Ya bedefcim sen 2 oglunda ovulasyon testi yapmiyip sadece akinti gordugun zamanlarimi deniyodun?bide ozel olmiycaksa akintinin kacinci gununu degerlendiriyodun?canım erkek bebek için ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sora birinci gün ve 2 gün ilişki olmalı.çift çizgi yumurtlama 24 saat veya 48 saat içinde olacağını belirtiyor.ben iki oğlanada yumurtlama zamanı kaldım çünkü test yapmasam anlıyordum beyaz yapışkan akıntı oluyor o günlerde.çift çizgi çıktan sonraki iki gün üst üste denersen kesin oğlanı yakalarsın.bende çift çizgiyi görene kadar denemem gerek çift çizgiyi görünce ilişki yasak yada korunmalı ilişki olması lazım.hakkımızda hayırlısı.allah gönlümüze göre versin..
ozaman yumurtan catlamistir canim cift cizgiyi gordukten sonra bidahaki yapisinfa silikse yumurtan catlamis oluyo bu geceyi degerlendir ☺ cinsiyet onemlimi ilk bebeginmi
Evet canım ilk olacaktı ama erteled biraz daha dunu kacirdim yani korunmaya devam edeceğim
peki senin testinde ıkısıde cok koyumuydu ve agrın oldumu hıc ovulasyondan sonra benım agrıma aklım takıldı neden oluyor 6gun oldu bılemıyorumCanım zaten yumurtlama 1 gün sürüyor yani 14. Gun baslamis 15. Gün bitmistir.benim de 16. Gün cift cizgiydi o zaman birlikte olundu ve tuttu
tesekkur ederım benım devam eden agrım korkuttu benı cunku gecen ayda aynısı oldu ve adet oldum galıba pozıtıf çıksada çatlamıyor sanırım..buarada ınsallah saglıcakla kucagına alırsın bebegınıBenim iki cizgi de ayniydi renk olarak ve kasık agrim hic bitmeden devam etti 1 hafta sonrasi zaten adetim gelmeden 5 gun önce test yaptim idrar testi cok silik cıktı daha sonra da agrilar devam etti adetim 1 hafta gecince bitti canim agrilar.
evet dusunuyorum 8 aylık evlıyız ama cok ıstıyorum hala da tutturamadık gecen ay adetın 3.gunu gıttık ama hormonlarda normal cıktıAminn canım inşaalah hamilelik dusunuyomusun
vajinal mantar idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyor canm bende yıllardır bununla mücadele ediyorum . doktora da gitmiyorum artık antibiyotik vericek diye . bende bu ay yasadım ama bakalım kısmet enfeksiyon varken olmaz diyorlar da ben umutla bekliyorum
Gecmis olsun ben ve yakin arkadasim da ayni seyden muzdaripti.fitil ve antibiyotik kullandik 1 hafta benim gecti arkadasin tekrarladi sorun şuymuş eşlerin de hap kullanmasi gerekiyormus cunku onlardan bulasiyormus doktor bu şekilde söyledi ve arkadaşim hamile hatta dogumuna az kaldiBende umutla bekliyorum canim ama kendimi kandirmakta istemiyorum. Gecen ay antibiyotikte kullandim ama gene tekrarladi. Gecen ay olmadi bu ayda olmayacak buyuzden diye korkuyorum. Bir umut bekliyoruz inslhhh guzel haberler aliriz
canım hem gün tahmini yapıyordum hemde akıntıya göre akıntıyı gördüğüm zaman ya o gün yada ertesi günü muhakkak ilişki oluyordu.Ya bedefcim sen 2 oglunda ovulasyon testi yapmiyip sadece akinti gordugun zamanlarimi deniyodun?bide ozel olmiycaksa akintinin kacinci gununu degerlendiriyodun?
Ben de yeni evliyken bu dertten kac ay ugrasdim ama cok sukur hamile kalmama engel olmadi hala gecmemisken hamile kalmistim doktor bi krem bi de toz antibiyotik vermisti aynen senin de soyledigin gibi esinden gecmis felan biseyler demisti hatta bi hafta felan birlikte olmayin diye de perhiz vermisti ilac krem fayda etmemisti biraz geciyodu tekrarliyodu hep ama sicak tutunca gercekten iyi oluyo biraz ins. Cabucak gecerGecmis olsun ben ve yakin arkadasim da ayni seyden muzdaripti.fitil ve antibiyotik kullandik 1 hafta benim gecti arkadasin tekrarladi sorun şuymuş eşlerin de hap kullanmasi gerekiyormus cunku onlardan bulasiyormus doktor bu şekilde söyledi ve arkadaşim hamile hatta dogumuna az kaldi
canım hem gün tahmini yapıyordum hemde akıntıya göre akıntıyı gördüğüm zaman ya o gün yada ertesi günü muhakkak ilişki holuyordmm
himm..bende 4 gundur akinti war ama bugun niraz azaldi sanki yarina da kalmiycak galiba akinti ama ovulasyon testinde bugun ilk defa hafif bi cizgi belirdi birazdan tekrar yapinca foto aticam yorum icin benim akintimla ovulasyon testi birbirine tezat oyüzden hangisine uyayim diye panik oluyorum
canım hem gün tahmini yapıyordum hemde akıntıya göre akıntıyı gördüğüm zaman ya o gün yada ertesi günü muhakkak ilişki oluyordu.[/QU
himm..bende 4 gundur akinti war ama bugun azaldi sanki ve yarina da kalmiycak sanki akinti felan ovulasyon testi akinyla tezat bugun ilkbdefa hafif bir cizgi belirdi akintiyimi ovuladyon testini mi baz alim diye panik oluyorum sen denemissin diye sana soruyorum hakkini helal et sıkmıyorum ins
canım hem gün tahmini yapıyordum hemde akıntıya göre akıntıyı gördüğüm zaman ya o gün yada ertesi günü muhakkak ilişki oluyordu.[/QU
himm..bende 4 gundur akinti war ama bugun azaldi sanki ve yarina da kalmiycak sanki akinti felan ovulasyon testi akinyla tezat bugun ilkbdefa hafif bir cizgi belirdi akintiyimi ovuladyon testini mi baz alim diye panik oluyorum sen denemissin diye sana soruyorum hakkini helal et sıkmıyorum ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?