- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
kızlar merhaba
bugün 18. günüm, 14 de çift çizgi vardı. 17 de hala çizgi çıktı. dün akşam yapmıştım. çalışmalara devam mı etmeliyim.
en son pazar akşamı çalıştık
evet canım kız istiyorum ama kız zor biraz tutturmak yani.o yüzden o testte kırmızı çıktğı gün yada bir gün öncesi ilişki olması gerek.çünkü kızlar yavaş ama uzun ömürlü erkekler hızlı ama kısa ömürlü okadar araştırdım ki çözdüm artık olayı bide iki oğlana yumurtlama günü kalınca baya tecrübe oldu bendeBu arada sen kız cocuk istiyosun galiba kesinlikle sık ilişki vebence hemen adet sonrası
ölede yumurta çatlamadanda hamile kalınmıyor ki.yumurta çatladığında etrafında kızlar olmalı ki hamile kalayım.erkek hızlı olduğu için yumurtaya daha çabuk ulaşıyor o yüzden tam yumurtlama günü erkek olma olasılığı %90Ya sen adet bitiminden sonra sık ilişkiyle pozitifi görene kadar dene sonra hiç deneme bence kız daha kolay
kızlar slm erken gebelik testi yapan var mı aranızda hangi zamanlarda yapılıyor yardım ederseniz sevinirim.
canım Allah gönlüne göre versin inş. bende erkek istiyorum. kızım var kızımda bende senin dediğin gibi yaptım. yumurtlamaya 4 gün falan vardı adet bitiminden sonra 2 güne bir düzenli ilşkiye girdik kızım var.ölede yumurta çatlamadanda hamile kalınmıyor ki.yumurta çatladığında etrafında kızlar olmalı ki hamile kalayım.erkek hızlı olduğu için yumurtaya daha çabuk ulaşıyor o yüzden tam yumurtlama günü erkek olma olasılığı %90
canım Allah gönlüne göre versin inş. bende erkek istiyorum. kızım var kızımda bende senin dediğin gibi yaptım. yumurtlamaya 4 gün falan vardı adet bitiminden sonra 2 güne bir düzenli ilşkiye girdik kızım var.
Erkek bebek için tam yumurtlamaya çok yakınkenmi yoksa yumurtladıktan hemen sonra mı ilişki olmalı. sen nasıl denkgetirdin iki oğlanı bi sölesen canım
Öğlen pozitif çıkan ovu testi aksam negatif çıktı yardimm???
Allah gönlünden geçeni kucağına sağlıklı bir şekilde versin inş canım. bende senin gibi düşünüyorum canım aslında. dün bi sabah bide akşam test yaptım ikiside koyu çift çizgi bakalım bugun nolcak. benim ikigün üst üste koyu çift çizgi çıkıyor sonra silikleşiyor.merhaba canim Allah bagislasin kizini.benim de bi kizim war ikinci bebegi dusunuyoruz hayirlisiyla Rabbim den erkek istiyoruz. simdi benim arastirdiklarimdan anladigim kadaryla ovulasyonda cift cizgiyi görünce sonraki gun tekrar testi yaptigunda siliklesmisse sadece ogun bazilari ogun ve sonraki gun bazilari da cift cizgiyi gordukleri gun ve siliklestigi gunle sonraki gun deniyolar bu sekilde olanlar hep erkek ama ben insaAllah cift cizgiyi gordukten sonraki siliklesen 2 gunu degerlendircem Rabbim gonlumuze gore versin inşaallah..
cok teşekkür ederim bu bekleyişler ne kadar zor sanki zaman geçmiyo
canım erkek bebek için ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sora birinci gün ve 2 gün ilişki olmalı.çift çizgi yumurtlama 24 saat veya 48 saat içinde olacağını belirtiyor.ben iki oğlanada yumurtlama zamanı kaldım çünkü test yapmasam anlıyordum beyaz yapışkan akıntı oluyor o günlerde.çift çizgi çıktan sonraki iki gün üst üste denersen kesin oğlanı yakalarsın.bende çift çizgiyi görene kadar denemem gerek çift çizgiyi görünce ilişki yasak yada korunmalı ilişki olması lazım.hakkımızda hayırlısı.allah gönlümüze göre versin..canım Allah gönlüne göre versin inş. bende erkek istiyorum. kızım var kızımda bende senin dediğin gibi yaptım. yumurtlamaya 4 gün falan vardı adet bitiminden sonra 2 güne bir düzenli ilşkiye girdik kızım var.
Erkek bebek için tam yumurtlamaya çok yakınkenmi yoksa yumurtladıktan hemen sonra mı ilişki olmalı. sen nasıl denkgetirdin iki oğlanı bi sölesen canım
Konuyla alakasi fazla yok ama vajinal mantar gebe kalmaya engel olur muyoksa bu ayim bosa gittiii
Amin csnim inşallah..sen cift cizgiyi gordun demek hayirli olsun ins tutturursun canim.ben ilk defa kullaniyorum ovulasyon testini.bugun 4 gundur hala uzayan akinti görüyorum reglin 14.gunu ama testte tik yok 30 gunde bir adet dongum.seni adet dongun kac gunde bir ?cift cizhiyi uzayan akinti varkenmi yakaladin?bide reglin kacinci gununde cift cizgiyi gordun?ya cok soru oldu ama yumurtlamayi kacirmak istemiyorum oyuzdenAllah gönlünden geçeni kucağına sağlıklı bir şekilde versin inş canım. bende senin gibi düşünüyorum canım aslında. dün bi sabah bide akşam test yaptım ikiside koyu çift çizgi bakalım bugun nolcak. benim ikigün üst üste koyu çift çizgi çıkıyor sonra silikleşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?