Umudumuzu kaybetmemek lazim. Hayirlisi olsun tatlim. Iyi haberlerini beklicemTeşekkürler . İnşallah o zaman kadar adet olmam . Genelde böyle arkadaşlar 2 gün önceden öğreniyo . Bende yapıp olmayınca yıkıldım
Merhaba hayirlisi olur insallah , benim adet gunu cok silik cikti ama 4 5 gun gecikmeden idrarda bakmayin diyorlar. Kan testi yaptirma sansiniz var mi? Insallah olur ama olmazsa da endise etmeyin vardir bildigi dogru zamani beklerİnşallah dua edin hemen yazıcam bişe olursa
Bende ilk defa pozitif olmuştu o.testi inşallah hamileyizdir ve bu testte çıkmamış tır: (Bende ovulasyon günümü teste göre yakaladım ama az önce test yaptım çıkmadı . Bat pazar günü . Rabbim hayırlısını nasip etsin . Çok üzüldüm ağladım ama yapacak bişe yok boş bol dua edelim inşallah
Bende ilk defa pozitif olmuştu o.testi inşallah hamileyizdir ve bu testte çıkmamış tır: (
Merhaba cizgi cok silik cikmis. Yumurtlama olacaksa daha koyu oluyor digeri gibi.teste devamArkadaşlar 20 günde yumurtlamam olur genelde bu 15. Gün yumurtlama başladığı anlamına mı geliyor
Doğru söylüyorsun Canim öğrenenler varmis ama bende meraktan kactane testi ziyan ettim. Zaten hafta cuma adet tarihin bayram günü olursam uzulcrm olmazsa Allah un takdiri. Olursa çifte bayram.ama hiçbirşey hissetmiyordum agri suzi bulanti hcbri yokGunaydin cnm ovu testi gebelik gostermez ki. Ya kan testi yaptir erken ogrenmek istiyorsun ya da 4 5 gun daha bekle idrar testi yap silik de olsa cikabbilir. Hayirlisi olsun insallah
Hamile olabilirsin belki :) gebelik testi yap benceMerhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim.Size birsey sormak istiyorum. 2 ay ovulasyon testi kullandım bir türlü köyü çizgiyi göremedim.Bu ay artık yapmicam dedim ama dün birden içimden geldi dur ne durumda bi deniyim dedim birde baktım ki t çizgisi kopkoyu çıktı. Ilk defa böyle olunca test mi bozuk dedim arka arkaya 3 test yaptım hepsinde de aynı şekilde t çizgisi c çizgisinden koyu çıktı.Dun akşam eşimle munasebette bulunduk. Bugün yine aynı saatte yaptım testi koyuluk gitmiş mi diye hala aynıydı belki biraz daha koyu.Bu ne demek oluyor niye siliklesmiyor bu test.Dun yaptığımda kopkoyu bir şekilde zaten belirdi hemen idrari damlattigim anda.Cvb inizi bekliyorum lütfen
Dün ve bugün yakaladım dünü değerlendirdim bugün tam 14.günüm ve gülen yüzü gördüm allahım nasip eder inşallah 13.günüm ve 14.günümün resmini koyucam sizde düşüncelerinizi paylaşır mısınız ilişkide çok kasılmam hamileliğimi etkiler mi? Heegün ilişkiye girmek hamilelik riskini etkiler mi? Bide gülen yüzü bugün akşam 19.10 civarinda gördüm 48 içinde mi girmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?