Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ne kadar süre geçmişti toplamda üzerinden. İlk yarım saatse gebelik olabilir. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın derim. İnş. bebiş vardır.

Ne kadar süre geçmişti toplamda üzerinden. İlk yarım saatse gebelik olabilir. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın derim. İnş. bebiş vardır.
İnan sabah yaptım ilk beş dakika baktım ettim yok aksam ustu çöpe atiodum baktım bu var gözüm ole goruo sandim ama diğerlerinde hic bissi yokkk

İnan sabah yaptım ilk beş dakika baktım ettim yok aksam ustu çöpe atiodum baktım bu var gözüm ole goruo sandim ama diğerlerinde hic bissi yokkk
Geçen ay benimde sabah yaptığım testte öğleden sonra 2. çizgi çıkmıştı. Senin gibi ben de çok umutlanmıştım canım, anlıyorum seni. Ben maalesef regl olmuştum, umarım sen olmazsın. Sen yarın sabah tekrarla yine testini.

Kismett çok kapılmak istemiorumm heves kirilmakk kadar kotu bizi yokk artik ne çıkarsa ona varım bide sikildim artikk

arkadaşlar mrb bende testlerden aldım ama öncesinde 15 gün soğan kürü içtim hastlndktn sonra incir le havuca başlycm 2 defa aşılama yaptırdım malesef tutmadı bende tedaviyi bıraktım ve kürlerle devam ediyorum. Adetlerim biraz düzensizlşti. bugnde testin birini yapym dedim bu hafta veya haftaya hastlnrm. Testte 2 ci çizgi silik çıktı ne anlama gelyr şimdi bu anlamadım yumurta oluşmaya mı başladı yoksa çatladı da bitiyr mu bana yardımcı olursanz sevinirm arkadşlr teşekkürler...

çift çizgi çıktığı zaman ogün beraberlik oldu sıklıkla,adetime yakın kasıklarımda ağrılar oldu internette son üç ayın adet dönemlerini girdiğin zaman sana yumurtlama tarihini veriyor ben onu takip ettim ovulasyon testinde hamileysen çift çizgi çıkmaz yardımcı olabildiysem

Saglikla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bebegini
Ovulasyon testine göre cinsiyet mi belirledin canım ben mi yanlış anladım Anlatır misin
Bir de ovülasyon dönemini nasıl degerlendirmistin anlatır misin biraz
Hepimize nasip etsin Rabbim, çok sağolasın! Benim adet düzensizliği var, bir de yıllardır duyduğum yumurta çatladığı gün (eskiler adet süresinin yarısı derler ki genelde öyle) birliktelik olursa erkek olma ihtimali çok daha yüksek. Ben de bir taşla iki kuş vurmayı denedim, hem yumurtalama günümü bileyim hem de nasip ederse Allah erkek olsun diye. Bu forumu da epey bir okudum, çoğu insan erkek olduğunu söylüyor testle yapılınca. Tabi ki nasip ancak sebeplere başvurmak lazım..
Sabah çift ve koyu çizgi çıktığında, akşam tekrarladım, silikleşmişti. O gece ve bir sonraki geceyi değerlendirdik. Başka da denemedik..

Arkadaslar dun idrar testi yaptim ngatif cikmisti. Bugun kahverengi lekelenme oldu. Adetime 1- 2 gun var.kasiklarimda da hafif agri var. Sizce yine de umitlenmelimiyim

Arkadaslar dun idrar testi yaptim ngatif cikmisti. Bugun kahverengi lekelenme oldu. Adetime 1- 2 gun var.kasiklarimda da hafif agri var. Sizce yine de umitlenmelimiyim
yerleşme kanaması olabilir canım eğer bebek varsa düşük riski olabilir eğer yoksa adet belirtisidir BU arada yat bol bol dinlen ayaklarını havaya kaldırman daha iyi olur Hakkında hayırlısı olsun

yumurtlama gününü ben de takip ettim koyu sadece 1 gün çıktı öncesi ve sonrası çift çıkan gün de dahil denedik .sabırla bekliyorum sonucu .ovu testinde çift çıkmamasına sevindim ben de şuan çıkmıyor kasık ağrım var ama onun dışında hiç belirti yok sağlıla ve hayırla bu ay olur inş yardımların için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…