- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 32
Canm at resimleri bakayim yumurtladin sanirim anlattiklarinaa göre sen atkimse yokmu yardım edebilcek,????
Merhaba :=) uzman olduysan sana sorayım.Canm at resimleri bakayim yumurtladin sanirim anlattiklarinaa göre sen at
Canim her ay değişiyor demekkiMerhaba :=) uzman olduysan sana sorayım.yorumlarsan sevinirim canım. birkaç yere sordum ama net cevap alamadım. İlk resimdeki geçen ayki testim 14. gün koyu. 2. teste bu ayki 17. gün koyu . adetlerim düzenlidir 28 de 1 oluyorum. İlk sorum 3 gün yumurtlama ertelendiği için şimdi benim adetim gecikir mi 3 gün..... diğer sorumda 17.gün 31 ocaktı. ama dün akşam bahsedilen akıntım oldu ? yani benim hangi günü değerlendirmem lazımdı. (( 12 şubat adet tarihim denemelere ondan sonra başlıcam dipnot
Anladim canim. Sagol. Duzenli adetim cok sukur. Bu islere yeni girdimCanim her ay değişiyor demekkigecen ay 14. Günde yumurtlamissin bu ay 17. Günde yumurtlamissinn gecikmiş adetini etkilemez sanmıyorum ama bebis dusundugun ay mutlaka test yap her ay farklı olabiliyor demekki çok şükür yumurtan catliyo her ay ayni günde catlicak DİE bi şart yok yani canm kafana takma onu :)
atıyorum fotolaarı.bu son halleri.bu akşam çektim yani 12. gün yazan üzerinden dört gün gecti.15. gün yazan bugünküCanm at resimleri bakayim yumurtladin sanirim anlattiklarinaa göre sen at
Bugünü degerlendir mutlaka canim yarinda yap buraya at siliklestiyse catladi demektiratıyorum fotolaarı.bu son halleri.bu akşam çektim yani 12. gün yazan üzerinden dört gün gecti.15. gün yazan bugünküEki Görüntüle 1400047
Yarin catlicak yumurtanın canimm mutlaka değerlendirin tamammi ertesi gunude değerlendirmeye calisinn Allahin izniyle inşallah tutar canim :-*Fotografciannederya canım benim testlerede bakar mısın 11. gün bugün eşimde yarın gece gelecek ben yumurtlama günümü kaçırırıyormuyum acaba
Yumurtanın catliyoAnladim canim. Sagol. Duzenli adetim cok sukur. Bu islere yeni girdimdedim gecikirmi acaba. Onceden takip etmedigim icin bilmiyorum gununu tabi. 12 subatta batim. Ondan sonra calismalara baslicam. Adetim bitince hemen baslicam yapmaya zaten. Cooook sagol. Hayirli olsun bebisin. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah. ben de cok beklemeden olurum insallah
teşekkür ederim canım korkuyorum eşim yarın gece 12 de gelecek ya yumurtam ölürse tutmazsa offf çok stres yaptım yaaaaYarin catlicak yumurtanın canimm mutlaka değerlendirin tamammi ertesi gunude değerlendirmeye calisinn Allahin izniyle inşallah tutar canim :-*
teşekkür ederim canım korkuyorum eşim yarın gece 12 de gelecek ya yumurtam ölürse tutmazsa offf çok stres yaptım yaaaa
Bugünü degerlendir mutlaka canim yarinda yap buraya at siliklestiyse catladi demektiryarinda degerlendir mutlaka hadi bakalim gelsin bebeisinn :-*
teşekkür ederim canım yarında atarım bakalım nasıl olacakİnşallah yetisirsiniz canim içini ferah tut yarin yine testini at buraya tamammi
Arkadaşa sormuşsunuz ama bildiğim kadarıyla cevap vermek istedim. Yumurtlama geciktiyse adet gecikir. Ovulasyon gününüzün üzerine 14 eklerseniz adet olacağınız günü bulursunuzMerhaba :=) uzman olduysan sana sorayım.yorumlarsan sevinirim canım. birkaç yere sordum ama net cevap alamadım. İlk resimdeki geçen ayki testim 14. gün koyu. 2. teste bu ayki 17. gün koyu . adetlerim düzenlidir 28 de 1 oluyorum. İlk sorum 3 gün yumurtlama ertelendiği için şimdi benim adetim gecikir mi 3 gün..... diğer sorumda 17.gün 31 ocaktı. ama dün akşam bahsedilen akıntım oldu ? yani benim hangi günü değerlendirmem lazımdı. (( 12 şubat adet tarihim denemelere ondan sonra başlıcam dipnot
Arkadaşa sormuşsunuz ama bildiğim kadarıyla cevap vermek istedim. Yumurtlama geciktiyse adet gecikir. Ovulasyon gününüzün üzerine 14 eklerseniz adet olacağınız günü bulursunuz
Canım güven sen bana yumurtlamadan yaklaşık 14 gün sonra adet görülürhmmmbilemedim ben de . 12 şubatta Batım normal. ama gecikme olursa. haber veririm. görürüz hep birlikte. merak ettim şimdi ben de. Allahtan bu ay deneme yapmıyorum. 3 gün geçse koşa koşa test yapardım adetlerim düzenli ama bakalım canımm ne olcak.
anladım canım teşekkür ederim. ben ön çalışma olsun diye yaptım testlerimiCanım güven sen bana yumurtlamadan yaklaşık 14 gün sonra adet görülürDoktorlar öyle diyolar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?