Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar çift çizgiyi gördükten sonraki gün mü yoksa o gün mü ilişki olmalı, sperm kalitesi açısından iki günde bir deniliyor ya,benimm kafam karıştı. bugün çift çizgiyi gördüm,kaçırmakta istemiyorum

Tatlım bence hem bugünü hem yarını değerlendir. Bu ay ben öyle yaptım bakalım kısmet

Arkadaşlar 14. Günümde koyu çizgiyi yakaladım sonraki iki günde koyuydu sonra biraz açıldı bugün 22. Günüm hep çiftti Çizgi 28 günde adet oluyorum ne dersiniz ümitlenmeli miyim?

Canm çift çizgide üst üste ilişki olsun kalite düşmez merak etme boş kalmasnki tutsun

Arkadaşlar 14. Günümde koyu çizgiyi yakaladım sonraki iki günde koyuydu sonra biraz açıldı bugün 22. Günüm hep çiftti Çizgi 28 günde adet oluyorum ne dersiniz ümitlenmeli miyim?
Ayy canm foto atsana müsaitsen.. inşallah hamilesindr

garantiye almak gerek değil mi, bide en önemli günü boş geçirecektik azdaha , sonra yine hüsran olurdu. çok teşekkürler canım:)
Ayy sakın haa boş gecmesin hadi hadi ne işin var burda senin git kafandaki çocuk muhabbetini sil ve stresten uzak rahat bişekilde denemeye hadi bakalm iyi geceler

Ayy sakın haa boş gecmesin hadi hadi ne işin var burda senin git kafandaki çocuk muhabbetini sil ve stresten uzak rahat bişekilde denemeye hadi bakalm iyi geceler
çokk teşekkürler, bilgi paylaşımın ve herşey için :) inşlh bu ay olur hayırlısıyla:)

Canm gayet nett görüyorum ikinci çizgiyi inşallah ya inşallah hamilesindr.. yani yinede çok heyecan yapma bikaçgün daha gecsin tekrar yap bakalm
Sonuçta bu ovulasyon testi gebelik değil ultra erken gebelik testlerimi yapsam çıkar mı ki biraz daha bejlesem mi

Sonuçta bu ovulasyon testi gebelik değil ultra erken gebelik testlerimi yapsam çıkar mı ki biraz daha bejlesem mi
Ovülasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen çok kişi var canm ondada çıkıyo ama kesin değil seni umutlandrmayayım bikaç gün daha bekle sonra mutlu haberlerini alırz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…