• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canim bu ay banada aynisi oldu 14.gün basladi hafif pembe kanama sonra 3.4kahverengi geldi kesildi bende bekliyorum test yapmayi da biraktim sanirim stresten oluyo yani bu kitler de strese sokuyo insani ya
Doktora sordum cnm yumurta catladiginda kanama olabilyormus bazen korkulcak birsey degilmis

Doktora sordum cnm yumurta catladiginda kanama olabilyormus bazen korkulcak birsey degilmis
Himm iyi bari o zaman ama biz degelrendiremedik o gunleri maalesef ce ovu kitinde de pozitif gostermedi ne hikmetse bu da yuzde yuz guvenlir degil anladigim kadarıyla ve strese sebep oluyo aslında

Himm iyi bari o zaman ama biz degelrendiremedik o gunleri maalesef ce ovu kitinde de pozitif gostermedi ne hikmetse bu da yuzde yuz guvenlir degil anladigim kadarıyla ve strese sebep oluyo aslında

gurbet gurbet benimkide henüz seninkinden daha koyulaşmadı negatif diyorlar bu sonuç için..hayırlısı olsun bekliyorum bende iki koyu çizgiyi
Kizlar ben doktorla görüştum o testler yuzde yuz güvenilir degilmis bazi kadinlarda yumurta aki kivaminda bazi kadinlardada kanama yada leke seklinde kendini gosterirmis gayet normalmis benim yumurtam catladigi halde bana cift cizgiyi silik gosterdi tabi bu cizgi digerlerinden koyuydu
Bence en iyisi gun asiri birlitelik boylelikle yumurtlamayi kacirmayiz

Mrb arkadaşlar bugün adet oldum malesef bu ay hamile değilim ovilasyon testi çift çıktı ama hamile olmadım demem o ki ovilasyon testi hamileliği gösteriyomuş

Aynen canım hayırlısı olsun ama ovilasyon doğru göstermiyormuş heves olmasın diye belşrtmek istedim Bi deneyen olarak nasip bu ay değilmiş demekki
iiyi yapmıssınn cnm denemeklee herkes gebelıgı gösterdgını düşünüyor bende öyle düşünüyodum dün yapayım dedım hatta kocamn tek cıkınca bozulmustummm moralım azcık bozulmustu

iiyi yapmıssınn cnm denemeklee herkes gebelıgı gösterdgını düşünüyor bende öyle düşünüyodum dün yapayım dedım hatta kocamn tek cıkınca bozulmustummm moralım azcık bozulmustu
Yani canım hiç morelini bozma ne heveslen neden morelini boz adetin gelmediği zaman gebelik testi yap onla öğren en güzeli bende hep ovilasyon hamileliği gösteriyor diye duyduğum için yaptım ve çift çizgi gördüm hep ama doğru değilmiş o yüzden yanıma payını da görmüş olduk :)

Yani canım hiç morelini bozma ne heveslen neden morelini boz adetin gelmediği zaman gebelik testi yap onla öğren en güzeli bende hep ovilasyon hamileliği gösteriyor diye duyduğum için yaptım ve çift çizgi gördüm hep ama doğru değilmiş o yüzden yanıma payını da görmüş olduk :)
aay evet haklısınnn bakalımm cum dan pazartsı ye kdr cıkak hersey ortaya

Back
X