• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

merhaba hanımlar
bende aranıza yenı katıldım aylardır takibim sonucunda ovulasyon testı almaya karar verdim 3 gündür deniyordum bunun sabah onda yaptım t cizgisi negatifti saat 5 te tekrarladım t c den daha koyu çıktı. şimdi bu aksam ve yarın akşam mı ilişkiye girmeliyim yoksa yarınımı beklemeliyim.dün akşamda nobette oldugum için yapamamıstık. riske atmakta istemiyorum.yardım edersenız sevinirm.

merhaba, ben de 4. ayımda ovu testi ile denemeye karar verdim ve o ay tuttu. Normalde yumurtlama donemı gunasırı ılıskı oluyordu. Bu sefer 1.silik 2.koyu 3.koyu 4.silik 5.silik olarak cıktı ve 1,3,4,5 te iliski ile hamile kaldim. Bazıları kacıyor her gun iliskiden sperm kalitesi dusuyor diye ama yumurtlama tarihinden eminsek denemekten ne cıkar bi sefer. gunasırı yapsam olmayacaktı belkı de diger 3 ay gibi.

merhaba, ben de 4. ayımda ovu testi ile denemeye karar verdim ve o ay tuttu. Normalde yumurtlama donemı gunasırı ılıskı oluyordu. Bu sefer 1.silik 2.koyu 3.koyu 4.silik 5.silik olarak cıktı ve 1,3,4,5 te iliski ile hamile kaldim. Bazıları kacıyor her gun iliskiden sperm kalitesi dusuyor diye ama yumurtlama tarihinden eminsek denemekten ne cıkar bi sefer. gunasırı yapsam olmayacaktı belkı de diger 3 ay gibi.
bende riske atmak istemiyorum sanırım 3 gün çalışıcaz:) umarım senın gibi sanslı olurum tsk ederim

Kizlar bugün gebelik varmi diye ovulasyon testi yaptim resimdeki gibi cikti gebelik testi ise negatif :( 1temmuz yumurtlama gunumdu

Eklentiler

• IMG_20150709_201109.webp
    IMG_20150709_201109.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 105
Kizlar bugün gebelik varmi diye ovulasyon testi yaptim resimdeki gibi cikti gebelik testi ise negatif :KK43: 1temmuz yumurtlama gunumdu

Gunaydin cnm ovu testi gebelik gostermez ki. Ya kan testi yaptir erken ogrenmek istiyorsun ya da 4 5 gun daha bekle idrar testi yap silik de olsa cikabbilir. Hayirlisi olsun insallah

Koyu ciktigina gore olmusdur canim yumurtlama.regl duzenine gore ayni gun basla hep ayni saatte yap.oruc oldugun ocin sivi aliminin ayni olmasi buyuk sans
Bu ay ilk defa pozitif i gördüm çok umutluydu m da biraz önce burda bi yazı okudum o. Testiyle hamilelik öğrenenler varmış pozitif çıkmış çoğunun bi kaç gün kala benimde yarın olmam gerekiyor test yaptım ov. Testi negatif çıktı moralim bozuldu: ((

Bende ovulasyon günümü teste göre yakaladım ama az önce test yaptım çıkmadı . Bat pazar günü . Rabbim hayırlısını nasip etsin . Çok üzüldüm ağladım ama yapacak bişe yok boş bol dua edelim inşallah

ben fiyatı uygun gebelik testleriyle denedim farklı markalarda pozitif gosterdi, predictor erken gebelik testi negatif gostermisti aynı anda.

Bende ovulasyon günümü teste göre yakaladım ama az önce test yaptım çıkmadı . Bat pazar günü . Rabbim hayırlısını nasip etsin . Çok üzüldüm ağladım ama yapacak bişe yok boş bol dua edelim inşallah
Sikmayin caninizi ins kan testi yaptirin bazen idrarla yapilan testlerde negatif cikabilir. Idrarda bhcg GEC yukselir

Olsa çıkardı diye düşündüm . Daha fazla ümütlenip yıkılmak istemiyorum iki günde 2 yaş yaşlandım . İnşallah gelecek ay gebe kalırım . İdrarda geç yükselir evet ama ben ovulasyon günümü biliyorum yani geç döllenmede değil . Lütfen Allah'ım ya lütfennnn

Olsa çıkardı diye düşündüm . Daha fazla ümütlenip yıkılmak istemiyorum iki günde 2 yaş yaşlandım . İnşallah gelecek ay gebe kalırım . İdrarda geç yükselir evet ama ben ovulasyon günümü biliyorum yani geç döllenmede değil . Lütfen Allah'ım ya lütfennnn
Dollenmeden sonra anca 20 gun sonra idrarda bhcg yukselir. Genede umutsuz olmayin derim

Teşekkür ederim tabiki inanan insan ümidi kesmez . Ama bu ay hem ovulasyon testi denemem hem memelerin patlayacakmış kadar şişmesi hemde 10 fün önceden uçlarının lararması falan bunşar ilk defa oldu. Çok umutlanmıştım . Hayatta hüçbir şeyi kazanmak beniö için kolay olmadı malesef keske bu olsa

Ngeciktimi?: 41740033 .!.:
Teşekkür ederim tabiki inanan insan ümidi kesmez . Ama bu ay hem ovulasyon testi denemem hem memelerin patlayacakmış kadar şişmesi hemde 10 fün önceden uçlarının lararması falan bunşar ilk defa oldu. Çok umutlanmıştım . Hayatta hüçbir şeyi kazanmak beniö için kolay olmadı malesef keske bu olsa
Adetiniz geciktimi?

Back
X