Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merabalar kizlar. ben de sizler gibi anne olmayi dört gozle bekleyen bi anne aday adayiyim :) Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin ins. Ben 3 ay ilac kullandim yumurta takibi yaptirdim ama netice alamadim. Bu ay dinlenmedeyim. O yuzden su intte satilan labo...diye baslayan testten sipariş ettim. Ilk defa bugün denedim ama koca bir hayalkirikligi. .. resmi yukluyorum. ben nerde hata yaptim anlayamadim sizce neden boyle bos cikmis olabilir :/

Eklentiler

• 20150303_123713.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 112
Dk bir gol bir yani bende bozuk cikmasindan korkuyodum ilginc olan t cizgisi çıkmış silikte olsa bugun adetin 8. Gunu daha.. en iyisi aksam testi tekrarlamak. Cok saol bu arada canim cvp verdigin icin

Kızlaar hamileyim haberimi veriyim dedim sonunda cilgin spermler beyaz bayragi kaldirdi Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Ogrendigim ve tavsiye edecegin tek sey akışına bırakın o hiç beklemediginiz anda geliyor
Ne güzel bi hbr :) hayırlı olsun Rabbim saglikla bebeginize kavusmayi nasip etsin darisi da basimiza olsun ins :) ilk denemenmiydi canim?

Kızlaar hamileyim haberimi veriyim dedim sonunda cilgin spermler beyaz bayragi kaldirdi Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Ogrendigim ve tavsiye edecegin tek sey akışına bırakın o hiç beklemediginiz anda geliyor

Hayırlı olsun canım. Tecrübeni bizlere aktarabilirsen çok sevinirim. Ovu testini yaptıktan sonra nasıl denemelerde bulundun, nelere dikkat ettin?

Ne güzel bi hbr :) hayırlı olsun Rabbim saglikla bebeginize kavusmayi nasip etsin darisi da basimiza olsun ins :) ilk denemenmiydi canim?
Canim ben pkoluyum 7 aydir deniyorduk ilk bebegimiz :) ovu testi ile bir de sogan kürünü kullanarak bu ay hamile kaldim :) ama hic takmadan olacak mi olmayacak mi diye dusunmeden yok ayaklarini kaldir filan bunlara takilmadan akisina birakarak :) Rabbim bu yonden sizin de yuzunuzu guldursun insaallah

Hayırlı olsun canım. Tecrübeni bizlere aktarabilirsen çok sevinirim. Ovu testini yaptıktan sonra nasıl denemelerde bulundun, nelere dikkat ettin?
Benim dongum 26 gunde bir.
Gecen aylarda ovu testini yaptigimda her ay 10 ve 11. Gunler hep pozitif cikiyordu. Pozitifi gordukten onceki gunlerde gun asiri birlikte oluyorduk zaten ama sunu soylemeliyim esinizle birlesiyorken bunu bir odevmis gibi yapmayin kendi adima bundan hep uzak durdum + gordukteb sonra ki genelde saat 13 14 gibi testi yapiyordum aksamina ve daha sonraki uc gun de yine gun asiri :) Rabbim hamilelk testinde de bana onu gosterdi cok sukur. Yalniz unutmayin bi odev degil askla yapin isinizi bu arada tesekkur ederim Rabbim dikeyen herkesi bos cevirmesin. Saglikli sihhatli olur insaallah simdi tum duamsa bunlar

kızlar merhaba
bugün 18. günüm, 14 de çift çizgi vardı. 17 de hala çizgi çıktı. dün akşam yapmıştım. çalışmalara devam mı etmeliyim.
en son pazar akşamı çalıştık

Eklentiler

• 20150302_194857.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 320
  • şubat.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 4.927
kıslar merhaba bende yeni katıldım.aslında kk da yılların üyesiyim ama bende bu ay ovulasyon testi aldım.ama daha başlamayacağım nisan ayında başlayacağım.çünkü bir hafta içinde adet olacağım.benim 2 oğlum var ben kızım olsun istiyorum.inşallah ovu testiyle denicem rabbime karşı gelmek değil ama onun verdiği imkanlarla duyumları değerlendirmek istiyorum.ovulasyon testiyle kız çocuk sahibi olan yokmu aranızda benim bildiğim yumurlama gününde erkek tutması %90 .çünkü erkek ler daha hızlı ama daha az yaşıyorlar kızlar daha yavaş ve uzun yaşadıkları için ovu testine göre çift çizgilerin çıktığı gün ilşki olması gerekiyor.bu konyu baya araştırdım.kız çocuk sahibi olanlar yazabilirmi

Merhaba arkadaslar öncelikle Allah herkesin gönlündekini en kısa zamanda wersin inşaallah. Ben de hamile kalmayi istiyorum. Simdi netteki hesaplayıcılara göre 3 gün sonra ovulasyon günüm ama bugün yumurta akı kıvamında uzayan akıntım war iki farklı markadan laboqolik ve galenik diye 2 cesit markadan test yaptım negatif simdi akıntıyımı baz alim yoksa testlerimi sadece ovulasyon günümü degerlendirmek istiyorum da lütfen bilgi werirmisiniz tesekkürler

canım öncetestte pozitif çıkması gerekiyor yani çift çizgi ikiside kıpkırmızı olması lazım.sadece çocuk istiyorsan çift çizgiyi gördüğün günün ertesi günü iki gün üst üste ilişki olması lazım.burdan okuduklarıma göre o şekilde oluyor.

Bedef cok tesekkür ederim cevabın için benim bi kızım war sükürler olsun bi de rabbim werirse oglum olsun istiyorum insaallah kısmet kader ama onun için sadece ovulasyon gününü değerlendirmek istiyorum testler negatif ama uzayan akıntı war cift cizgiyimi bekliyim yoksa akıntıya göremi denim cünkü cift cizgiyi yakaladıgımda bu uazayan akıntı olmazsa kacırmıs olurmuyum yumurtlamayı diye merak ediyorum

Bu arada sen kız cocuk istiyosun galiba kesinlikle sık ilişki vebence hemen adet sonrası

canım o akıntı yumurtayı çevreleyen akıntı.muhtemel yarın yumurtan çatlar.

ve testleri günde iki kez yapacakmışsın sabah saat 10 veya 11 öğleden sonra saat 15 ve 16 sıraları daha net oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…