Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bende yeni kullanmaya başladım çok bir fikrim yok ama bende o kop koyu belirgin 2. ci çizgiyi görmedim

Geç yumurtluyor olabilirsiniz ya da ovü testi yapmadığınız günlerde yumurtladınız. Keşke 12. gün başlasaydınız teste.

Hatta büyük ihtimalle sizin 23 ocakta yumurtanız çatladı. Döngünüze göre 18.gün yumurtlama olması gerek. Yumurta çatlayınca testte t çizgisi silikleşir. 22 ocakta test yapsaydınız koyu çıkardı.

Selamcanım nasılsın doktora gittinmi ben bu cumartei gidicem :)) ,internetten hesaplamama göre 4. Haftalık bakalımmmm :)
Son adet tarihin neydi cnm bnm 27 aralik canim 4+4 günlük şuan pazartesi gidicem sende bekle pazartesi yi keseyi görelim inşallah gitmisken sonra der doktor 1 hafta sonrada kalp atislari için gel falan insalllah :))

kızlar 12. günüm ilk defa bugün ovulasyon testi yaptım ancak tek çizgi(( geçen ay doğum kontrol kullandım ancak sadece 1 ay dı. sizce yumurtlamamı etkilemiş olabilir mi? testi her gün devam etmeli miyim? çift çizgiyi görene kadar. bu konuda yeniyim bilginize ihtiyacım var:)

12. Gun daha devam et benim 14. Günde çift çizgi cikti i sallah cikacak ve hamis olacaksin tam gaz devamm

şükürler olsun ben de hamileymişimmmmm meğer hiç silinmeyen ikinci çizgi hayırlı habermiş adetime bir hafta var ve dün belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm hatta eşimi inandıramadım orada çizgi olduğuna sabah tekrarladım testi ikinci çizgiyi gördüm daha belirgin olarak ve biraz önce bi başka markanın testini yaptım ve eminim artık çok şükür inşallah sağlıkla mutlulukla hayırlı bir hamilelik ve doğum olsun tüm hamişler için Tüm isteyenlere Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah öğrendiğimden beri herkes için dua ediyorum

Canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın. Canım sen gebelik testi mi yaptın yoksa ovulasyon testinde mi anladın.

Canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın. Canım sen gebelik testi mi yaptın yoksa ovulasyon testinde mi anladın.
çok teşekkür ederim canım aslında ovulasyon testine başladım bu ay ama netten alınca istediğim tarihte elimde olmadı şöyle yaptım:
6- 13 ocak adetim bitti ben hemen çalışmalara başladım 15-18-19-21-23-25 tarihlerinde eşimle denedik ovulasyon testi ayın 22 sinde elime geçti o gün başladım günlük olarak kullanmaya ama her gün aynı şekilde ikinci çizgi silik çıkıyordu hatta. ben de bir yanlışlık var diye kendimi yiyip bitiriyordum. dün ovulasyon testini yaptım ama çizgi kalınlaşmış gibi geldi hemen gebelik testi yaptım ikinci çizgi baya silikti ama bugün baya baya belirgin çok şükür
gebelik isteyen arkadaşlara bir tavsiyem var bir arkadaşım adet biter bitmez gün aşırı hatta isteğinin arttığı günler her gün deneme yap demişti bence iyi bir yöntem ben ayın 18 inde ateşim varmış gibi hissettim ve akıntım daha koyuydu yumurtluyor olabilirim diye düşünüp ertesi gün de beraber oldum eşimle bence o günler başarılı olduk

kızlar 2 gündür ovulasyon testinde T bölgesinde silik çizgi görüyorum. Bugün de 15. günüm. Silik çizgi dünden daha bir koyulaştı ama yine silik tabi. Acaba bu durum, çizginin koyulaşmasının yakın olduğunun bir göstergesi olabilir mi?

Selam canım benimde ilk başta silik çıkıp sora koyulaşmıştı 2 3 gün içinde koyulaşır bence :)

Mrb,lutfen bana yardim edermisiniz asagidaki benim testlerim hic tam koyulasmadan birden tekrar siliklesti bu durumda bende catlama olmuyormu 8 aydir deniyoruz Bugun siliklesince cok agladim ilski falanda olmadi bugun oyuzden hipotrioid hastasiyim oyuzden cok korkuorum olmuycak diye ve bebegimi cok istiyorum(

Eklentiler

• 20150202_194803.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 985
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…