- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
Tamam canımanladım canım teşekkür ederim. ben ön çalışma olsun diye yaptım testlerimizaten 12 şubat adetimden sonra denemelere başlıcam. o yüzden gecikcesede sorun değil. merak edecegim bır durum olmadığı için.. normalde düzenlidir. son 5 aydır takip ediyorum özellikle 28 de 1 oluyorum .ama bu ay ablamın bebişi düştü. üzüldük vs . belki ondan veya başka nedenden gecikmiş olabilir. yine de ben haber vericem.
Tamam canımGelmiş geçmiş olsun ablan için bu arada
Canım birşey sormak istiyorum sana. Benim 18. Günüm ancak hala çizgide koyulaşma olmadı. Bir tuhaflık var demi? 14, 15, 16, ve 17 günler silik çıkmıştı. 15. gün diğerlerinden biraz daha koyu idi ama nihayetinde silikti. Acaba 15. gün yumurtlama ihtimalim olabilir mi?Koyulasir inşallah canim içini ferah tut sende göreceksin koyu iki tane çizgi :)
Canım birşey sormak istiyorum sana. Benim 18. Günüm ancak hala çizgide koyulaşma olmadı. Bir tuhaflık var demi? 14, 15, 16, ve 17 günler silik çıkmıştı. 15. gün diğerlerinden biraz daha koyu idi ama nihayetinde silikti. Acaba 15. gün yumurtlama ihtimalim olabilir mi?ya da daha öncesinden. testleri her gün 1 tane yapıyorum.
Sabah ilk idrarla değilde daha sonra daha kahvaltı yapmadan testi yapıyorum. saat 11 gibi. adetlerim düzensiz. geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.Canim nasil yapiyosun testi yapmadan önce sivi tuketmemen gerekiyor tatil yememen gerekiyor eğer bunlara dikkat ediyosan 15. Günün testini atarmisin buraya çok belirgin değilse daha gelmemiştir yumurtlaman kaç günde bir adet oluyosun belki de geç yumurtlicaksin testlere devam et tatlim
Sabah ilk idrarla değilde daha sonra daha kahvaltı yapmadan testi yapıyorum. saat 11 gibi. adetlerim düzensiz. geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.
Super bu aksami değerlendirin esinle mutlaka canim yarinda ayni sekil mutlaka değerlendirin içinden bebeğinin olacagini geçir niyet et besmele çek hayirli evlat olsun diye hemn kalkma yat biraz tamammi tatlim
canım sağol inşallah güzel haberler bende alırım ve veririm eşimin gelmesine az kaldı bu aradaSuper bu aksami değerlendirin esinle mutlaka canim yarinda ayni sekil mutlaka değerlendirin içinden bebeğinin olacagini geçir niyet et besmele çek hayirli evlat olsun diye hemn kalkma yat biraz tamammi tatlimhadi heyecan basti hayirlisiyla bu ayda bebis haberleri alicaz
Hihih hadi bakalimmcanım sağol inşallah güzel haberler bende alırım ve veririm eşimin gelmesine az kaldı bu arada
Tatlimm adetinin baslangicindan itibaren say 10. Gün başla 5 gün yap eğer geç yumurtlamak olmazsa muhtemeln bu 5 gün arasında görür sun çift çizgiyi. Gördüğün günü ve sonraki iki günü bos geçirmekızlarr bende bu ay ilk kez başlıcam teste açıkçası ilk yapmanın acemiliği var üzerimde bu yüzden sormak stiyorum. 25/26 periyod dönemim. adetim dün bitti. tahmini ovulasyon günüm 6 ila 11 günler arasımış netteki hesapta öyle çıkıyor. ben teste ne zaman başlıcam elimde baby airin %99 gerçek 5 adet ovulasyon testi bulunmakta bu yüzden beş günü değerlendirmeliyim. çift çizgiyi görünce mi çalışma olacak üst üste mi gün aşırımı hamile olan ve kullana arkadaşlar bir yardımınız dokunsun bana
Kizlar benim soruma neden kimse cevap vermedi halaaadetime 2 gun var ovulasyon testi bugunde t yi silik gosterdi.hala umut var midir
Resim eklersen daha iyi olur ama silik her zaman cikar gebelikten suphelenmek icin ayni koyulukta olmasi gerekiyomuş..benim bat 8 şubat ovulasyon testi 2 gündür ayni koyulukta yarın kan testi yaptırıcam..
ozaman benim negatif cunku koyuluktan eser yok.cevabin icin tesekkurler
inşallah canım.. teste başlıcam zaman mutlaka atıcam inşallah.. bilgilerin için çok saol.. bebişinle sağlıklı bir gebelik huzur dolu günlerde kucağına almak nasip olsun banada diğer kardeşlerimede dua et...Tatlimm adetinin baslangicindan itibaren say 10. Gün başla 5 gün yap eğer geç yumurtlamak olmazsa muhtemeln bu 5 gün arasında görür sun çift çizgiyi. Gördüğün günü ve sonraki iki günü bos geçirmeyani çizgiyi gördükten sonra peşpeşe 3 gün önemli inşallah bebisin seninle olur fotolari at yardimci olurum her konuda :)
inşallah canım.. teste başlıcam zaman mutlaka atıcam inşallah.. bilgilerin için çok saol.. bebişinle sağlıklı bir gebelik huzur dolu günlerde kucağına almak nasip olsun banada diğer kardeşlerimede dua et...
Günaydıngünaydın hanımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?