Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

gny kızlar ovulasyon testimi yüklüyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz ilk kez kullanıyorum da kullanım kılavuzuna göre negatif ama ben sizlere sormak istedim

gny kızlar ovulasyon testimi yüklüyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz ilk kez kullanıyorum da kullanım kılavuzuna göre negatif ama ben sizlere sormak istedim Eki Görüntüle 1495880
aynı koyulukta olması gerek çizgilerin ama bu dönemler de yakın olduğu için yumurtlamaya çalışmalara başlayabilirsin ama iki çizgi aynı olunca 36 saat içinde yumurtlayacaksın demektir o dönemleri iyi değerlendirmelisin

Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsn dualarina bizi de kat

Sağol tatlım .. Dualarımdasınız . Rabbim dileyen herkesin gönlüne göre versin . Hiç umutlu olmadığım bir ay oldu süpriz gibi .. Ovülasyon testi kullanmadım bu ay , ilişki ay içinde 2 kez oldu , yumurtlama günümü takip etmedim vs vs .. hiç bişeye takılmadım ve hiç ihtimal vermiyorken o benimleymiş . Gönlünü ferah tut canım

adet tarihin geçti mi testiöyle mi yaptın yada kan testi,hayırlı lsun sağlıkla al kucağına

amin canım herkes bebişini kucağına alsın inş . adet tarihim geçmemişti evde test yaptıgımda normalde hep 3-4 gün önce olurdum olmadım adet günümden önce evde test yaptım silik çıktı ikinci çizgi . resminide paylaşmıstım burda . adet günümdede test yaptıdım değerim 336 çıktı .

canım ovu testinde de çift çıktı yazmışsın iki çizgi de aynı koyulukta mıydı

canım ovu testinde de çift çıktı yazmışsın iki çizgi de aynı koyulukta mıydı
İlki bata 2 gün kala, 29. gün bugün bu şekilde çıktı canım

Eklentiler

• 11118024_10153212091729719_219609316_n.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 140
  • 11118546_10153216572944719_1977111941_n.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 131
teşekkürler maalesef benimki bu kadar belirgin değil zaten vücuttaki orandan hep silik çıkarmış yani bu ayda olmadı anlaşılan

benm de ovi testi çok silikti gebelikte de yine silik çıktı Allah nasip ettikten sonra her türlü oluyor canım ümidini yitirme adet günün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…