Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba kızlar, bende 3 aylık evliyim ama eşimle ayrı illerdeydik korunmadığımız halde bir şey olmadı henüz bende bu ay, ovulasyon testini deneyeceğim bende pko var ama yumurtalıklarımda sıkıntı yok şükür adet düzensizliği var o da insulin direncinden glifor kullanıyorum 2 aydır bakalım etkisini gösterecek mi birde adetimin 15. gununde dr folik asit al 15 gun boyunca dedi. Allah hayırlısını versin hepimiz için. İnşallah buraya güzel haberler yazarız. Birde eğer hamileyken adete yakın tarihte bile lh testi doğru sonuc veriyor diyorlar ya? o nasıl oluyor peki? Ya düşünmüyorum biraz da umutsuzum ama sanki ilk deneme de olacakmış hissi herkeste olduğu kadar bende de var bakalım :)

S sabirin merhaba, bir şey sorucam: yumurta çatladıktan sonra şeffaf akıntın ne kadar sürdü? Hamileliği öğrendiğin ilk zamanlar da akıntın oldu mu ve şimdi oluyor mu?

Kızlar iki kız annesi olarak ve üçüncü çocuğun erkek olması için her gün dua eden biri olarak öğrendiğim bi duayı sizlerle de paylaşmak istedim. Saffat süresinin 100. Ayeti olan RABBİ HAB'Lİ MİNES-SALİHİN ayeti hz. İbrahim aleyhisselâm ın yapmış olduğu bir duadır erkek evlat sahibi olmak isteyen bu duayı okursa kabul olurmuş. Sizlerle de paylaşmak istedim umarım kendime de size de bi fayda sağlar

Kızlar beni belki hatırlayanlar olur. Kasımda ovu. testi kullanmaya başladım ve erkek bebiş için 1 kez denediğimizden ay tutmadı. Aralık ayında gene denedik ve şu an 5 haftalık hamileyim. Henüz doktora gitmedim kesinleşmedi yani ama öyle olduğumu biliyorum. Benim testim tam koyulaşmadan açıldı. O hafif koyulaşmadan tam 40 saat sonra ilişki gerçekleşti. Koyulaşmasını bekliyordum aslında ama ani bir kararla sıkıldım ve bir ay daha beklemek istemedim artık. Yalnız çok çok yoğun su gibi akıntım vardı. Ondsn önce de parmaklarımla test edince yoğun jöle gibi küçük bir parça görmüştüm. Şimdi yumurtlamayı yakalamış oluyor muyum sizce?

İnşallah yakalamissindir bende aralıkta kullandım olmadı bu ay tekrar kullanacağım

İnşallah senin de tutar bu ay. Sağlıklı çiftlerde bu yöntemle 2-3 ayda kesin sonuç alındığını okumuştum.
Ben ilk gebeliğimi ağustos ayında öğrendim ama eylül ayında 8.haftalık gelişmediği için kürtaj oldum korunma vermemişti doktor ama yine de dikkat ettik şimdi aralık ayında başladık ama tutmadı inşallah bu ay :) nasip olsun herkese

Hamile kaldığın ay ne sıklıkla denedim Can'ım

Günaydın kızlar adet günüme 2 gün kaldı bugün yine ovilasyon testi yaptım ikinci çizgi ne çok silik ne de çok belli ortada bişey çıktı bakalım sonuç neler olucak heyecanlı bekleyiş devam ediyor :))

Ya kızlar 3 gün önce resim atmıştım ikisi de aynı koyuluktaydı o gece değil sonraki gün silikleşince bir beraberlik oldu şimdi demin de öylesine bir test daha yapıyım dedim yine ikisi koyu çıktı şaştım kaldım ne demek bu ovülasyon günü bugün mü olmuş oldu

OLABİLİR BENCE BU GÜNÜ DE DEĞERLENDİRİN

Kızlar bugün 16. Gün hala çift çizgiyi yakalayamadım hayırlısı artık herhalde yaklaştı diyorum

Eklentiler

• 20160116_124447.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…