- 12 Temmuz 2015
- 11
- 5
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün pozitif gördüm bugünde gülen yüz gördüm dün değerlendirdim bugün
Arkadaşlar 7 aylık evliyim çok kasılıyorum hala bu hamile olmamı engeller mi
Bende aynı testle iki gün koyu çizgi gordum ve değerlendirdim reglim e 1 hafta var bakalım hayirlisiBitane normal test bitanede dijital test yaptırdım
Bende aynı testle iki gün koyu çizgi gordum ve değerlendirdim reglim e 1 hafta var bakalım hayirlisi
arkadaslar bugun sipariş vereceğimde adetin kaçıncı günü başlanıyor kullanmaya ve nasıl kullanılıyor, kullanıp hamile kalan bir arkadas varsa anlatabilirse çok makbule geçer :)
Adet başlangıcının 11. gününde itibaren yapmaya başlıyorsun diye biliyorum..Tam emin değilim bende BAT den itibaren 12. günde yaptım silik çizgi çıktı.. Ne anlama geldiğini bilmiyorum![]()
evet 50 ovulasyon 10 gebelik beraber gittigidiyordan sipariş verdim dün gece, bakalım gelince hemen kullanmaya başlayacağım, ben aynı zamanda tiroid hastasıyım onun için başka sorunlarda var ama tedaviden önce bunu denemek istedim, başka arkadaslar varsa başlayan bildiklerimizi ögrendiklerimizi paylaşırız inş
Tabiki yazarım 4 gözle bekliyorum bende ☺ bu ay psikolojikmi bilmiyorum kendimi farklı hissediyorum inşallah bu mübarek ayda meleklerimiz bize gelir ☺Sonucu yazarsan çok merak ettim.Benim adeti me daha 2 hafta var. Umarım gönlünce olur sonuç mutlu haberi alırsın