendiremedik o gunleri maalesef ce ovu kitinde de pozitif gostermedi ne hikmetse bu da yuzde yuz guvenlir degil anladigim kadarıyla ve strese sebep oluyo aslında
Kizlar ben doktorla görüştum o testler yuzde yuz güvenilir degilmis bazi kadinlarda yumurta aki kivaminda bazi kadinlardada kanama yada leke seklinde kendini gosterirmis gayet normalmis benim yumurtam catladigi halde bana cift cizgiyi silik gosterdi tabi bu cizgi digerlerinden koyuydugurbet benimkide henüz seninkinden daha koyulaşmadı negatif diyorlar bu sonuç için..hayırlısı olsun bekliyorum bende iki koyu çizgiyi
napalım cnm hayırlısı olsunnn deekki zamanı var dahaMrb arkadaşlar bugün adet oldum malesef bu ay hamile değilim ovilasyon testi çift çıktı ama hamile olmadım demem o ki ovilasyon testi hamileliği gösteriyomuş
Aynen canım hayırlısı olsun ama ovilasyon doğru göstermiyormuş heves olmasın diye belşrtmek istedim Bi deneyen olarak nasip bu ay değilmiş demekkinapalım cnm hayırlısı olsunnn deekki zamanı var daha
iiyi yapmıssınn cnm denemeklee herkes gebelıgı gösterdgını düşünüyor bende öyle düşünüyodum dün yapayım dedım hatta kocamn tek cıkınca bozulmustummm moralım azcık bozulmustuAynen canım hayırlısı olsun ama ovilasyon doğru göstermiyormuş heves olmasın diye belşrtmek istedim Bi deneyen olarak nasip bu ay değilmiş demekki
Yani canım hiç morelini bozma ne heveslen neden morelini boz adetin gelmediği zaman gebelik testi yap onla öğren en güzeli bende hep ovilasyon hamileliği gösteriyor diye duyduğum için yaptım ve çift çizgi gördüm hep ama doğru değilmiş o yüzden yanıma payını da görmüş olduk :)iiyi yapmıssınn cnm denemeklee herkes gebelıgı gösterdgını düşünüyor bende öyle düşünüyodum dün yapayım dedım hatta kocamn tek cıkınca bozulmustummm moralım azcık bozulmustu
aay evet haklısınnn bakalımm cum dan pazartsı ye kdr cıkak hersey ortayaYani canım hiç morelini bozma ne heveslen neden morelini boz adetin gelmediği zaman gebelik testi yap onla öğren en güzeli bende hep ovilasyon hamileliği gösteriyor diye duyduğum için yaptım ve çift çizgi gördüm hep ama doğru değilmiş o yüzden yanıma payını da görmüş olduk :)
Inşallah hamilesindir canım haber et mutlaka :)aay evet haklısınnn bakalımm cum dan pazartsı ye kdr cıkak hersey ortaya
ınsallah canım pek sanmıyorum ama ıyı veya kötü mutlaka yazarmmInşallah hamilesindir canım haber et mutlaka :)