Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canımcım moralini bozma bak ilk sayfalarda senin durumunda olan biri vardı 27. gunde yumurtlama olmuş ve hamile kalmıştı bu yöntemle, oku istersen .. benimde bir sürü sorun var ama ümitli olmak lazım

canımcım moralini bozma bak ilk sayfalarda senin durumunda olan biri vardı 27. gunde yumurtlama olmuş ve hamile kalmıştı bu yöntemle, oku istersen .. benimde bir sürü sorun var ama ümitli olmak lazım

bana mı yazdın cnm bunu?senın sorunun ne cnm Rabbim bu mubarek gecede tüm evlat ısteyen kullarına saglıklı hayırlı evlatlar nasıb etsın inş....

nickini yazarmısın canım o arkadasın yada msjını???

Bu ay ovulasyon testi ile hergün takip yap derim..
yok cnm benım.daha bu ay aldım denemek ıcın.bak bugun adetın 21 .günü hala bellı belırsız czgıler war koyuluk yok sanırım yumurtlamıom ben

Regl bitişinden sonra hergün ovulasyon testi yap derim. Kontrol altına almış olursun. Gözünden kaçmamış olur.

lolita baktım ama göremedim acaba başka bir sayfada mı okudum diye düşündüm şimdi, ama dediğim gibi o da pco idi ve bu testle 27. günde yumurtlamayı görmüştü, hamile kalmış, sen düzenli bir bak bakalım..
bu arada benim geldi siparişlerim ve bugun ilk defa kullandım, negatif yani T silikti, 10. günüm zaten bugun, bakalım düzenli kullanacağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…