Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canm at resimleri bakayim yumurtladin sanirim anlattiklarinaa göre sen at
Merhaba :=) uzman olduysan sana sorayım. yorumlarsan sevinirim canım. birkaç yere sordum ama net cevap alamadım. İlk resimdeki geçen ayki testim 14. gün koyu. 2. teste bu ayki 17. gün koyu . adetlerim düzenlidir 28 de 1 oluyorum. İlk sorum 3 gün yumurtlama ertelendiği için şimdi benim adetim gecikir mi 3 gün..... diğer sorumda 17.gün 31 ocaktı. ama dün akşam bahsedilen akıntım oldu ? yani benim hangi günü değerlendirmem lazımdı. (( 12 şubat adet tarihim denemelere ondan sonra başlıcam dipnot

Eklentiler

• 20150131_182022.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 2.205
  • 20150131_182044.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 1.156
slm,bende bu siteyi aylarca takip edip yazmayanlardanım. biliyorum çok fazla soruldu ama adetine 3 gün kala ovulayon testinde T silik çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı , umut dünyası işte(

Canim her ay değişiyor demekki gecen ay 14. Günde yumurtlamissin bu ay 17. Günde yumurtlamissinn gecikmiş adetini etkilemez sanmıyorum ama bebis dusundugun ay mutlaka test yap her ay farklı olabiliyor demekki çok şükür yumurtan catliyo her ay ayni günde catlicak DİE bi şart yok yani canm kafana takma onu :)

Anladim canim. Sagol. Duzenli adetim cok sukur. Bu islere yeni girdim dedim gecikirmi acaba. Onceden takip etmedigim icin bilmiyorum gununu tabi. 12 subatta batim. Ondan sonra calismalara baslicam. Adetim bitince hemen baslicam yapmaya zaten. Cooook sagol. Hayirli olsun bebisin. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah.ben de cok beklemeden olurum insallah

Fotografciannederya canım benim testlerede bakar mısın 11. gün bugün eşimde yarın gece gelecek ben yumurtlama günümü kaçırırıyormuyum acaba

Eklentiler

• Adsız.png
    820,1 KB · Görüntüleme: 682
Kızlar 3 gün pozitif gördüm ovulasyonda ? İlk pozitiften sonraki gün mü yumurtladım yoksa 3. pozitiften sonra mı yumurtlıcam ?

Fotografciannederya canım benim testlerede bakar mısın 11. gün bugün eşimde yarın gece gelecek ben yumurtlama günümü kaçırırıyormuyum acaba
Yarin catlicak yumurtanın canimm mutlaka değerlendirin tamammi ertesi gunude değerlendirmeye calisinn Allahin izniyle inşallah tutar canim :-*

Yumurtanın catliyo devami Allaha kaldii içini ferah tut canimm niyet et degerlendirecegin günlerde olacakmis gibi inan :-*

Yarin catlicak yumurtanın canimm mutlaka değerlendirin tamammi ertesi gunude değerlendirmeye calisinn Allahin izniyle inşallah tutar canim :-*
teşekkür ederim canım korkuyorum eşim yarın gece 12 de gelecek ya yumurtam ölürse tutmazsa offf çok stres yaptım yaaaa

Bugünü degerlendir mutlaka canim yarinda yap buraya at siliklestiyse catladi demektir yarinda degerlendir mutlaka hadi bakalim gelsin bebeisinn :-*
bunlarda ilk 5. dakkada çektiği fotograflar.orda daha silikti çizgiler diğer fotoya göre.en üstteki 12. gün en alttaki 15. gün.buna göremi değerlendircem öbürüne göremi.buna göreyse ovulasyon oldumu sence???

Arkadaşa sormuşsunuz ama bildiğim kadarıyla cevap vermek istedim. Yumurtlama geciktiyse adet gecikir. Ovulasyon gününüzün üzerine 14 eklerseniz adet olacağınız günü bulursunuz

Arkadaşa sormuşsunuz ama bildiğim kadarıyla cevap vermek istedim. Yumurtlama geciktiyse adet gecikir. Ovulasyon gününüzün üzerine 14 eklerseniz adet olacağınız günü bulursunuz

hmmm bilemedim ben de . 12 şubatta Batım normal. ama gecikme olursa. haber veririm. görürüz hep birlikte. merak ettim şimdi ben de. Allahtan bu ay deneme yapmıyorum. 3 gün geçse koşa koşa test yapardım adetlerim düzenli ama bakalım canımm ne olcak.

Canım güven sen bana yumurtlamadan yaklaşık 14 gün sonra adet görülür Doktorlar öyle diyolar en azından

Canım güven sen bana yumurtlamadan yaklaşık 14 gün sonra adet görülür Doktorlar öyle diyolar en azından
anladım canım teşekkür ederim. ben ön çalışma olsun diye yaptım testlerimi zaten 12 şubat adetimden sonra denemelere başlıcam. o yüzden gecikcesede sorun değil. merak edecegim bır durum olmadığı için.. normalde düzenlidir. son 5 aydır takip ediyorum özellikle 28 de 1 oluyorum .ama bu ay ablamın bebişi düştü. üzüldük vs . belki ondan veya başka nedenden gecikmiş olabilir. yine de ben haber vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…