Geç yumurtluyor olabilirsiniz ya da ovü testi yapmadığınız günlerde yumurtladınız. Keşke 12. gün başlasaydınız teste.merhabalar ben 23 ocaktan beri düzenli olarak ovulasyon testi kullanıyorum. her gün test yapıyorum. adet döngüm 32 gün en son 6 ocakta adet oldum. testi yaptığım günden beri ikinci çizgi hep var hep silik ve koyuluğu kalınlığı hiç değişmiyor. ama netteki hesaplayıcılara baktığımda 19-24 ocak tarihi yumurtlama dönemi diyor ama benim 2. çizgim hiç koyulaşmadı bu normal mi sizce lütfen bilgisi olan cevaplayabilir mi meraktan ölüyorum
Hatta büyük ihtimalle sizin 23 ocakta yumurtanız çatladı. Döngünüze göre 18.gün yumurtlama olması gerek. Yumurta çatlayınca testte t çizgisi silikleşir. 22 ocakta test yapsaydınız koyu çıkardı.merhabalar ben 23 ocaktan beri düzenli olarak ovulasyon testi kullanıyorum. her gün test yapıyorum. adet döngüm 32 gün en son 6 ocakta adet oldum. testi yaptığım günden beri ikinci çizgi hep var hep silik ve koyuluğu kalınlığı hiç değişmiyor. ama netteki hesaplayıcılara baktığımda 19-24 ocak tarihi yumurtlama dönemi diyor ama benim 2. çizgim hiç koyulaşmadı bu normal mi sizce lütfen bilgisi olan cevaplayabilir mi meraktan ölüyorum
Son adet tarihin neydi cnm bnm 27 aralik canim 4+4 günlük şuan pazartesi gidicem sende bekle pazartesi yi keseyi görelim inşallah gitmisken sonra der doktor 1 hafta sonrada kalp atislari için gel falan insalllah :))Selamcanım nasılsın doktora gittinmi ben bu cumartei gidicem :)) ,internetten hesaplamama göre 4. Haftalık bakalımmmm :)
kızlar 12. günüm ilk defa bugün ovulasyon testi yaptım ancak tek çizgi(( geçen ay doğum kontrol kullandım ancak sadece 1 ay dı. sizce yumurtlamamı etkilemiş olabilir mi? testi her gün devam etmeli miyim? çift çizgiyi görene kadar. bu konuda yeniyim bilginize ihtiyacım var:)
İnşallah canım ya teşekkür ederim güzel dileklerin için.12. Gun daha devam et benim 14. Günde çift çizgi cikti i sallah cikacak ve hamis olacaksintam gaz devamm
peki canım çift çizgiyi bulana kadar ne kadar aralik larda bir yapmalıyım. Yani hergün aynı saat te yapsam olur mu.12. Gun daha devam et benim 14. Günde çift çizgi cikti i sallah cikacak ve hamis olacaksintam gaz devamm
Aynen canim hergun ayni saatte yapmaya calis bikac saat çok su ve tatli tuketmemis olduğuna emin olpeki canım çift çizgiyi bulana kadar ne kadar aralik larda bir yapmalıyım. Yani hergün aynı saat te yapsam olur mu.
Teşekkürler :)Aynen canim hergun ayni saatte yapmaya calis bikac saat çok su ve tatli tuketmemis olduğuna emin ol
Aynen canim hergun ayni saatte yapmaya calis bikac saat çok su ve tatli tuketmemis olduğuna emin ol
11 gün sonra idrar testimde ikinci çizgi silik cikti kandada cikti 25 idi degerim 3 gün sonra 182ye cikti canim :)Canım hamile olduğunu yumurtlamadan kac gün sonra öğrendin? Kan testiylemi idrar testiylemi öğrendin?
11 gün sonra idrar testimde ikinci çizgi silik cikti kandada cikti 25 idi degerim 3 gün sonra 182ye cikti canim :)
Yumurtlama döneminde kasik agrim başladı goguslerim sisti hassaslaati cnmMaşallah canım bayağı erken öğrenmişsin.belirtin var miydı? ne zaman başladı ?
Canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın. Canım sen gebelik testi mi yaptın yoksa ovulasyon testinde mi anladın.şükürler olsun ben de hamileymişimmmmm meğer hiç silinmeyen ikinci çizgi hayırlı habermişadetime bir hafta var ve dün belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm hatta eşimi inandıramadım orada çizgi olduğuna sabah tekrarladım testi ikinci çizgiyi gördüm daha belirgin olarak ve biraz önce bi başka markanın testini yaptım ve eminim artık çok şükür inşallah sağlıkla mutlulukla hayırlı bir hamilelik ve doğum olsun tüm hamişler için Tüm isteyenlere Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah öğrendiğimden beri herkes için dua ediyorum
çok teşekkür ederim canım aslında ovulasyon testine başladım bu ay ama netten alınca istediğim tarihte elimde olmadı şöyle yaptım:Canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın. Canım sen gebelik testi mi yaptın yoksa ovulasyon testinde mi anladın.
Selam canım benimde ilk başta silik çıkıp sora koyulaşmıştı 2 3 gün içinde koyulaşır bence :)kızlar 2 gündür ovulasyon testinde T bölgesinde silik çizgi görüyorum. Bugün de 15. günüm. Silik çizgi dünden daha bir koyulaştı ama yine silik tabi. Acaba bu durum, çizginin koyulaşmasının yakın olduğunun bir göstergesi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?