ben istanbuldayım canım.izmirin neresi çok severim izmiri. gerekirse yatarsın canım yeter ki bebek sağlıklı olsun.bana da bu doktoru bir tanıdığım önerdi iyi bir doktor eşimi de muayene etti sorun bendeydi ameliyatta olduk rahim içinde ki yapışıklığı aldı en kötüsü 2 ay sonra aşılama deniycek bende ki sorun bebeğin rahim de kalması galiba hamile kalırsam uzunca süre yatıcam ben izmir deyim sen nerdesin
sağol canım bakalım gitmeden özelden yazışırız sorarsın. hamileysem mecbur en yakın doktora gitçez ama değilsem araştırayım biraz.izmir karşıyaka canım ben doktoruma bir sorayım orada tanıdığı bir doktor var mı die tabii istersen önümüzdeki ay gidicem
imkanın varsa yüklesen fotograftommbik ordamısın yorum bekliyorum senden ve herkesten
Ayy tatlım çok ümitlenme ama bebek var gibi ikinci çizgi gayet net.adetime iki gün var ovulasyon testi yaptım az önce. aslında idrarı biraz fazla damlattım sanırım 3 damladan sonra bi 3 damla daha damlattım test bozulmamıştır inşallah. yorum yapın arkadaşlar lütfen
Bende izmir bucaaym canm.. tınaztepe hastanesi aylin hanımı önerebilirm.. yada bostanlı şifa çok iyi halam hamile oraya gidiyo.izmir karşıyaka canım ben doktoruma bir sorayım orada tanıdığı bir doktor var mı die tabii istersen önümüzdeki ay gidicem
baksana cnm dahada belirginleşti sanki. ya idrarı fazla damlattığım için böyle çıkmamıştır değil mi kafayı yiycemmAyy tat
Ayy tatlım çok ümitlenme ama bebek var gibi ikinci çizgi gayet net.
başka yokgaliba hamilesin elinde başka bir test varsa onunla da dene istersen ne dersin
Canm kusura bakma yazamadm ama bence bebiş var gibi hem adetine 3 gün vardı demi.. inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum..baksana cnm dahada belirginleşti sanki. ya idrarı fazla damlattığım için böyle çıkmamıştır değil mi kafayı yiycemm
Canm gayet net çizgiler bugünü değerlendirin mutlka yarınıda değerlendirin takip et çizgileriKizlar ovulasyon testim sanirim yumurtlama zamani yarin yine yapicam ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?