Pufff zor iş... Heyecanla 14 martı bekliyorum bakalım, umarım bu sefer hamile kalırım.Valla uzayan akinti bu sefeer bende de olmadi. ya da ben anlamadim. Spermler mi cikiyo akinti ki bilemedim galiba
Insallahh cnm. 14 mart bildigiM 4 kisi var ..Pufff zor iş... Heyecanla 14 martı bekliyorum bakalım, umarım bu sefer hamile kalırım.
Hadi ya ben de 3 kişi biliyorum o günü bekleyen. Hadi uğurlu gelir inşallah bu gün bizlere :)Insallahh cnm. 14 mart bildigiM 4 kisi var ..
Ne güzel bi hbr :) hayırlı olsun Rabbim saglikla bebeginize kavusmayi nasip etsin darisi da basimiza olsun ins :) ilk denemenmiydi canim?Kızlaar hamileyim haberimi veriyim dedimsonunda cilgin spermler beyaz bayragi kaldirdi Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Ogrendigim ve tavsiye edecegin tek sey akışına bırakın o hiç beklemediginiz anda geliyor
Kızlaar hamileyim haberimi veriyim dedimsonunda cilgin spermler beyaz bayragi kaldirdi Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Ogrendigim ve tavsiye edecegin tek sey akışına bırakın o hiç beklemediginiz anda geliyor
Canim ben pkoluyum 7 aydir deniyorduk ilk bebegimiz :) ovu testi ile bir de sogan kürünü kullanarak bu ay hamile kaldim :) ama hic takmadan olacak mi olmayacak mi diye dusunmeden yok ayaklarini kaldir filan bunlara takilmadan akisina birakarak :) Rabbim bu yonden sizin de yuzunuzu guldursun insaallahNe güzel bi hbr :) hayırlı olsun Rabbim saglikla bebeginize kavusmayi nasip etsin darisi da basimiza olsun ins :) ilk denemenmiydi canim?
Benim dongum 26 gunde bir.Hayırlı olsun canım. Tecrübeni bizlere aktarabilirsen çok sevinirim. Ovu testini yaptıktan sonra nasıl denemelerde bulundun, nelere dikkat ettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?