Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

BAT gunu hem idrar hem kan testm pozitifff

Slm kızlar .bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 17 gün cif çizgiyi gördüm şimdi Sat tan sonra 32 gün bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Tabiki çok canım sıkıldı.bebek istedikten sonra bozulan adetim en son 22. Günde gelmişti. Şimdi 32.gun göğüslerim agriyo sol kasigim agriyi ama test negatif ( adet te olmadım.hamile olabilirmiyim ki...

Canim bence kan testi de yaptir derim

Korkunun ecele faydası yok ama korkuyorum ya negatif çıkarsa diye cumaya kadar bekleyip cuma yaptırım adet olmazsam

Korkunun ecele faydası yok ama korkuyorum ya negatif çıkarsa diye cumaya kadar bekleyip cuma yaptırım adet olmazsam
Seni anliyorum canim her adet gunu gelmesin diye dua ediyorum ama her seferinde de gecikmeli adet oluyorum. Kendimi hep hamilelik psikolojisine hazirliyorum. Bekle cumaya kadar insallah hamilesindir

Gene olmadı(yıkılan hayallerimi de alıp gidiyom memlekete..
Sikma canini. Hepimiz ayni durumdayiz. Cok dusunmemek lazim ister istemez geriliyo insan.gecen ay hamile kalirmiyim hamilemiyim diye kendi kendimi yedm sonrada husrana ugradm. Bu ay hic umutlanmiyorm. Hastalancakmisim gibi sartlandirdim kendimi hamilemiyim diye degil.boylece hic dusunmuyorum hamileligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…