- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
ama yumurtlamaysada kacırmak ıstemem kı, bıde 20. gune yumurtlama kalırmı kı, gercı ne olca bellı olmaz kalırda kalır. poffff cıldırcam sanırım neyın nesıkı bu ya yumurtlamaysa kacacak, hamılelıkse bebege zararlı mı olurİkisi de olabilir canım, bebek varsa da birliktelik etkilemez. Ancak bebek kesinleştiğinde ve düşük tehlikesi varsa drlar ilk 3 ay önermiyorlar.
Çok var canım adete yakın yumurtlayan belli mi olurama yumurtlamaysada kacırmak ıstemem kı, bıde 20. gune yumurtlama kalırmı kı, gercı ne olca bellı olmaz kalırda kalır. poffff cıldırcam sanırım neyın nesıkı bu ya yumurtlamaysa kacacak, hamılelıkse bebege zararlı mı olur
canım benim 6 gün var silik ama. ne olacak bilmiyorum. seninki nasıl eklesene merak ettimarkadaşlar aranızda bata 2-3 gün kala ovulasyonu silik çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı(gene bi umut işte bu ayda)
o zaman degerlendırmek lazımmmm bugun yarın ve salı gununu dımıÇok var canım adete yakın yumurtlayan belli mi olur
Gün aşırı yapsan da yeterli olur bence canımo zaman degerlendırmek lazımmmm bugun yarın ve salı gununu dımı
ben bu 3 gunu degerlendıreyımde ,bugun20. gun cunku yumurtlamamın gecmıs olması lazımdıGün aşırı yapsan da yeterli olur bence canım
yanlıs alarmmıs gec yumurtlamısım, ama dunu degerlendırmedık bu sabah yaptım tekrar ovulasyon testını dune gore hafıf sılık ama gene net sayılabılecek bır cızgıydı bugun ve yarını degerlendırelım degıl mı? sılıklestıgınde denenınce bosa gıtmıs olur mu? bazılarınızda okuyorum net cıktıgı gun degıl ertesı gun hafıf sılıklestıgınde baslıyosunz calısmaya oylede olur mu ılla net oldugunda mı yapmamız gerekıyor? bu konuda aydınlatır mısınız benıben bu 3 gunu degerlendıreyımde ,bugun20. gun cunku yumurtlamamın gecmıs olması lazımdı
Yanlis hatirlamiyosam mantar oldugunuzu soylemistiniz ben kozima hamile kaldigimo bilmiyodum mantar oldum nedenleri arasinda gebelik vardi elma sirkesiyle vajinayi sildim bebek istedigim icin o gun gecti sonra test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..ilk defa ovülasyon testi yapıyorum bu ay ama test sonuçlarını doğru değerlendirme yapamadım sanırım.benim siklusum 28 gündür 10.günden beri testimin T çizgisi silik sayılır..merak ettiğim şey günbegün koyulaşması mı gerekiyor yoksa silik çıkıp bir anda mı koyulaşıyor..bugün 13.günüm
Meraba canim bende aynı durumdaydim hayalet gibi bi cizgi cikiyodu hatta bazen hic yok gibiydi ama bugun koyulasti canim benim de 14 . günüm bugün. Tahminim yarin daha da koyulasacak. Senin de yakin zamanda koyulasir canım merak etme
Evet canim arada degisiyo ama genelde 28 gün benimde. Hadi bakalım hayırlısı olsun yarin ekle istersen bi bakalimÇok sağol canım cevabın için..senin döngünde mi 28 gün..benimde yarın koyulaşır umarım
Evet canim arada degisiyo ama genelde 28 gün benimde. Hadi bakalım hayırlısı olsun yarin ekle istersen bi bakalim
Hatta bende yuklerim karsilastiririz :) cift cizgiyi gormek cok heycanli Rabbim gebelik testinde de gormeyi nasip etsin ins.. bu arada senin ne kadar oldu canim biz yaklaşık bir senedir istiyoruz ama eskiden bilinçli degildik bu kadar her geçen ay yeni bisey ogreniyoruz.Evet canım ya çok iyi olur görürsen daha iyi yorumlarsın belki
Hatta bende yuklerim karsilastiririz :) cift cizgiyi gormek cok heycanli Rabbim gebelik testinde de gormeyi nasip etsin ins.. bu arada senin ne kadar oldu canim biz yaklaşık bir senedir istiyoruz ama eskiden bilinçli degildik bu kadar her geçen ay yeni bisey ogreniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?