Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

2. çizgi oldukça silik bat a 5-6 gün var sanırım beklemekten başka çare yok

Eczanede gördüm kızlar ilişkiden 5 gün sonra gebelik testi diye . Bu kadar kısa sürede hangi test gebelik olup olmadığını bilebilir , güvenilir midir sizce ? Kan testlerinde bile bu kadar öğrenmek mümkün değil çünkü görünce çok şaşırdım

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım
bu sabah dr gittim ve sağ ve sol tarafta 1 er adet yumurta var(klomen ilaç kullandım) 17,5mm yarın yada sonraki gün çatlar dedi ben ovulasyon testi alıcam bu akşamdan itibaren kullanıcam ama marka hk hiç bilgim yok kullanan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum

eczanelerde hangi markalar var bilmiyorum canım genelde int sipariş veriliyor üstelik int fiyat olarak çokta uygun . bugun başlıycksan ecz ne ye bi danış derim

Slm arkadaşlar yardımlarınızı ihtiyacım adet günüm yarin iki gün aralıklar gebelik testi yaptım ilk ikisi çift çizgi çıkmadı hatta umut bu ya bi gün bekledim belki sonra koyulaşır DİE bu sabah ilk idrarla test yaptım ve ilk baktim yok kendi kendime. Bundada cikmadi acayip kasiklarim agrio adet olcam dedim daha yeni cope atarken fark ettim hayalet gibi digerlerinde halaa cizgi yok ayni marka test

merhaba ovulasyon testi ile hamile kaldım ben ne sorun olacak cevaplayabilirim
öncelikle hayırlı olsun benim sormak istediğim ovu testinde çift çizgiyi görünce mi sonrası mı ilişkiye girdiğin ve sıklıkla.ayrıca hamilelik belirtileri her bünyede farklı oluyor ancak senin belirtilerin neler oldu.benim bata 3-4 gün var ama bir haaftadır kasıklarımda ağrı var adet günü gelmeden öğrenemem ama senin de benzer durum oldu mu acaba.buarada ovu testini adet günüm gelene kadar yapacağım tekrar yumurtlayacak mıyım diye bazıları hamileysen adetine yakın test çift çizgi çıkıyor diyor sen de böyle bir durum oldu mu.kusura bakma biraz fazla soru sordum ama tecrübelere ihtiyacım var

puffff lutfeınnn bırı cvp versın umut etmek ıstemıorum kafam karıstı ya((

BEKLEYİP TEKRAR dene umarım gönlüne göre olur zor ama sabretmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…