Aynı durum bende de olduMrb,lutfen bana yardim edermisiniz asagidaki benim testlerim hic tam koyulasmadan birden tekrar siliklesti bu durumda bende catlama olmuyormu 8 aydir deniyoruz Bugun siliklesince cok agladim ilski falanda olmadi bugun oyuzden hipotrioid hastasiyim oyuzden cok korkuorum olmuycak diye ve bebegimi cok istiyorum(
Incikaya,Ozman bu duruma gore yumurtam catlamiyormu benim,ama cok agrim oldu dun ve bugunbu durumda tam koyu olmadan hamile kalan oldumu? Yasim 29 cumartesi ve dun ilski olmustu
Canimmm tutacak bak gör sanirim dünü ve önceki günü degerlendirdiniz ayni sekil bugunude değerlendirin yumurtanın catlamisMrb,lutfen bana yardim edermisiniz asagidaki benim testlerim hic tam koyulasmadan birden tekrar siliklesti bu durumda bende catlama olmuyormu 8 aydir deniyoruz Bugun siliklesince cok agladim ilski falanda olmadi bugun oyuzden hipotrioid hastasiyim oyuzden cok korkuorum olmuycak diye ve bebegimi cok istiyorum(
Benim durumum aynı senin anlattigin gibi ilk ayim ve 16. Günüm. Eğer bu ay hamile kalırsam bu sorunun cevabını sana vermiş olu cam.Incikaya,Ozman bu duruma gore yumurtam catlamiyormu benim,ama cok agrim oldu dun ve bugunbu durumda tam koyu olmadan hamile kalan oldumu? Yasim 29 cumartesi ve dun ilski olmustu
Canim sende resimler varsa at ben soyliyim ne zaman yumurtladiginiBenim durumum aynı senin anlattigin gibi ilk ayim ve 16. Günüm. Eğer bu ay hamile kalırsam bu sorunun cevabını sana vermiş olu cam.
Canimmm tutacak bak gör sanirim dünü ve önceki günü degerlendirdiniz ayni sekil bugunude değerlendirin yumurtanın catlamissevinebilirsin bende de böyleydi 3 gün peşpeşe ilişki oldu çok şükür ilk denemede hamileyim :) umut olayim size
Canim sende resimler varsa at ben soyliyim ne zaman yumurtladigini
Deryasarang cok tesekkur ediorum bi umut oldun bana,her ay duzenli adet oluyorum ama trioid hastasi oldugum icin yumurtam catlamayabilir demisti doktor oyuzden cok uzuldum aylardirda olmuyor.bugunu degerlendiremedik esim bugece ise gitti nobetci.gece dua edicem insallah olmustur
Siliklesiyor artık tekrardan koyulasma olur mu ki acaba?Seninki daha catlamamis canim devam et geç yumurtlama olabilir
Olmasa bile,bu aksam.beni okadar mutlu ettnki en azindan yumurtam catlamis olabilir demekki seninde oyleymis ve hamile kalmissin.allah razi olsun allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllahh
Koyulasir inşallah canim içini ferah tut sende göreceksin koyu iki tane çizgi :)Siliklesiyor artık tekrardan koyulasma olur mu ki acaba?
Amin canim eminim arastirmaktan uzman oldum artik buguun doktora biseler söyledim kaydimi yaparken saglikcimisiniz dedi ev hanimiyim dedimhihih içini ferah tut seninki catlamis ve doğru günleri deggerlendirmissin duani et takdiri Allahtan unutma inanmaak basarmanin yarisidir benim taktik :) insallah dedigin gibi olur,ben calisiorum arastirmaktan okadar cok kafaya taktimki işime bile odaklanamiyorum olurda insallah allah banada buraya senin gibi yazmayi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?