• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Benim dongum 26 gunde bir.
Gecen aylarda ovu testini yaptigimda her ay 10 ve 11. Gunler hep pozitif cikiyordu. Pozitifi gordukten onceki gunlerde gun asiri birlikte oluyorduk zaten ama sunu soylemeliyim esinizle birlesiyorken bunu bir odevmis gibi yapmayin kendi adima bundan hep uzak durdum + gordukteb sonra ki genelde saat 13 14 gibi testi yapiyordum aksamina ve daha sonraki uc gun de yine gun asiri :) Rabbim hamilelk testinde de bana onu gosterdi cok sukur. Yalniz unutmayin bi odev degil askla yapin isinizi :KK66: bu arada tesekkur ederim Rabbim dikeyen herkesi bos cevirmesin. Saglikli sihhatli olur insaallah simdi tum duamsa bunlar
Canım ya soğan kürünü adetin kaçıncı günü başladın ve kaç gün yaptın bende yapmak istiyorum da

Ben de yeni evliyken bu dertten kac ay ugrasdim ama cok sukur hamile kalmama engel olmadi hala gecmemisken hamile kalmistim doktor bi krem bi de toz antibiyotik vermisti aynen senin de soyledigin gibi esinden gecmis felan biseyler demisti hatta bi hafta felan birlikte olmayin diye de perhiz vermisti ilac krem fayda etmemisti biraz geciyodu tekrarliyodu hep ama sicak tutunca gercekten iyi oluyo biraz ins. Cabucak gecer
ikinizede verdiğiniz güzel bilgiler için çok teşekkür ederimm kanepecigim ve elifgumus :) bende eşimde ilaç kullandık, hatta tam ovulasyona denk geldi ilaç bitimi diye çok sevindim, ama bu sadece bir hafta sürdü ve yine tekrarladı. ozaman inşlhh o bir haftalık zamandan bana güzel haberler gelir, inşlh enfeksiyon sorun olmamıştır :)

Amin csnim inşallah..sen cift cizgiyi gordun demek hayirli olsun ins tutturursun canim.ben ilk defa kullaniyorum ovulasyon testini.bugun 4 gundur hala uzayan akinti görüyorum reglin 14.gunu ama testte tik yok 30 gunde bir adet dongum.seni adet dongun kac gunde bir ?cift cizhiyi uzayan akinti varkenmi yakaladin?bide reglin kacinci gununde cift cizgiyi gordun?ya cok soru oldu ama yumurtlamayi kacirmak istemiyorum oyuzden
Canım olurmu hiç çok soru. birbirimize sorarak danışarak bilgi alışverişi yapıyoruz. ben 29 günde bi regl oluyorum.bugun 12. günüm. 11. gün ve 12. gün çift çizgiyi gördüm bugünde dünde aynı koyulukta çift çizgi sanırım yarın yumurtlucam. canım uzayan akıntım reglimin 3.gününde bile oluyor.5.günle 8. gün arası kuru sonra yine ıslaklık olmaya başlıyor.ama testte çift çizgi çıktığı iki gün şeffaf değilde beyaz yapışkan çok bol akıntı oluyor farketmemek mumkun değil rahatsız bile ediyor.
Sen bıkmadan yapmaya devam et kimisi erken kimisi geç yumurtluyor. ben 3aydır 15. günde yumurtluyodum sanırım bu ay 13. günde olcak yani belli olmuyor. test ve akıntı sana doğru yolu gösterir. ağrını da kontrol et

ikinizede verdiğiniz güzel bilgiler için çok teşekkür ederimm kanepecigim ve elifgumus :) bende eşimde ilaç kullandık, hatta tam ovulasyona denk geldi ilaç bitimi diye çok sevindim, ama bu sadece bir hafta sürdü ve yine tekrarladı. ozaman inşlhh o bir haftalık zamandan bana güzel haberler gelir, inşlh enfeksiyon sorun olmamıştır :)
Inşaalah canım benim geçti zaten hamile kalmışım cok şukur enfeksiyon yok ama düşük tehlikesi var yine de Allah yardimcimiz olsun

Canım olurmu hiç çok soru. birbirimize sorarak danışarak bilgi alışverişi yapıyoruz. ben 29 günde bi regl oluyorum.bugun 12. günüm. 11. gün ve 12. gün çift çizgiyi gördüm bugünde dünde aynı koyulukta çift çizgi sanırım yarın yumurtlucam. canım uzayan akıntım reglimin 3.gününde bile oluyor.5.günle 8. gün arası kuru sonra yine ıslaklık olmaya başlıyor.ama testte çift çizgi çıktığı iki gün şeffaf değilde beyaz yapışkan çok bol akıntı oluyor farketmemek mumkun değil rahatsız bile ediyor.
Sen bıkmadan yapmaya devam et kimisi erken kimisi geç yumurtluyor. ben 3aydır 15. günde yumurtluyodum sanırım bu ay 13. günde olcak yani belli olmuyor. test ve akıntı sana doğru yolu gösterir. ağrını da kontrol et
Himm cok tesekkur ederim canim :KK45:ya.hani diyolar ya uzayan akinti olunca yumrtluyosun diye. Bende de akinti oldugu halde ovulasyon testi negatif cikinca anlam veremiyodum bu duruma. Ama sen rahatlattin cok sukur sen cift cigiyi gprunce daha seffaf yapiskan sulu kivama gecmis akinti.bi sitede de yumrta olgunlasma esnasinda yumrta aki kivsminda yumrtladiktan sonra sulu rahatsiz edicek kivamda yaziyodu sen de bu tezi dogrulamis oldun:KK45:

Canım ya soğan kürünü adetin kaçıncı günü başladın ve kaç gün yaptın bende yapmak istiyorum da
Canim ben adetimden sonraki 2. Gun baslayip diger adet gunume kadar ki o adet degil implant kanamasiymis anlamadim hic :) sabah aksam ibrahim saracoglunun dedigi gibi uyguladim. Hamile kalinca birakmamiz oneriliyor ama ben anlamadigim icin ikinci ay da ayni sekilde devam ettim ama cok sukur bir zarari olmadi hamile kaldim kistimin boyutunda da kuculme oldu ama erime su an ikisini de tasiyorum kistim hamilr kalmama engel bir kist degildi ama

Gecmis olsun ben ve yakin arkadasim da ayni seyden muzdaripti.fitil ve antibiyotik kullandik 1 hafta benim gecti arkadasin tekrarladi sorun şuymuş eşlerin de hap kullanmasi gerekiyormus cunku onlardan bulasiyormus doktor bu şekilde söyledi ve arkadaşim hamile hatta dogumuna az kaldi

hmm erkeklerinde hap kullandığını bilmiyordum .. bu ayda olumsuz olursa doktora gitmeyi planlıyorum .. 2,5 yıllık evliyiz ve 4 aydırda bebek düşünüyoruz ama kısmet olmadı bu ay ovü testini yakalıdım sanıyorum ve umutla bekliyorum . ama benm evlilikten öncede vardı canm o yüzden onunla bi alakası yoktur diye düşünüyorum . yinede doktora bunuda sorucam teşekkürler

Bende umutla bekliyorum canim ama kendimi kandirmakta istemiyorum. Gecen ay antibiyotikte kullandim ama gene tekrarladi. Gecen ay olmadi bu ayda olmayacak buyuzden diye korkuyorum. Bir umut bekliyoruz inslhhh guzel haberler aliriz

inşallah inşallah canım dualarımızı eksik etmeyelim :KK48:

Yanlis hatirlamiyosam mantar oldugunuzu soylemistiniz ben kozima hamile kaldigimo bilmiyodum mantar oldum nedenleri arasinda gebelik vardi elma sirkesiyle vajinayi sildim bebek istedigim icin o gun gecti sonra test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim

Merhaba bende kizima hamile kalmaya calisirken mantar oldum korunmadogim icinde ilac kullanmak istemedim elma sirkesiyle silince hic bisey kalmoyo yaptim rahatladim sonra gebelilte olucagino ogrendim test yaptim ve hamileydim

Merhaba bende kizima hamile kalmaya calisirken mantar oldum korunmadogim icinde ilac kullanmak istemedim elma sirkesiyle silince hic bisey kalmoyo yaptim rahatladim sonra gebelilte olucagino ogrendim test yaptim ve hamileydim
canım kızına nezaman hamile kaldın yani ovu dan önce mi sonra mı hatırlayabiliyomusun

canım kızına nezaman hamile kaldın yani ovu dan önce mi sonra mı hatırlayabiliyomusun
Ewet adet bitiminden sonra ovulasyondan once.:KK16: Bide sık ilskiyle.yeni evliydim cocuk olsun diye hep denemeye calisiyoduk oyle kaldim yani. Noldu sen cift cizgiyi gordunmu ins. Tutmustur bu ay:KK49:

Ewet adet bitiminden sonra ovulasyondan once.:KK16: Bide sık ilskiyle.yeni evliydim cocuk olsun diye hep denemeye calisiyoduk oyle kaldim yani. Noldu sen cift cizgiyi gordunmu ins. Tutmustur bu ay:KK49:
yok canım ben daha araştırma aşamasındayım benim iki oğlum var kızım olsun istiyorum.kızı araştırıyorum yani o yüzden sordum:KK16:

keşke bende de o güzel sürpriz olsa ama 2 günüm varve ovulasyon testlerim silik:( çok teşekkür ederim yinede bilgilendirdiğin için, mantarım geçmedi ve diğer aya kaldı ikiside :(

arkadaşlar aranızda bata 2-3 gün kala ovulasyonu silik çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı :( (gene bi umut işte bu ayda)

Kızlar günaydın benimde bu ay boş adete 1 hafta var erken gebelik testi yaptım negatif cokkkk uzgunum :KK43:

merhaba kızlar, bende ıkı aydır yumurtama testı kullanıyorum. gecen ay 12. gun cıft cızgıyı gormustu ama olmadı. bu ay bırer gun arayla ılıskıye basladık hemde yumurtlama testıyle 21 subatta adetım bıttı 26,27 en gec 28 gune adet olurum hep bu üç gun arasında gezer. 12. gunde cıft cızgıyı tam gormedım bu ay bıraz nettı ama tam degıl o gunde rahatsızlandım ıshal bas donmesı mıgdem falan usuttum sanırım, sonrada yapamadım testlerı. bu hastalıktan dolayı acıle gıttıgmde denedıgımızı soyledımkı ona bakıpta ılac versınler dıye 0,145 cıktı ben yok dıye dusundum ama ıkı doktor var ıkı doktor yok dedı. bu sabah seytan durttu 20. gun bu arada yumurtlama testı yaptım ve cıft cızgı net cıktı. sabah ılk ıdrarla yapmıstım. adetlerım duzenlıyken boyle cıkması yumurtluyomuyum yoksa hamılelık olabılır mı? gecen gun hamıle bı arkadasım yaptı yumurtlama testını ve ıkı cızgı net cıktı. sızce ne olabılır. degerlendıreyımmı bugun ve yarını hamılelık varsa da bırlıktelık bı sorun yaratır mı, lutfen bana akıl verın catlayacagım.

merhaba kızlar, bende ıkı aydır yumurtama testı kullanıyorum. gecen ay 12. gun cıft cızgıyı gormustu ama olmadı. bu ay bırer gun arayla ılıskıye basladık hemde yumurtlama testıyle 21 subatta adetım bıttı 26,27 en gec 28 gune adet olurum hep bu üç gun arasında gezer. 12. gunde cıft cızgıyı tam gormedım bu ay bıraz nettı ama tam degıl o gunde rahatsızlandım ıshal bas donmesı mıgdem falan usuttum sanırım, sonrada yapamadım testlerı. bu hastalıktan dolayı acıle gıttıgmde denedıgımızı soyledımkı ona bakıpta ılac versınler dıye 0,145 cıktı ben yok dıye dusundum ama ıkı doktor var ıkı doktor yok dedı. bu sabah seytan durttu 20. gun bu arada yumurtlama testı yaptım ve cıft cızgı net cıktı. sabah ılk ıdrarla yapmıstım. adetlerım duzenlıyken boyle cıkması yumurtluyomuyum yoksa hamılelık olabılır mı? gecen gun hamıle bı arkadasım yaptı yumurtlama testını ve ıkı cızgı net cıktı. sızce ne olabılır. degerlendıreyımmı bugun ve yarını hamılelık varsa da bırlıktelık bı sorun yaratır mı, lutfen bana akıl verın catlayacagım.
İkisi de olabilir canım, bebek varsa da birliktelik etkilemez. Ancak bebek kesinleştiğinde ve düşük tehlikesi varsa drlar ilk 3 ay önermiyorlar.

Back