- 19 Haziran 2015
- 57
- 12
- 38
- 45
canımcım moralini bozma bak ilk sayfalarda senin durumunda olan biri vardı 27. gunde yumurtlama olmuş ve hamile kalmıştı bu yöntemle, oku istersen .. benimde bir sürü sorun var ama ümitli olmak lazım
canımcım moralini bozma bak ilk sayfalarda senin durumunda olan biri vardı 27. gunde yumurtlama olmuş ve hamile kalmıştı bu yöntemle, oku istersen .. benimde bir sürü sorun var ama ümitli olmak lazım
nickini yazarmısın canım o arkadasın yada msjını???[/QUOTE
adet süren düzenli midir? Belkide geç yuurtluyosun..
yok tatlım duzenlı dııl hatta ılaç almazsam gelmezzz
yok tatlım duzenlı dııl hatta ılaç almazsam gelmezzz
O yüzden üzülme bence.. Geç yumurtluyor olabilirsin.
Bir şeyi merak ettim. Kaç aydan beri istiyorsunuz ? Kaç ay denediniz?
Sonucu yazarsan çok merak ettim.Benim adeti me daha 2 hafta var. Umarım gönlünce olur sonuç mutlu haberi alırsın
gectıgımız subat ayında bsladık cnm.ondan once 1 sene yasmın kullandım
Hiç ovulasyon günün yakalayıp 2 çizgiyi buldun mu peki?
Tam ovulasyon gününde ilişki öneriliyor..
yok cnm benım.daha bu ay aldım denemek ıcın.bak bugun adetın 21 .günü hala bellı belırsız czgıler war koyuluk yoksanırım yumurtlamıom ben
Bu ay ovulasyon testi ile hergün takip yap derim..
Regl bitişinden sonra hergün ovulasyon testi yap derim. Kontrol altına almış olursun. Gözünden kaçmamış olur.
Benim 2 günden beri 2. çizgi silik çıkıyor. Hiç koyulaşma olmayacakmış gibi hissetmeye başladım
senın sorunun ne?pkomu war sende de???
Sanırım hayır. Ben günlerimi tam tutturamadım. İlk defa bu ay teste başladım. Belkide geç kalmışımdır. Bir de bu akşam deneyeceğim testi bakalım.. Kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?