• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar teste bakar Mısınjz Ovulasyon testine

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 52
:KK200:Kızlar 14. Gün bugün testimi koyuyorum ne zaman ilişkiye girmeliyim :anneadayı:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 55
:KK200:Kızlar 14. Gün bugün testimi koyuyorum ne zaman ilişkiye girmeliyim :anneadayı:
Tatlım bence bugünü ve 1,5 gün sonrasını yani bu gece öbürgün öğlen değerlendir çünkü yumurta çift çizgiden sonra 10-36 saat arasında çatlıyor öğlen sıkıntı olursa bugün ve öbürgün gece

O hangi gündü acaba Ovulasyon testinde koyu gördükten sonra ki gece mi bende dünden beri yapıyorum hep koyu bakın bugün yaptım sizce nedir
Valla ben bu sefer koyu çizgiyi yakalayamadım. Cuma sabahı hafif bir çizgi oluştu. Cumartesi sabah denediğimde çizgi kaybolmuştu. Ben o gün bütün gün boyunca 6 saatte bir testi uyguladım hiç koyulaşmadı. Artık sıkıldığımdan cumartesi gece yarısı tekrar deneyip de çizgiyi koyulaşmış göremeyince ' e yeter artık, ne olacaksa olsun deyip...' :KK66: Tahminime göre cuma gecesi Lh pik yapmış olmalı. Yani ondan 36 saat sonraya falan denk geliyor ilişki. Benim dikkat ettiğim şey akıntı kıvamıydı bu seferkinde.Fazla miktarda ve su gibi bir akıntım vardı ilişki öncesinde. Yumurtladığımı düşünerek koyuldum işe anlayacağın. Birkaç ay kendini gözlemleyince anlıyorsun zaten canım. Bence yarın öğlen ve yarın gece yarısından sonrasını değerlendirmelisin. Kolay gelsin, iyi haberlerini bekliyoruz.

Kızlar 17. Günde sonunda yakaladım çift çizgiyi bugün öğlen yarın akşamı değerlendireceğiz hayırlusu artık

Eklentiler

• 20160117_095317.webp
    20160117_095317.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 55
Back
X