Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Dün ve Bugün derken iki günde pozitif sonucu gösterir mi?Bende saşkınım dün pozitif sonucu gördüm bugün yine gördüm gitgide azalması lazım değilmi

Ben dün pozitif gördüm bugünde gülen yüz gördüm dün değerlendirdim bugün

arkadaslar bugun sipariş vereceğimde adetin kaçıncı günü başlanıyor kullanmaya ve nasıl kullanılıyor, kullanıp hamile kalan bir arkadas varsa anlatabilirse çok makbule geçer :)

arkadaslar bugun sipariş vereceğimde adetin kaçıncı günü başlanıyor kullanmaya ve nasıl kullanılıyor, kullanıp hamile kalan bir arkadas varsa anlatabilirse çok makbule geçer :)

Adet başlangıcının 11. gününde itibaren yapmaya başlıyorsun diye biliyorum..Tam emin değilim bende BAT den itibaren 12. günde yaptım silik çizgi çıktı.. Ne anlama geldiğini bilmiyorum

Adet başlangıcının 11. gününde itibaren yapmaya başlıyorsun diye biliyorum..Tam emin değilim bende BAT den itibaren 12. günde yaptım silik çizgi çıktı.. Ne anlama geldiğini bilmiyorum

Arkadaşlar herkesin adet döngüsü farklı olabiliyor o yüzden 28 günde bir adet olan bir kadin 28-14=14.cu günde yumurtlayacagi varsayılıp 12 günde başlanıp bir hafta boyunca yapması gerekiyor ama yumurtlama ya daha önce olursa onu da atlamis olmamak için bence adet bittikten hemen sonra başlayın test yapmaya nasılsa nette uygun fiyata 50 li paketler satılıyor onlardan alıp hiç testim bitecek sıkıntı sına girmeden rahatça yapın :) hakkımızda hayirlisini versin Rabbim

evet 50 ovulasyon 10 gebelik beraber gittigidiyordan sipariş verdim dün gece, bakalım gelince hemen kullanmaya başlayacağım, ben aynı zamanda tiroid hastasıyım onun için başka sorunlarda var ama tedaviden önce bunu denemek istedim, başka arkadaslar varsa başlayan bildiklerimizi ögrendiklerimizi paylaşırız inş

10 gecelik beraber dediğiniz nedir?

Sonucu yazarsan çok merak ettim.Benim adeti me daha 2 hafta var. Umarım gönlünce olur sonuç mutlu haberi alırsın
Tabiki yazarım 4 gözle bekliyorum bende ☺ bu ay psikolojikmi bilmiyorum kendimi farklı hissediyorum inşallah bu mübarek ayda meleklerimiz bize gelir ☺

Bu ay benim ümitlerim söndü . İnşallah sizler kavulıesunuz bebeklerinize ... Kadir gecesi bugün dua edin bende kavuşayım . 7 ağustos istenmeyen beklenmeyen olmaması için dua edilen adet tarihim . Benle birlikte beklemeyenler yazsın ...

Arkadaşlar bende bugün tam yumurtlama dönemimdeyim ama gülen yüz çıkmadı malesef ama çıktığı günleri değerlendirdim hayırlısı olsun

hakkımızda hayırlısı olsun arkadaslar, bu gecede dua edelim inş..
emotion evet "gebelik" :)) 50 +10 en mantıklısı geldi bana arkadaslar, gittigidiyorda en uygunnu gibi.. bir bakın yine, haberleşelim ..

kızlar selam bende bu ay ılk defa aldım ovı testı.laboquık markalı.40 ovulasyon 4 adet erken gebelık war ıcınde..bende pko war adetlerım cok duzensız.nerdeyse ılaçsız adet olmuom desem yerıdir.bugun 20.günüm hala yapıom test.ama halen ıkı koyu cızgıyı goremedım bır gun acık bır gun koyu gıbı anlamıyorum yada sanırım yumurtlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…