- 15 Ağustos 2014
- 75
- 12
- 18
- 36
aynı koyulukta olması gerek çizgilerin ama bu dönemler de yakın olduğu için yumurtlamaya çalışmalara başlayabilirsin ama iki çizgi aynı olunca 36 saat içinde yumurtlayacaksın demektir o dönemleri iyi değerlendirmelisingny kızlar ovulasyon testimi yüklüyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz ilk kez kullanıyorum da kullanım kılavuzuna göre negatif ama ben sizlere sormak istedim Eki Görüntüle 1495880
çok tşk ederim :)aynı koyulukta olması gerek çizgilerin ama bu dönemler de yakın olduğu için yumurtlamaya çalışmalara başlayabilirsin ama iki çizgi aynı olunca 36 saat içinde yumurtlayacaksın demektir o dönemleri iyi değerlendirmelisin
Aynen oyle kanamamin sebebide bebek tutunamamiss o yuzden olmuşkan estine gitmiştin sanırım üzülme dicem aa sen de eminim benim gibi üzülüyrsundur.yapacak bişeyimiz yk maalesef hayırlısı dicez artık
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsn dualarina bizi de katKızlar kan değerimde pozitif çıktı hcg değerim 336 :) rüya gibi bir şey .. herkese dileyen herkese Rabbim bebek nasip etsin
adet tarihin geçti mi testiöyle mi yaptın yada kan testi,hayırlı lsun sağlıkla al kucağınaKızlar kan değerimde pozitif çıktı hcg değerim 336 :) rüya gibi bir şey .. herkese dileyen herkese Rabbim bebek nasip etsin
bir gün olacak inşallah.sabırla beklemeyiz ama maalesef kolay değil sabırAynen oyle kanamamin sebebide bebek tutunamamiss o yuzden olmuş
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsn dualarina bizi de kat
adet tarihin geçti mi testiöyle mi yaptın yada kan testi,hayırlı lsun sağlıkla al kucağına
bu dönemde ovu testi yaptınmı hiç bazı arkadaşlar hamileyken de ovu test çizgisi koyu çıkıyor diyorKızlar kan değerimde pozitif çıktı hcg değerim 336 :) rüya gibi bir şey .. herkese dileyen herkese Rabbim bebek nasip etsin
canım ovu testinde de çift çıktı yazmışsın iki çizgi de aynı koyulukta mıydıBütün belirtileri geçen ay yaşadım lakin fos çıkmıştı
Bu ay adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrılarım başladı dün ( bata 2 kala ) dedim yok tutmadı yine.
Ama 2 gündür çok sık idrara çıkmaya başlamıştım. Daha önceki oğluma hamileliğimde de sık idrara çıkmadan anlamıştım. Test yaptım ov. ve gebelik ikisi de pozitif. Göğüs ağrıları bugün başladı. Yarın bat tarihim.
Darısı sizlere
İlki bata 2 gün kala, 29. gün bugün bu şekilde çıktı canımcanım ovu testinde de çift çıktı yazmışsın iki çizgi de aynı koyulukta mıydı
teşekkürler maalesef benimki bu kadar belirgin değil zaten vücuttaki orandan hep silik çıkarmış yani bu ayda olmadı anlaşılanİlki bata 2 gün kala, 29. gün bugün bu şekilde çıktı canım
Yine de belli olmaz canım, lütfen ümidini kesme. Haber ver bana mutlakateşekkürler maalesef benimki bu kadar belirgin değil zaten vücuttaki orandan hep silik çıkarmış yani bu ayda olmadı anlaşılan
bu dönemde ovu testi yaptınmı hiç bazı arkadaşlar hamileyken de ovu test çizgisi koyu çıkıyor diyor
teşekkürler maalesef benimki bu kadar belirgin değil zaten vücuttaki orandan hep silik çıkarmış yani bu ayda olmadı anlaşılan
adet günüm bugün canım ama test yaptm sabah çıkmadı yarına kadar adet olmazsam sabah yine deneyeceğim dualarınızı bekliyormbenm de ovi testi çok silikti gebelikte de yine silik çıktı Allah nasip ettikten sonra her türlü oluyor canım ümidini yitirme adet günün ne zaman
umarım dediğin gibi olur ümidimi kesmek istemiyorum ama adet olacakmış gibi hissedince insanın canı sıkılıyor mutlaka haber veririm dualrınızı eksik etmeyinYine de belli olmaz canım, lütfen ümidini kesme. Haber ver bana mutlaka
Tbrkler canimmm...Kızlar kan değerimde pozitif çıktı hcg değerim 336 :) rüya gibi bir şey .. herkese dileyen herkese Rabbim bebek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?