Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Aynı durum bende de oldu

Incikaya,Ozman bu duruma gore yumurtam catlamiyormu benim,ama cok agrim oldu dun ve bugun bu durumda tam koyu olmadan hamile kalan oldumu? Yasim 29 cumartesi ve dun ilski olmustu

Incikaya,Ozman bu duruma gore yumurtam catlamiyormu benim,ama cok agrim oldu dun ve bugun bu durumda tam koyu olmadan hamile kalan oldumu? Yasim 29 cumartesi ve dun ilski olmustu

Catlamis canimm 15. Güne bak benimde böyleydi herkeste tam belirgin olmaya biliyor 15. Ve 16. Günü dolu gecirseydin :/

Canimmm tutacak bak gör sanirim dünü ve önceki günü degerlendirdiniz ayni sekil bugunude değerlendirin yumurtanın catlamis sevinebilirsin bende de böyleydi 3 gün peşpeşe ilişki oldu çok şükür ilk denemede hamileyim :) umut olayim size

Benim durumum aynı senin anlattigin gibi ilk ayim ve 16. Günüm. Eğer bu ay hamile kalırsam bu sorunun cevabını sana vermiş olu cam.

Deryasarang cok tesekkur ediorum bi umut oldun bana,her ay duzenli adet oluyorum ama trioid hastasi oldugum icin yumurtam catlamayabilir demisti doktor oyuzden cok uzuldum aylardirda olmuyor.bugunu degerlendiremedik esim bugece ise gitti nobetci.gece dua edicem insallah olmustur

Olsun umudunu yuksek tut inanıyorum o iki gün bile yeterli tutunacak bebisin :) 10 gün sonra test yap :-*

Olmasa bile,bu aksam.beni okadar mutlu ettnki en azindan yumurtam catlamis olabilir demekki seninde oyleymis ve hamile kalmissin.allah razi olsun allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllahh

Olmasa bile,bu aksam.beni okadar mutlu ettnki en azindan yumurtam catlamis olabilir demekki seninde oyleymis ve hamile kalmissin.allah razi olsun allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllahh

Amin canim eminim arastirmaktan uzman oldum artik buguun doktora biseler söyledim kaydimi yaparken saglikcimisiniz dedi ev hanimiyim dedim hihih içini ferah tut seninki catlamis ve doğru günleri deggerlendirmissin duani et takdiri Allahtan unutma inanmaak basarmanin yarisidir benim taktik :)

ya kızlar ben de bişey sormak istiyorum.bende ovulasyon testi yapıyorum 3 gündür.2 aydır denedik olmadı.bu ay bunu deneyelim dedik.3 gündür. 5. dakkada baktığımda test t c ye göre biraz daha soluk oluyor ama 7. dakikada neredeyse eşit oluyolar.10. dakikada tamamen eşit ve çok belirgin oluyo.buraya konan resimler hep test yapıldıktan birkaç gün sonra konulmuş ama silik çizgiler hep silik kalmış.benim neden 5. dakikada hafif silik olup sonra tamamen eşitleniyo.sizce yumurtluyomuyumm kiii.lütfen yardım edin kafam çook karıştı

şuan fotolarını koysam testlerin hepsi 10. dakikada tamamen aynı oldu ama 5. dakika farklılıkları vardı.lütfen yardım edinnnn(( yumurtlama oldumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…