- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
BAT gunu hem idrar hem kan testm pozitifffİnşallah olur canım. Ne çok umutlan nede umursamaz davran. Az kalmş zatn belli olur. Bende çok üstüne düşmemeye karar verdim. Ne kdar çok istersen o kadar olmuyo sanki. Bu ay çok umutlanmadan başlıcam ovulsyn testlerine. Olursa olur. Herkesin hemen ovulasyon testi kullandığında olcak diye bişey yok.çok fazla olumlu yorumları gözönüne almamakta fayda var bence.
Hamile misin yaniiBAT gunu hem idrar hem kan testm pozitifff
Evt cnm testlere gore oyle kese icin bekliycezHamile misin yanii
Cok sevindim canim insallah keseyi de gorursunuz darisi biz bekleyenlerin basina insallahEvt cnm testlere gore oyle kese icin bekliycez
Amin canim insallah tum isteyenlerin basinaCok sevindim canim insallah keseyi de gorursunuz darisi biz bekleyenlerin basina insallah
Cook sevindim tatlim gozunuzaydin ay darisi basimizaaBAT gunu hem idrar hem kan testm pozitifff
Aminn canim insallah Allah hepinize nasip etsinCook sevindim tatlim gozunuzaydin ay darisi basimizaa
Hayirli olsun. Saglikli bir s3kilde kucagina almak nasip olsn insallhBAT gunu hem idrar hem kan testm pozitifff
Canim bence kan testi de yaptir derimSlm kızlar .bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 17 gün cif çizgiyi gördüm şimdi Sat tan sonra 32 gün bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Tabiki çok canım sıkıldı.bebek istedikten sonra bozulan adetim en son 22. Günde gelmişti. Şimdi 32.gun göğüslerim agriyo sol kasigim agriyi ama test negatif( adet te olmadım.hamile olabilirmiyim ki...
Seni anliyorum canim her adet gunu gelmesin diye dua ediyorum ama her seferinde de gecikmeli adet oluyorum. Kendimi hep hamilelik psikolojisine hazirliyorum. Bekle cumaya kadar insallah hamilesindirKorkunun ecele faydası yok ama korkuyorumya negatif çıkarsa diye cumaya kadar bekleyip cuma yaptırım adet olmazsam
Inşallah. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin.memlekete gidiyorum pazar günü kafam dağılır biraz uzaklasirim bu konudan. Eşim gelmiycegi icin en azından hamilemiyim beklentim olmaz
Gozun aydin canim sorunsuz bir hamilelik gecirmen dilegiyleBAT gunu hem idrar hem kan testm pozitifff
Sikma canini. Hepimiz ayni durumdayiz. Cok dusunmemek lazim ister istemez geriliyo insan.gecen ay hamile kalirmiyim hamilemiyim diye kendi kendimi yedm sonrada husrana ugradm. Bu ay hic umutlanmiyorm. Hastalancakmisim gibi sartlandirdim kendimi hamilemiyim diye degil.boylece hic dusunmuyorum hamileligi.Gene olmadı(yıkılan hayallerimi de alıp gidiyom memlekete..
Hayirli olsun. Saglikli bir s3kilde kucagina almak nasip olsn insallh
Amin canimm insallahh cok tesekkurlerGozun aydin canim sorunsuz bir hamilelik gecirmen dilegiyle
Ben dedigin gibi tam bir hafta sonra tekrar testten yaptim ama cizgi cok silikti demek ki yine hamile degilimHersey cok iyi gunu yakalamissin kalan testlerini sakla cumku bir hafta sonra hamileysen iki cizgi yine bboyle ckiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?