Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İkisi de olabilir canım, bebek varsa da birliktelik etkilemez. Ancak bebek kesinleştiğinde ve düşük tehlikesi varsa drlar ilk 3 ay önermiyorlar.
ama yumurtlamaysada kacırmak ıstemem kı, bıde 20. gune yumurtlama kalırmı kı, gercı ne olca bellı olmaz kalırda kalır. poffff cıldırcam sanırım neyın nesıkı bu ya yumurtlamaysa kacacak, hamılelıkse bebege zararlı mı olur

Çok var canım adete yakın yumurtlayan belli mi olur

arkadaşlar aranızda bata 2-3 gün kala ovulasyonu silik çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı (gene bi umut işte bu ayda)
canım benim 6 gün var silik ama. ne olacak bilmiyorum. seninki nasıl eklesene merak ettim

Eklentiler

• 20150308_140254.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 186
ben bu 3 gunu degerlendıreyımde ,bugun20. gun cunku yumurtlamamın gecmıs olması lazımdı
yanlıs alarmmıs gec yumurtlamısım, ama dunu degerlendırmedık bu sabah yaptım tekrar ovulasyon testını dune gore hafıf sılık ama gene net sayılabılecek bır cızgıydı bugun ve yarını degerlendırelım degıl mı? sılıklestıgınde denenınce bosa gıtmıs olur mu? bazılarınızda okuyorum net cıktıgı gun degıl ertesı gun hafıf sılıklestıgınde baslıyosunz calısmaya oylede olur mu ılla net oldugunda mı yapmamız gerekıyor? bu konuda aydınlatır mısınız benı

Yanlis hatirlamiyosam mantar oldugunuzu soylemistiniz ben kozima hamile kaldigimo bilmiyodum mantar oldum nedenleri arasinda gebelik vardi elma sirkesiyle vajinayi sildim bebek istedigim icin o gun gecti sonra test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim

Elma sirkesini nasıl kullandınız peki ? Suyla karıştırıp falan mı ? Bunu hiç duymamıştım işe yarıyorsa yapmak isterim

Kizlar ben bu ay tam olarak karışık kür yapıyorum:) Folbiola basladim, yapabildigim kadar sabahları incir kaynatıp iciyorum, arada da yaptığım bal tarcin corekotu hurma tozu karisimini yiyorum :) Simdi bunlari ust uste kullaninca diyorum acaba bi yan etkisi falan olur mu yanlış mi yapiyorum??

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..ilk defa ovülasyon testi yapıyorum bu ay ama test sonuçlarını doğru değerlendirme yapamadım sanırım.benim siklusum 28 gündür 10.günden beri testimin T çizgisi silik sayılır..merak ettiğim şey günbegün koyulaşması mı gerekiyor yoksa silik çıkıp bir anda mı koyulaşıyor..bugün 13.günüm

Meraba canim bende aynı durumdaydim hayalet gibi bi cizgi cikiyodu hatta bazen hic yok gibiydi ama bugun koyulasti canim benim de 14 . günüm bugün. Tahminim yarin daha da koyulasacak. Senin de yakin zamanda koyulasir canım merak etme

Meraba canim bende aynı durumdaydim hayalet gibi bi cizgi cikiyodu hatta bazen hic yok gibiydi ama bugun koyulasti canim benim de 14 . günüm bugün. Tahminim yarin daha da koyulasacak. Senin de yakin zamanda koyulasir canım merak etme

Çok sağol canım cevabın için..senin döngünde mi 28 gün..benimde yarın koyulaşır umarım

Evet canım ya çok iyi olur görürsen daha iyi yorumlarsın belki
Hatta bende yuklerim karsilastiririz :) cift cizgiyi gormek cok heycanli Rabbim gebelik testinde de gormeyi nasip etsin ins.. bu arada senin ne kadar oldu canim biz yaklaşık bir senedir istiyoruz ama eskiden bilinçli degildik bu kadar her geçen ay yeni bisey ogreniyoruz.

Ah canım benim hikayem biraz uzunca..5 başarısız tüp bebek denemem oldu.Sonrasında ameliyat oldum dr bikaç ay doğal akışa bıraktı bende belki işe yarar diye test aldım bu ay:) onuda pek anlamadım işte..Alah hepimize tez zamanda bebişlerimizi göndersin inşallah

Sen saat kaç gibi yapıyorsun testlerini. ben akşam 17.30 gibi yapıyorum acaba zamanlamam mı yanlış diyorum..bugün 14.günüm siklusuma göre yumurtlama günüm olmalı.zira akıntım da aynı şeyi düşündürüyor bilemedim ki.. nerde şu tecrübeli arkadaşlar yahuu

Ben 12-2 arasi ne zaman denk gelirse yapiyorum. Birde cizgiler gec cikabiliyo canim hemen atma testi. dun benim silik gibiydi epey zaman sonra tekrar bakiym dedim koyulasmisti.

Kızlar selamlar benim bu gün 13. Gün akşamdan beri kazıklar çok ağrıyor akıntıda çok test çift çizgi gibi kaçırdım mi acep ya çatlama olabilir mi foto yukleyemedim nerden yükleniyor bu yorumlayın testlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…