Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ya bedefcim sen 2 oglunda ovulasyon testi yapmiyip sadece akinti gordugun zamanlarimi deniyodun?bide ozel olmiycaksa akintinin kacinci gununu degerlendiriyodun?

kızlar bana yardım edermısnız 14.günü ıkı çıft cızgıyı gordum c kadar koyu olmasada 2.gunde koyuydu sonra sılıklestı bole 2 cızgı olsa bıle ovulasyon gerceklesmemıs olabılırmı ogunden berı 5 gundur kasık agrım gecmedı 3 aydır bole aslında yumurtlamadan sonrakı ılskılerde sol kasıgım ve bacagım çok agrıyor adete kadar ve sonra adetle gecıyor sızce neoluo olabılır gecen ayda dokrora gıttım bısey yok kıst falan dedıler ama agrıyı anlam veremıorum yumurtam çatlamısmı yarın baktırsam mıkı ama pozıtıf çızgıyı gormustum

Canım zaten yumurtlama 1 gün sürüyor yani 14. Gun baslamis 15. Gün bitmistir.benim de 16. Gün cift cizgiydi o zaman birlikte olundu ve tuttu

Canım zaten yumurtlama 1 gün sürüyor yani 14. Gun baslamis 15. Gün bitmistir.benim de 16. Gün cift cizgiydi o zaman birlikte olundu ve tuttu
peki senin testinde ıkısıde cok koyumuydu ve agrın oldumu hıc ovulasyondan sonra benım agrıma aklım takıldı neden oluyor 6gun oldu bılemıyorum

Benim iki cizgi de ayniydi renk olarak ve kasık agrim hic bitmeden devam etti 1 hafta sonrasi zaten adetim gelmeden 5 gun önce test yaptim idrar testi cok silik cıktı daha sonra da agrilar devam etti adetim 1 hafta gecince bitti canim agrilar.

tesekkur ederım benım devam eden agrım korkuttu benı cunku gecen ayda aynısı oldu ve adet oldum galıba pozıtıf çıksada çatlamıyor sanırım..buarada ınsallah saglıcakla kucagına alırsın bebegını

Anladim canim ben ilk bebegimi kaybettim 7.haftada kalbi durmustu 3 ay korunduk ovulasyon testi sayesind3 ilk denemede kaldim cok sukur.testler gercekten onemli.Rabbim ilk fırsatta sağlıklı sıhhatli bebege hamile kalmayi nasip etsin canim

Bende umutla bekliyorum canim ama kendimi kandirmakta istemiyorum. Gecen ay antibiyotikte kullandim ama gene tekrarladi. Gecen ay olmadi bu ayda olmayacak buyuzden diye korkuyorum. Bir umut bekliyoruz inslhhh guzel haberler aliriz

Bende umutla bekliyorum canim ama kendimi kandirmakta istemiyorum. Gecen ay antibiyotikte kullandim ama gene tekrarladi. Gecen ay olmadi bu ayda olmayacak buyuzden diye korkuyorum. Bir umut bekliyoruz inslhhh guzel haberler aliriz
Gecmis olsun ben ve yakin arkadasim da ayni seyden muzdaripti.fitil ve antibiyotik kullandik 1 hafta benim gecti arkadasin tekrarladi sorun şuymuş eşlerin de hap kullanmasi gerekiyormus cunku onlardan bulasiyormus doktor bu şekilde söyledi ve arkadaşim hamile hatta dogumuna az kaldi

Ya bedefcim sen 2 oglunda ovulasyon testi yapmiyip sadece akinti gordugun zamanlarimi deniyodun?bide ozel olmiycaksa akintinin kacinci gununu degerlendiriyodun?
canım hem gün tahmini yapıyordum hemde akıntıya göre akıntıyı gördüğüm zaman ya o gün yada ertesi günü muhakkak ilişki oluyordu.

Ben de yeni evliyken bu dertten kac ay ugrasdim ama cok sukur hamile kalmama engel olmadi hala gecmemisken hamile kalmistim doktor bi krem bi de toz antibiyotik vermisti aynen senin de soyledigin gibi esinden gecmis felan biseyler demisti hatta bi hafta felan birlikte olmayin diye de perhiz vermisti ilac krem fayda etmemisti biraz geciyodu tekrarliyodu hep ama sicak tutunca gercekten iyi oluyo biraz ins. Cabucak gecer

arkadaslar araniza yeni katildim..bi sorum olacaktii cevaplarsaniz cokkk sevinirim..dun ovulasyon kiti aldim dun yaptigim testte hafif pembe renkte 2. cizgi cikti bu aksam yaptigim testte cizgi hic gozukmedi acaba yumurtlama gunum dunmuydu cok kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…