Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bunu 1 satt sonra fark etımm oburu ıle aynı yerde aynı sekılde cıkmıs bakalımmm ya yarın kan testıne gıdyım cuma alırım sonucu pazartesıyıde beklemeyımmm

tebrikler sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebeğin olur inş

teşekkür ederim tatlım . 47,79 sonucunla ilgili ne dedi peki doktor ? testi 2 gün sonra tekrarlamanı istedi mi ?
Yoo hiçbirşey söylemedi, özel polikinliğe yaptırmıştım. Dra birşey kullanmam gerekirmi dedim, o da şu an çok küçük 10 gün sonra belli olur dedi. Bu kadar canım

sağol canım .. Allah sağlıklı hamilelik ve evlatlar nasip etsin . iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. heyecanımı paylaştınız sağoln :) bu arada eşime daha bişey söylemedim süpriz yapmak istiyorum :) kan testinden sonra olumlu olursa söylemek istiyorum .

Ayyy cokkk sevincekk inşallah ya ...

bize güzel haber veren hamile arkadaşlar belirgin yada diğer aylardan değişik belirtileriniz nelerdir

Yoo hiçbirşey söylemedi, özel polikinliğe yaptırmıştım. Dra birşey kullanmam gerekirmi dedim, o da şu an çok küçük 10 gün sonra belli olur dedi. Bu kadar canım
Canim saglikli hamilelik gecirirsin ins...tebrik ediyorum.ovalasyon testini nasil kullandin ben bu ay ilk defa kullanacagim hic bir fikrim yok...simdiden tsk.ediyorum

Canim saglikli hamilelik gecirirsin ins...tebrik ediyorum.ovalasyon testini nasil kullandin ben bu ay ilk defa kullanacagim hic bir fikrim yok...simdiden tsk.ediyorum
Çok teşekkürler canım, darısı sizlere inş.
Hergün aynı saatte sıvı alımını 4 saat önceden azaltıp idrara sıkışık testi yapıyorsun. En koyu çizgiyi yakaladıktan 12-36 saat sonra yumurta çatlıyor. Benim çift çizgiden önceki ve sonraki gün oldu.

bize güzel haber veren hamile arkadaşlar belirgin yada diğer aylardan değişik belirtileriniz nelerdir
Bütün belirtileri geçen ay yaşadım lakin fos çıkmıştı
Bu ay adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrılarım başladı dün ( bata 2 kala ) dedim yok tutmadı yine.
Ama 2 gündür çok sık idrara çıkmaya başlamıştım. Daha önceki oğluma hamileliğimde de sık idrara çıkmadan anlamıştım. Test yaptım ov. ve gebelik ikisi de pozitif. Göğüs ağrıları bugün başladı. Yarın bat tarihim.
Darısı sizlere

Kuzum ben onlari taa 5.-6. Haftalarda yazmistim bayadirda girmiyorum sayfaya :) 15+5 iz cok sukur kocaman olduk teyzesi 12. Haftada da cinsiyetimizi ogrendik Yusuf Eymenimizi bekliyoruz. Ne kadar mutevaziyim dimi pat küt anlattim herseyi :)

Tsk ederim canimm.dua et bizede hamilelerin duasi kabul olur....saglikli kucagina alirsin ins...

sağol canım yazdığın için benim bat yarın az önce test yaptım yine bir şey yok karnım belim ağrıyor ama maalesef adet dönemindeki gibi sanırım yine bir şey yok çünkü hiçbir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…