• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar gebelik testlerimi yüklüyorum ikinci çizgi çok koyu değil ama umutlanmak için erken mi dersiniz ? resimde en alttaki erken gebelik testi diğerleri normal gebelik testlerim .. ve bugün adet günüm normalde 3-4 gün önce olurum olmadım fikir verebilir misiniz ?

Eklentiler

• 20150415_081448[1].webp
    20150415_081448[1].webp
    7 KB · Görüntüleme: 213
kızlar gebelik testlerimi yüklüyorum ikinci çizgi çok koyu değil ama umutlanmak için erken mi dersiniz ? resimde en alttaki erken gebelik testi diğerleri normal gebelik testlerim .. ve bugün adet günüm normalde 3-4 gün önce olurum olmadım fikir verebilir misiniz ?

Tebriklerr canımmm çok sevindimm darısı bizlere olsun inşallahhh

Kizlar bugun yarin hasta olmam gerekiyor kahverengi akintidan sonra birsey olmadi dun gece inanilmaz bas agrim oldu o yuzden buz torbasi koydum gece.sabah atesimi olctugumde dusmustu acaba buz torbasi etkilemis olabilir mi yoksa adet mi olacagim acaba

slm kızlar nasılsınız dun bugun adet olmam gerekıordu olmadım bu ay sadece toz folıc asıt ıctım gecen 2 ay klomen ve catlatma ıgnesı oldugum halde 3 aydır gayet 28 gunde bır adet oluordum test yapıorum negatıf bugun yaptım yıne negatıf dunn kesın olacagım dedımm ama okadr bel agrısı kasık agrısı yasadım bugun masallah regılım yenı bıtmıs gıbı gayet ıyım goguslerde ole agrı yok arada bır kasık batmam var

amin canım darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah . kan testide yaptırdım yarın alıcam sonuçları yine kesinliğini sizlere bildiririm . rüya gibi geliyor umarım kan testide pozitif çıkar
bu arada tebrıkler balllll gıbıde hamılesın cnmmm emın olll benım ılk hamılelıgımde adetımı 10 gun gecmıstı onda bıle sılık cıkmıstı hatta kan testı bıle cıkmamıstı 3 denememde kan testınde cıktı ama malesef kalbı atmatı hayırlısı

Tebrikler canım benim dün yaptığım test daha silikti 47,79 çıktı kan değerim. Senin daha yüksek çıkar muhtemelen, maşallah :nazar:

Tebrikler canım benim dün yaptığım test daha silikti 47,79 çıktı kan değerim. Senin daha yüksek çıkar muhtemelen, maşallah :nazar:
cnm bu arada sanada tebrıkler Allah kucagınızada almayı nasıp etsın saglık sıhatlııı....

hayalet gıbı cızgıı cıkıo bu hafta adet olmasaam pazartesı kan testı vercem

Cnm gecen teste yorum yazmıştım bak buda bugün bunu da normal öğlen yaptım yine ayni bugun adet gunumm bu farkli test bunu erken fark ettimEki Görüntüle 1494997
Ne kadar sürede çıktı peki bu çizgi ? Yarım saat, 1 saatten sonraysa dikkate alma. 2. çizgi olması gereken yerde çıkmamış. Tavsiyem elinde varsa yarın sabah ilk idrarla yap. Çizgi varsa hemen kan testi yaptır. Umarım bebişin seninledir.

Back
X