- 15 Ocak 2016
- 55
- 13
- 3
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım bence bugünü ve 1,5 gün sonrasını yani bu gece öbürgün öğlen değerlendir çünkü yumurta çift çizgiden sonra 10-36 saat arasında çatlıyor öğlen sıkıntı olursa bugün ve öbürgün geceKızlar 14. Gün bugün testimi koyuyorum ne zaman ilişkiye girmeliyim
![]()
Hemen değerlendiriyorum Can'ım dediğin gibiTatlım bence bugünü ve 1,5 gün sonrasını yani bu gece öbürgün öğlen değerlendir çünkü yumurta çift çizgiden sonra 10-36 saat arasında çatlıyor öğlen sıkıntı olursa bugün ve öbürgün gece
Umarım tutar tatlım bat ta yine haber ver inşallah beraber sevinelimHemen değerlendiriyorum Can'ım dediğin gibi
İnşallah tutar 8. Ayım bu ayUmarım tutar tatlım bat ta yine haber ver inşallah beraber sevinelim
İnşallah tutar 8. Ayım bu ayveiririm Tabiki inşallah müjdeli haber veririm
İnşallah canım benimde düşükten sonra ilk denemem bu ayİnşallah tutar 8. Ayım bu ayveiririm Tabiki inşallah müjdeli haber veririm
ederim cnnm nne demek Rabbim hayrlı eylesinn cnnm :)BENDE YARIN TÜP BEBEK TED BAŞLICAM NE OLUR DUA EDİN
sağolasın zorlu bir sürece başladık bakalım, umarım burdan müjdeli haberler veririmederim cnnm nne demek Rabbim hayrlı eylesinn cnnm :)
pozitif gibiKizlar ilk kez ovulasyon testi yapiyorum testimi yorumlarmisiniz
Eki Görüntüle 1746776
Valla ben bu sefer koyu çizgiyi yakalayamadım. Cuma sabahı hafif bir çizgi oluştu. Cumartesi sabah denediğimde çizgi kaybolmuştu. Ben o gün bütün gün boyunca 6 saatte bir testi uyguladım hiç koyulaşmadı. Artık sıkıldığımdan cumartesi gece yarısı tekrar deneyip de çizgiyi koyulaşmış göremeyince ' e yeter artık, ne olacaksa olsun deyip...'O hangi gündü acaba Ovulasyon testinde koyu gördükten sonra ki gece mi bende dünden beri yapıyorum hep koyu bakın bugün yaptım sizce nedir
innşallah cnnm innşallah :)sağolasın zorlu bir sürece başladık bakalım, umarım burdan müjdeli haberler veririm
Evet tatlım yumurtan çatlamış demek:)Kızlar çift çizgiyi yakaladıktan sonra akşam silik olmuş bu ne demek Oluyo çatlama mı olmuş
Hayır çatlamış demek değil. Çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlar yumurta.Kızlar çift çizgiyi yakaladıktan sonra akşam silik olmuş bu ne demek Oluyo çatlama mı olmuş