- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Adet döngün kısaymış. o yüzden adet bitiminden bir hafta bekleyip yapman yumurtlamayı kaçırmana sebep olabilir. Bittikten 2 gün sonra yapmaya başlamanda fayda var. eğer erken yumurtlarsan ki dediğine göre 9. gününe denk geliyo yumurtlaman. yani mutlaka 8. günde başlaman gerek.Arkadaşlar günaydın. Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum izin verirseniz Yarın adetim bitiyor. Elimde de 5 tane ovülasyon testi var az almışım galiba ama bu aralar başka alamam. Adetlerim 23 gün sürüyor. Ben o beş taneyi nasış değerlendirirsem doğru sonuç alırım? Adet bitiminden bir hafta sonra bir gün arayla kullansam sizce yakalar mıyım yoksa mutlaka birkaç test daha alıp her gün mü yapmalıyım?
Uzun oldu ama bir de sabah ilk idrarla mı yapıyorsunuz gebelik testi gibi?
Arkadaşlar günaydın. Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum izin verirseniz Yarın adetim bitiyor. Elimde de 5 tane ovülasyon testi var az almışım galiba ama bu aralar başka alamam. Adetlerim 23 gün sürüyor. Ben o beş taneyi nasış değerlendirirsem doğru sonuç alırım? Adet bitiminden bir hafta sonra bir gün arayla kullansam sizce yakalar mıyım yoksa mutlaka birkaç test daha alıp her gün mü yapmalıyım?
Uzun oldu ama bir de sabah ilk idrarla mı yapıyorsunuz gebelik testi gibi?
Adet döngün kısaymış. o yüzden adet bitiminden bir hafta bekleyip yapman yumurtlamayı kaçırmana sebep olabilir. Bittikten 2 gün sonra yapmaya başlamanda fayda var. eğer erken yumurtlarsan ki dediğine göre 9. gününe denk geliyo yumurtlaman. yani mutlaka 8. günde başlaman gerek.
Adetlerin kaç gün sürüyo canımCanım anlamadım adet bittikten 2 gün sonra başlarsam gün aşırı yaparsam tutturur muyum sence? yoksa 8. günde mi başlayayım?
Merhaba canım. 1 gün arayla yapman riskli. madem 5 tane var. o zaman tahmini yumurtlama surenı ınt ten tespit et. en azından o gunlerde pespese yap. alabilirsen yeni test alıp adet bitiminden itibaren yapmaya başla... kullanımına gelince genelde buradaki arkadaşlar 2. idrarla yapıyor. ama ben hep akşam yapıyorum . 7-8 arası işten gelince. ama 2 aydırda koyuyu görüyorum. ya benim şansıma tam yakalıyorum.örnek olması için ekte bu ayki resmimi yükleyeyim. bu arada korunuyorum ben önümüzdeki ay başlıcam kısmet olursa. öğreniyoruz birlikte işte
Adetlerin kaç gün sürüyo canım
bilmiyorumki görücez bakalım. 12 şubat adet olcam ondan sonra baslıcam calısmayaCanım teşekkür ederim ben de akşam yapayım çalışıyorum ya sabah erken yada akşam yapabilirim zaten. Sen her gün mü yapıyosun canım? Yumurtlama zamanımı nasıl anlayacağımı da bilmiyorum. Ben çocuğu hemen yapıyosun oluyo sanıyordum hiç böyle püf noktalarını bilmiyorum. İnşallah senin hamilelik benim bildiğim gibi şipşak olur :))))
Ben martta korunmayı bıraktım üç ay eşim korundu ki haziranda hamile kalayım diye. Ay hesabı yaptık, o kadar yani. Şimdi üstüden o kadar zaman geçti amaan ne zaman olursa olsun yeter ki olsun diyoruz. inşallah ilk denemede hamile kalırsın beklemek çok zor.bilmiyorumki görücez bakalım. 12 şubat adet olcam ondan sonra baslıcam calısmaya2 ay onceden denemek ıstedım tespit etmek ıcın. ama adet tarıhım duzenlı olmasına rağmen yumurtlama gunlerım farklı cıktı 2 ayda. o yuzden bende hergun yapıcam 10. gunden ıtıbaren baslayıp. ..... şimdi ben de hemen yapınca olacak sanıyorum hıc bılmedıgımız ıcın bıze ole gelıyor demek. 2. ay anlarız ole olmadıgını :) ama belli de olmaz. elimizden gelenı yaparızda gerisini Allah bilir.
Canım benim senin adetlerin biter bitmez testlere başla bence. en fazla 2 gün sonra mutlaka başlamış ol. Döngün çok kısa çünkü erken yumurtluyo olabilirsin.Ya benim o sıkıntım var 3 gün sürüyo ilk gün birkaç damla geliyo ikinci gün biraz geliyo ve üçüncü gün birkaç damla geliyo ve bitiyo. üç gün diyelim.
Ben martta korunmayı bıraktım üç ay eşim korundu ki haziranda hamile kalayım diye. Ay hesabı yaptık, o kadar yani. Şimdi üstüden o kadar zaman geçti amaan ne zaman olursa olsun yeter ki olsun diyoruz. inşallah ilk denemede hamile kalırsın beklemek çok zor.
Bu arada gülen suratlar koyamıyorum bende çıkmıyor neden acaba? (hallettim)
Tamam canım teşekkür ederim. ben ne yapıp edip on tane daha alayım o zaman testlerden.Canım benim senin adetlerin biter bitmez testlere başla bence. en fazla 2 gün sonra mutlaka başlamış ol. Döngün çok kısa çünkü erken yumurtluyo olabilirsin.
Döngün ne kadar sürüyor canım?Selam Kızlar aranıza an itibariyle katılmış bulunuyorum hepinize sevgiler bende bebek istiyorum ocak ayında denedik ama ilk seferde tutturan şanslı kesimden olamadım maalesefbende gitti gidiyordan ovelasyon testi aldım. kargo bugün elime ulaştı adetim biteli 1 gün oldu sizce ne zaman yapmalıyım? banada yardımcı olun lütfen <3
Canım sadece karından bakılan ultrasyon ile anlaşılamıyor bazen. Kan tahlilleri vermelisin mutlaka hormanlarına bakılmalı diye düşünüyorum.Tamam canım teşekkür ederim. ben ne yapıp edip on tane daha alayım o zaman testlerden.
Peki sence bu yüzden hamile kalamıyor olabilir miyim? Döngüm kısa adetim az acaba bir problemim mi var? ultrasonda herşey normal adetlerim de düzenli ama hormon testi yapılmadı tüplere de bakılmadı daha.Bir yılın dolmasını bekle dedi doktor.
genelde 27 gün ama 26 da olabiliyor 4 gün oluyorum son gün çok azalıyor 5. günde sadece lekelenmeler oluyor 20 tane testim var. bu ay 31 ocakta oldum dün bitti sence ne zaman başlamalıyım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)Döngün ne kadar sürüyor canım?
Sağol canım ben bunu ilk fırsatta doktorumla konuşayım. Kimse bana bunun sorun olabileceğini söylemedi. Benim en başından beri böyleydi tabi hiç önemsemiyordum.Döngü kısa adet az bir de ilk günü dayanılmaz karın ağrım oluyor. Şimdi kaç aydır çalışmalar da sonuç vermeyince şüphelenmeye başladım. İnşallah bir sorun yoktur canım dua edelim birbirimize.Canım sadece karından bakılan ultrasyon ile anlaşılamıyor bazen. Kan tahlilleri vermelisin mutlaka hormanlarına bakılmalı diye düşünüyorum.
9. gün başlaman mantıklı ancak erken yumurtlama ihtimalini de düşünürsek bence 7 şubatta başla derim.genelde 27 gün ama 26 da olabiliyor 4 gün oluyorum son gün çok azalıyor 5. günde sadece lekelenmeler oluyor 20 tane testim var. bu ay 31 ocakta oldum dün bitti sence ne zaman başlamalıyım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)
beni yanlış anladın ben sorun var demedim sana canımSağol canım ben bunu ilk fırsatta doktorumla konuşayım. Kimse bana bunun sorun olabileceğini söylemedi. Benim en başından beri böyleydi tabi hiç önemsemiyordum.Döngü kısa adet az bir de ilk günü dayanılmaz karın ağrım oluyor. Şimdi kaç aydır çalışmalar da sonuç vermeyince şüphelenmeye başladım. İnşallah bir sorun yoktur canım dua edelim birbirimize.
9. gün başlaman mantıklı ancak erken yumurtlama ihtimalini de düşünürsek bence 7 şubatta başla derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?