Tekrarladim ancak yine ikinci cizgi cikmadi.gunduzden bu yana da kahverengi akintinin da devami gelmedi.acaba testi sabah yapsam daha mi iyi olur.testi tekrarla umarım hamilesindir
Dert etme kendine yeni ay yeni umut yeni heyecanKızlar benim ilk deneme başarısız, inşallah öbür ay yeniden deneme yapıcam...
Inşallah yarın haber veririm sonucu ogrenir ogrenmezgüzel bir sonuç olur inşallah Hamilesindir canım haber ver bize de
Tebrikler hamilesin
benim gebelik testim bu kadar koyu çıkmamıştı az silik olması bile yeterli canım o nedenle için rahat olsun kesin hamilesininşşş canım merakla bekliyorum :)
kızlar gebelik testlerimi yüklüyorum ikinci çizgi çok koyu değil ama umutlanmak için erken mi dersiniz ? resimde en alttaki erken gebelik testi diğerleri normal gebelik testlerim .. ve bugün adet günüm normalde 3-4 gün önce olurum olmadım fikir verebilir misiniz ?
benim gebelik testim bu kadar koyu çıkmamıştı az silik olması bile yeterli canım o nedenle için rahat olsun kesin hamilesin
Tebriklerr canımmm çok sevindimm darısı bizlere olsun inşallahhh
bu arada tebrıkler balllll gıbıde hamılesın cnmmm emın olll benım ılk hamılelıgımde adetımı 10 gun gecmıstı onda bıle sılık cıkmıstı hatta kan testı bıle cıkmamıstı 3 denememde kan testınde cıktı ama malesef kalbı atmatı hayırlısıamin canım darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah . kan testide yaptırdım yarın alıcam sonuçları yine kesinliğini sizlere bildiririm . rüya gibi geliyor umarım kan testide pozitif çıkar
Tebrikler canım benim dün yaptığım test daha silikti 47,79 çıktı kan değerim. Senin daha yüksek çıkar muhtemelen, maşallahkızlar gebelik testlerimi yüklüyorum ikinci çizgi çok koyu değil ama umutlanmak için erken mi dersiniz ? resimde en alttaki erken gebelik testi diğerleri normal gebelik testlerim .. ve bugün adet günüm normalde 3-4 gün önce olurum olmadım fikir verebilir misiniz ?
cnm bu arada sanada tebrıkler Allah kucagınızada almayı nasıp etsın saglık sıhatlııı....Tebrikler canım benim dün yaptığım test daha silikti 47,79 çıktı kan değerim. Senin daha yüksek çıkar muhtemelen, maşallah
Çok teşekkürler canım,Allah sağlıkla sana da nasip etsincnm bu arada sanada tebrıkler Allah kucagınızada almayı nasıp etsın saglık sıhatlııı....
Cnm gecen teste yorum yazmıştım bak buda bugün bunu da normal öğlen yaptım yine ayni bugun adet gunumm bu farkli test bunu erken fark ettimÇok teşekkürler canım,Allah sağlıkla sana da nasip etsin
Ne kadar sürede çıktı peki bu çizgi ? Yarım saat, 1 saatten sonraysa dikkate alma. 2. çizgi olması gereken yerde çıkmamış. Tavsiyem elinde varsa yarın sabah ilk idrarla yap. Çizgi varsa hemen kan testi yaptır. Umarım bebişin seninledir.Cnm gecen teste yorum yazmıştım bak buda bugün bunu da normal öğlen yaptım yine ayni bugun adet gunumm bu farkli test bunu erken fark ettimEki Görüntüle 1494997
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?