Tamm canim tesekkurler.bazilarinki cok koyulasmadan aciliyomus.belki öyle olur diye düşünmüştüm.
Tamm tesekkur canim.insallah herkesin gönlüne göre olur.bu üçüncü ayım ama beklemek zormuşBENİMDE BÖYLEYDİ CANIM AMA TAM KOYU OLDU TABİ AMA ERTESİ GÜN SİLİKLEŞTİ
Tamm tesekkur canim.insallah herkesin gönlüne göre olur.bu üçüncü ayım ama beklemek zormuş
İnşallah yakalamissindir bende aralıkta kullandım olmadı bu ay tekrar kullanacağımKızlar beni belki hatırlayanlar olur. Kasımda ovu. testi kullanmaya başladım ve erkek bebiş için 1 kez denediğimizden ay tutmadı. Aralık ayında gene denedik ve şu an 5 haftalık hamileyim. Henüz doktora gitmedim kesinleşmedi yani ama öyle olduğumu biliyorum. Benim testim tam koyulaşmadan açıldı. O hafif koyulaşmadan tam 40 saat sonra ilişki gerçekleşti. Koyulaşmasını bekliyordum aslında ama ani bir kararla sıkıldım ve bir ay daha beklemek istemedim artık. Yalnız çok çok yoğun su gibi akıntım vardı. Ondsn önce de parmaklarımla test edince yoğun jöle gibi küçük bir parça görmüştüm. Şimdi yumurtlamayı yakalamış oluyor muyum sizce?
İnşallah senin de tutar bu ay. Sağlıklı çiftlerde bu yöntemle 2-3 ayda kesin sonuç alındığını okumuştum.İnşallah yakalamissindir bende aralıkta kullandım olmadı bu ay tekrar kullanacağım
Ben ilk gebeliğimi ağustos ayında öğrendim ama eylül ayında 8.haftalık gelişmediği için kürtaj oldum korunma vermemişti doktor ama yine de dikkat ettik şimdi aralık ayında başladık ama tutmadı inşallah bu ay :) nasip olsun herkeseİnşallah senin de tutar bu ay. Sağlıklı çiftlerde bu yöntemle 2-3 ayda kesin sonuç alındığını okumuştum.
Hamile kaldığın ay ne sıklıkla denedim Can'ımKızlar beni belki hatırlayanlar olur. Kasımda ovu. testi kullanmaya başladım ve erkek bebiş için 1 kez denediğimizden ay tutmadı. Aralık ayında gene denedik ve şu an 5 haftalık hamileyim. Henüz doktora gitmedim kesinleşmedi yani ama öyle olduğumu biliyorum. Benim testim tam koyulaşmadan açıldı. O hafif koyulaşmadan tam 40 saat sonra ilişki gerçekleşti. Koyulaşmasını bekliyordum aslında ama ani bir kararla sıkıldım ve bir ay daha beklemek istemedim artık. Yalnız çok çok yoğun su gibi akıntım vardı. Ondsn önce de parmaklarımla test edince yoğun jöle gibi küçük bir parça görmüştüm. Şimdi yumurtlamayı yakalamış oluyor muyum sizce?
Canım biz sadece bir günün sabahı ve gecesinde denedik. Yani 2 kez toplam.Hamile kaldığın ay ne sıklıkla denedim Can'ım
Ya kızlar 3 gün önce resim atmıştım ikisi de aynı koyuluktaydı o gece değil sonraki gün silikleşince bir beraberlik oldu şimdi demin de öylesine bir test daha yapıyım dedim yine ikisi koyu çıktı şaştım kaldım ne demek bu ovülasyon günü bugün mü olmuş oldu
resime bir bakar mısın ikisi de koyu değil mi bugünse o gün nasıl o kadar koyu çıkıp sonra ki gün silikleşinceOLABİLİR BENCE BU GÜNÜ DE DEĞERLENDİRİN
O hangi gündü acaba Ovulasyon testinde koyu gördükten sonra ki gece mi bende dünden beri yapıyorum hep koyu bakın bugün yaptım sizce nedirCanım biz sadece bir günün sabahı ve gecesinde denedik. Yani 2 kez toplam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?