Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bana da bu doktoru bir tanıdığım önerdi iyi bir doktor eşimi de muayene etti sorun bendeydi ameliyatta olduk rahim içinde ki yapışıklığı aldı en kötüsü 2 ay sonra aşılama deniycek bende ki sorun bebeğin rahim de kalması galiba hamile kalırsam uzunca süre yatıcam ben izmir deyim sen nerdesin

ben istanbuldayım canım.izmirin neresi çok severim izmiri. gerekirse yatarsın canım yeter ki bebek sağlıklı olsun.

izmir karşıyaka canım ben doktoruma bir sorayım orada tanıdığı bir doktor var mı die tabii istersen önümüzdeki ay gidicem

izmir karşıyaka canım ben doktoruma bir sorayım orada tanıdığı bir doktor var mı die tabii istersen önümüzdeki ay gidicem
sağol canım bakalım gitmeden özelden yazışırız sorarsın. hamileysem mecbur en yakın doktora gitçez ama değilsem araştırayım biraz.

adetime iki gün var ovulasyon testi yaptım az önce. aslında idrarı biraz fazla damlattım sanırım 3 damladan sonra bi 3 damla daha damlattım test bozulmamıştır inşallah. yorum yapın arkadaşlar lütfen

Eklentiler

• IMAG0204.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 159
Ayy tat
adetime iki gün var ovulasyon testi yaptım az önce. aslında idrarı biraz fazla damlattım sanırım 3 damladan sonra bi 3 damla daha damlattım test bozulmamıştır inşallah. yorum yapın arkadaşlar lütfen
Ayy tatlım çok ümitlenme ama bebek var gibi ikinci çizgi gayet net.

Bende izmir bucaaym canm.. tınaztepe hastanesi aylin hanımı önerebilirm.. yada bostanlı şifa çok iyi halam hamile oraya gidiyo.

askbahçem ben kordon kadın doğum merkezinde mete tarcan var ona gidiyorum çok memnunum ama yine de aklımda olsun

Ayy tat

Ayy tatlım çok ümitlenme ama bebek var gibi ikinci çizgi gayet net.
baksana cnm dahada belirginleşti sanki. ya idrarı fazla damlattığım için böyle çıkmamıştır değil mi kafayı yiycemm

Eklentiler

• IMAG0207.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 142
  • IMAG0206.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 142
baksana cnm dahada belirginleşti sanki. ya idrarı fazla damlattığım için böyle çıkmamıştır değil mi kafayı yiycemm
Canm kusura bakma yazamadm ama bence bebiş var gibi hem adetine 3 gün vardı demi.. inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…