• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

anladım canım teşekkür ederim. ben ön çalışma olsun diye yaptım testlerimi :KK73: zaten 12 şubat adetimden sonra denemelere başlıcam. o yüzden gecikcesede sorun değil. merak edecegim bır durum olmadığı için.. normalde düzenlidir. son 5 aydır takip ediyorum özellikle 28 de 1 oluyorum .ama bu ay ablamın bebişi düştü. üzüldük vs . belki ondan veya başka nedenden gecikmiş olabilir. yine de ben haber vericem. :KK25:
Tamam canım :D Gelmiş geçmiş olsun ablan için bu arada

Koyulasir inşallah canim içini ferah tut sende göreceksin koyu iki tane çizgi :) :D
Canım birşey sormak istiyorum sana. Benim 18. Günüm ancak hala çizgide koyulaşma olmadı. Bir tuhaflık var demi? 14, 15, 16, ve 17 günler silik çıkmıştı. 15. gün diğerlerinden biraz daha koyu idi ama nihayetinde silikti. Acaba 15. gün yumurtlama ihtimalim olabilir mi?o_O ya da daha öncesinden. testleri her gün 1 tane yapıyorum.

Canım birşey sormak istiyorum sana. Benim 18. Günüm ancak hala çizgide koyulaşma olmadı. Bir tuhaflık var demi? 14, 15, 16, ve 17 günler silik çıkmıştı. 15. gün diğerlerinden biraz daha koyu idi ama nihayetinde silikti. Acaba 15. gün yumurtlama ihtimalim olabilir mi?o_O ya da daha öncesinden. testleri her gün 1 tane yapıyorum.

Canim nasil yapiyosun testi yapmadan önce sivi tuketmemen gerekiyor tatil yememen gerekiyor eğer bunlara dikkat ediyosan 15. Günün testini atarmisin buraya çok belirgin değilse daha gelmemiştir yumurtlaman kaç günde bir adet oluyosun belki de geç yumurtlicaksin testlere devam et tatlim

Canim nasil yapiyosun testi yapmadan önce sivi tuketmemen gerekiyor tatil yememen gerekiyor eğer bunlara dikkat ediyosan 15. Günün testini atarmisin buraya çok belirgin değilse daha gelmemiştir yumurtlaman kaç günde bir adet oluyosun belki de geç yumurtlicaksin testlere devam et tatlim
Sabah ilk idrarla değilde daha sonra daha kahvaltı yapmadan testi yapıyorum. saat 11 gibi. adetlerim düzensiz. geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.

Sabah ilk idrarla değilde daha sonra daha kahvaltı yapmadan testi yapıyorum. saat 11 gibi. adetlerim düzensiz. geçen ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.

Doğru yapiyosun canim .. Duzensizse GC yumurtluyo olabilirsin yapmaya devam et belirgin iki çizgi gördüğünde msj atabilirsin yarsimci olurum canjm içini ferah tut bi sorun yok

merhaba

arkadaşlarım sayesınde ogrendım ovulasyon testını forumu okudum gitti gidiyordan aldım testi ama bunu nasıl uygulucam tam anlamadım. bana bu konuda yardımcı olur musunuz ovulasyon testi nasıl yapılır çift çizgi olayı varmış hangi gün ilişkiye giriliyor hepsini hepsini merak ediyorum. 5 aydır denıyoz olmuyor. yardımınızı bekliyorum 28 günde bir adet oluyorum bu arada.

Fotografciannederya Fotografciannederya canım 12.gün 2. tesi akşam 6 gibi yaptım
DSC_0196.JPG

kızlarr bende bu ay ilk kez başlıcam teste açıkçası ilk yapmanın acemiliği var üzerimde bu yüzden sormak stiyorum. 25/26 periyod dönemim. adetim dün bitti. tahmini ovulasyon günüm 6 ila 11 günler arasımış netteki hesapta öyle çıkıyor. ben teste ne zaman başlıcam elimde baby airin %99 gerçek 5 adet ovulasyon testi bulunmakta bu yüzden beş günü değerlendirmeliyim. çift çizgiyi görünce mi çalışma olacak üst üste mi gün aşırımı hamile olan ve kullana arkadaşlar bir yardımınız dokunsun bana:KK69:

Super bu aksami değerlendirin esinle mutlaka canim yarinda ayni sekil mutlaka değerlendirin içinden bebeğinin olacagini geçir niyet et besmele çek hayirli evlat olsun diye hemn kalkma yat biraz tamammi tatlim :KK66: hadi heyecan basti hayirlisiyla bu ayda bebis haberleri alicaz :D
canım sağol inşallah güzel haberler bende alırım ve veririm eşimin gelmesine az kaldı bu arada :KK9::KK71::-)

kızlarr bende bu ay ilk kez başlıcam teste açıkçası ilk yapmanın acemiliği var üzerimde bu yüzden sormak stiyorum. 25/26 periyod dönemim. adetim dün bitti. tahmini ovulasyon günüm 6 ila 11 günler arasımış netteki hesapta öyle çıkıyor. ben teste ne zaman başlıcam elimde baby airin %99 gerçek 5 adet ovulasyon testi bulunmakta bu yüzden beş günü değerlendirmeliyim. çift çizgiyi görünce mi çalışma olacak üst üste mi gün aşırımı hamile olan ve kullana arkadaşlar bir yardımınız dokunsun bana:KK69:
Tatlimm adetinin baslangicindan itibaren say 10. Gün başla 5 gün yap eğer geç yumurtlamak olmazsa muhtemeln bu 5 gün arasında görür sun çift çizgiyi. Gördüğün günü ve sonraki iki günü bos geçirme ;) yani çizgiyi gördükten sonra peşpeşe 3 gün önemli ;) inşallah bebisin seninle olur fotolari at yardimci olurum her konuda :)

Kizlar benim soruma neden kimse cevap vermedi halaa:( adetime 2 gun var ovulasyon testi bugunde t yi silik gosterdi.hala umut var midir:(

Kizlar benim soruma neden kimse cevap vermedi halaa:KK43: adetime 2 gun var ovulasyon testi bugunde t yi silik gosterdi.hala umut var midir:KK43:

Resim eklersen daha iyi olur ama silik her zaman cikar gebelikten suphelenmek icin ayni koyulukta olmasi gerekiyomuş..benim bat 8 şubat ovulasyon testi 2 gündür ayni koyulukta yarın kan testi yaptırıcam..

Resim eklersen daha iyi olur ama silik her zaman cikar gebelikten suphelenmek icin ayni koyulukta olmasi gerekiyomuş..benim bat 8 şubat ovulasyon testi 2 gündür ayni koyulukta yarın kan testi yaptırıcam..
ozaman benim negatif cunku koyuluktan eser yok.cevabin icin tesekkurler

Tatlimm adetinin baslangicindan itibaren say 10. Gün başla 5 gün yap eğer geç yumurtlamak olmazsa muhtemeln bu 5 gün arasında görür sun çift çizgiyi. Gördüğün günü ve sonraki iki günü bos geçirme :KK66: yani çizgiyi gördükten sonra peşpeşe 3 gün önemli :KK66: inşallah bebisin seninle olur fotolari at yardimci olurum her konuda :)
inşallah canım.. teste başlıcam zaman mutlaka atıcam inşallah.. bilgilerin için çok saol.. bebişinle sağlıklı bir gebelik huzur dolu günlerde kucağına almak nasip olsun banada diğer kardeşlerimede dua et...:KK28:

inşallah canım.. teste başlıcam zaman mutlaka atıcam inşallah.. bilgilerin için çok saol.. bebişinle sağlıklı bir gebelik huzur dolu günlerde kucağına almak nasip olsun banada diğer kardeşlerimede dua et...:KK28:

Rabbim herkese nasip etsin hep dua ediyorum inan canim inşallah saglikli bebisler dogururuz bizde :)

Back