• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar merhaba :KK54:
bugün 18. günüm, 14 de çift çizgi vardı. 17 de hala çizgi çıktı. dün akşam yapmıştım. çalışmalara devam mı etmeliyim.
en son pazar akşamı çalıştık :KK69:

merhaba,

yalnızca 14. gün pozitif görünüyor bence. diğer günler silikleşmeye başlamış gibi. aynı koyulukta olunca pozitif kabul ediliyor sadece. Allah yardımcınız olsun.

Bu arada sen kız cocuk istiyosun galiba kesinlikle sık ilişki vebence hemen adet sonrası
evet canım kız istiyorum ama kız zor biraz tutturmak yani.o yüzden o testte kırmızı çıktğı gün yada bir gün öncesi ilişki olması gerek.çünkü kızlar yavaş ama uzun ömürlü erkekler hızlı ama kısa ömürlü okadar araştırdım ki çözdüm artık olayı bide iki oğlana yumurtlama günü kalınca baya tecrübe oldu bende:KK69:

İki gündür görüyorum akıntıyı testleri iki gündür öğlen 3 te aksam 8 de yapıyorum ama negatif ben hiçbşey anlamadım sanki yarın da cift cizgi cıkmıycak

Ay ben de cok arastırdım bazen cok sey bilmek de insanı stres ediyo akıntı yumurtanın etrafındaki zar o vücuttan atılınca yumrta catlıyo demek oluyo ama sanki cift cizgiyi görünca akıntı kalmayacak ozaman napıcam bilmiyorum

Ya sen adet bitiminden sonra sık ilişkiyle pozitifi görene kadar dene sonra hiç deneme bence kız daha kolay

Ya sen adet bitiminden sonra sık ilişkiyle pozitifi görene kadar dene sonra hiç deneme bence kız daha kolay
ölede yumurta çatlamadanda hamile kalınmıyor ki.yumurta çatladığında etrafında kızlar olmalı ki hamile kalayım.erkek hızlı olduğu için yumurtaya daha çabuk ulaşıyor o yüzden tam yumurtlama günü erkek olma olasılığı %90

Pozitifi görene kadar sık dene pozifi görünce bırak kız spermler yani x ler uzu yasadıgı için bikac gün önceside denemişşsen. Sadece onlar yasadıgı için yumurtaya girecelkler

kızlar slm erken gebelik testi yapan var mı aranızda hangi zamanlarda yapılıyor yardım ederseniz sevinirim.

kızlar slm erken gebelik testi yapan var mı aranızda hangi zamanlarda yapılıyor yardım ederseniz sevinirim.

kişiden kişiye göre değişebiliyor bu durum ama adetine 5 gün kala yapmaya başlayabilirsin diye biliyorum ama 1 hafta kala öğrenende varmış .. adetten sonra hemen gebelik olmussa erken çıkıyor

ölede yumurta çatlamadanda hamile kalınmıyor ki.yumurta çatladığında etrafında kızlar olmalı ki hamile kalayım.erkek hızlı olduğu için yumurtaya daha çabuk ulaşıyor o yüzden tam yumurtlama günü erkek olma olasılığı %90
canım Allah gönlüne göre versin inş. bende erkek istiyorum. kızım var kızımda bende senin dediğin gibi yaptım. yumurtlamaya 4 gün falan vardı adet bitiminden sonra 2 güne bir düzenli ilşkiye girdik kızım var.
Erkek bebek için tam yumurtlamaya çok yakınkenmi yoksa yumurtladıktan hemen sonra mı ilişki olmalı. sen nasıl denkgetirdin iki oğlanı bi sölesen canım:110:

canım Allah gönlüne göre versin inş. bende erkek istiyorum. kızım var kızımda bende senin dediğin gibi yaptım. yumurtlamaya 4 gün falan vardı adet bitiminden sonra 2 güne bir düzenli ilşkiye girdik kızım var.
Erkek bebek için tam yumurtlamaya çok yakınkenmi yoksa yumurtladıktan hemen sonra mı ilişki olmalı. sen nasıl denkgetirdin iki oğlanı bi sölesen canım:110:

merhaba canim Allah bagislasin kizini.benim de bi kizim war ikinci bebegi dusunuyoruz hayirlisiyla Rabbim den erkek istiyoruz. simdi benim arastirdiklarimdan anladigim kadaryla ovulasyonda cift cizgiyi görünce sonraki gun tekrar testi yaptigunda siliklesmisse sadece ogun bazilari ogun ve sonraki gun bazilari da cift cizgiyi gordukleri gun ve siliklestigi gunle sonraki gun deniyolar bu sekilde olanlar hep erkek ama ben insaAllah cift cizgiyi gordukten sonraki siliklesen 2 gunu degerlendircem Rabbim gonlumuze gore versin inşaallah..

merhaba canim Allah bagislasin kizini.benim de bi kizim war ikinci bebegi dusunuyoruz hayirlisiyla Rabbim den erkek istiyoruz. simdi benim arastirdiklarimdan anladigim kadaryla ovulasyonda cift cizgiyi görünce sonraki gun tekrar testi yaptigunda siliklesmisse sadece ogun bazilari ogun ve sonraki gun bazilari da cift cizgiyi gordukleri gun ve siliklestigi gunle sonraki gun deniyolar bu sekilde olanlar hep erkek ama ben insaAllah cift cizgiyi gordukten sonraki siliklesen 2 gunu degerlendircem Rabbim gonlumuze gore versin inşaallah..
Allah gönlünden geçeni kucağına sağlıklı bir şekilde versin inş canım. bende senin gibi düşünüyorum canım aslında. dün bi sabah bide akşam test yaptım ikiside koyu çift çizgi bakalım bugun nolcak. benim ikigün üst üste koyu çift çizgi çıkıyor sonra silikleşiyor.

canım erkek bebek için ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sora birinci gün ve 2 gün ilişki olmalı.çift çizgi yumurtlama 24 saat veya 48 saat içinde olacağını belirtiyor.ben iki oğlanada yumurtlama zamanı kaldım çünkü test yapmasam anlıyordum beyaz yapışkan akıntı oluyor o günlerde.çift çizgi çıktan sonraki iki gün üst üste denersen kesin oğlanı yakalarsın.bende çift çizgiyi görene kadar denemem gerek çift çizgiyi görünce ilişki yasak yada korunmalı ilişki olması lazım.hakkımızda hayırlısı.allah gönlümüze göre versin..

Konuyla alakasi fazla yok ama vajinal mantar gebe kalmaya engel olur mu:( yoksa bu ayim bosa gittiii:(

Konuyla alakasi fazla yok ama vajinal mantar gebe kalmaya engel olur mu:KK43: yoksa bu ayim bosa gittiii:KK43:

vajinal mantar idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyor canm bende yıllardır bununla mücadele ediyorum . doktora da gitmiyorum artık antibiyotik vericek diye . bende bu ay yasadım ama bakalım kısmet enfeksiyon varken olmaz diyorlar da ben umutla bekliyorum

Allah gönlünden geçeni kucağına sağlıklı bir şekilde versin inş canım. bende senin gibi düşünüyorum canım aslında. dün bi sabah bide akşam test yaptım ikiside koyu çift çizgi bakalım bugun nolcak. benim ikigün üst üste koyu çift çizgi çıkıyor sonra silikleşiyor.
Amin csnim inşallah..sen cift cizgiyi gordun demek hayirli olsun ins tutturursun canim.ben ilk defa kullaniyorum ovulasyon testini.bugun 4 gundur hala uzayan akinti görüyorum reglin 14.gunu ama testte tik yok 30 gunde bir adet dongum.seni adet dongun kac gunde bir ?cift cizhiyi uzayan akinti varkenmi yakaladin?bide reglin kacinci gununde cift cizgiyi gordun?ya cok soru oldu ama yumurtlamayi kacirmak istemiyorum oyuzden

Back