Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Teşekkürler . İnşallah o zaman kadar adet olmam . Genelde böyle arkadaşlar 2 gün önceden öğreniyo . Bende yapıp olmayınca yıkıldım

İnşallah dua edin hemen yazıcam bişe olursa
Merhaba hayirlisi olur insallah , benim adet gunu cok silik cikti ama 4 5 gun gecikmeden idrarda bakmayin diyorlar. Kan testi yaptirma sansiniz var mi? Insallah olur ama olmazsa da endise etmeyin vardir bildigi dogru zamani bekler

Kan testi daha önce yaptırdım çok travmatik oluyor . Şimdi yaptırmak istemiyorum. Kan testinde neegatifi görmek daha acı sanki. İnşallah dediğiniz gibi olur teşekkürler

Bende ilk defa pozitif olmuştu o.testi inşallah hamileyizdir ve bu testte çıkmamış tır: (

arkadaşlar merhaba hangi ovulasyon testini tavsiye ediyorsunuz? şuan regl dönemindeyim bitiminde bu testleri denemek istiyorum 5 yıldır evliyim çocuğum olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar 20 günde yumurtlamam olur genelde bu 15. Gün yumurtlama başladığı anlamına mı geliyor

Eklentiler

• image.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 102
Bende ilk defa pozitif olmuştu o.testi inşallah hamileyizdir ve bu testte çıkmamış tır: (

Bekliyorum bende inşallah arkadaşların dediği gibi olur .Allahım bize de nasip eder inşallah ama regl olacakmışım gibi bir his var vucudumda

Gunaydin cnm ovu testi gebelik gostermez ki. Ya kan testi yaptir erken ogrenmek istiyorsun ya da 4 5 gun daha bekle idrar testi yap silik de olsa cikabbilir. Hayirlisi olsun insallah
Doğru söylüyorsun Canim öğrenenler varmis ama bende meraktan kactane testi ziyan ettim. Zaten hafta cuma adet tarihin bayram günü olursam uzulcrm olmazsa Allah un takdiri. Olursa çifte bayram.ama hiçbirşey hissetmiyordum agri suzi bulanti hcbri yok

Ovuladyon günümde testim böyleydi yani hic koyu değildi sonraki yun rengi silikti ama tedirgin oldum simdi biraz önce okudum bi arkadasin mide benimkine benzyr olmamis demissiniz

Eklentiler

• IMG_20150630_141414.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 129
Bende korkuyorum ama Allah hayirli zamanda verir .eğer adet olmussan semekki hazir değilsin demektir . biz kul aklimizla idrak edemiyoruz bazi şeyleri ama Allah hayirlisini verir diye düşünmek lazim.

Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim.Size birsey sormak istiyorum. 2 ay ovulasyon testi kullandım bir türlü köyü çizgiyi göremedim.Bu ay artık yapmicam dedim ama dün birden içimden geldi dur ne durumda bi deniyim dedim birde baktım ki t çizgisi kopkoyu çıktı. Ilk defa böyle olunca test mi bozuk dedim arka arkaya 3 test yaptım hepsinde de aynı şekilde t çizgisi c çizgisinden koyu çıktı.Dun akşam eşimle munasebette bulunduk. Bugün yine aynı saatte yaptım testi koyuluk gitmiş mi diye hala aynıydı belki biraz daha koyu.Bu ne demek oluyor niye siliklesmiyor bu test.Dun yaptığımda kopkoyu bir şekilde zaten belirdi hemen idrari damlattigim anda.Cvb inizi bekliyorum lütfen

Hamile olabilirsin belki :) gebelik testi yap bence

Onu da düşünmedim değil ama adet oldum ve normal de oldum öyle bişeye ihtimal veremiyorum kan pıhtılari falan da düşmüştü adette. Ilk hamileligim düşük le sonuçlandı.Kasiklarimda hamilelige dair bi dolgunluk hissetmiyorum olabilir mi acaba??

Dün ve bugün yakaladım dünü değerlendirdim bugün tam 14.günüm ve gülen yüzü gördüm allahım nasip eder inşallah 13.günüm ve 14.günümün resmini koyucam sizde düşüncelerinizi paylaşır mısınız ilişkide çok kasılmam hamileliğimi etkiler mi? Heegün ilişkiye girmek hamilelik riskini etkiler mi? Bide gülen yüzü bugün akşam 19.10 civarinda gördüm 48 içinde mi girmem lazım

Eklentiler

• image.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 119

Arkadaşlar 7 aylık evliyim çok kasılıyorum hala bu hamile olmamı engeller mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…