- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
hayırlı olsun canımKizlar bende bugün ikinci silik cizgiyi gordum inşallah birkac gune koyulasir
Hamile Değilim henüz canim nerdee o gunlerhayırlı olsun canım
pardon canım yaaa şu son zamanlarda belirtilerden testlerden bahsedince gebelik testi sandımHamile Değilim henüz canim nerdee o gunlerovulasyon testini söylemiştim ben
Ahh inşallah o gunleride goruruz. Seni çok iyi anliyorum bende bebisle kafayi bozmusumpardon canım yaaa şu son zamanlarda belirtilerden testlerden bahsedince gebelik testi sandım
Ayy insallah hamilesindirbenimde yarın regl günüm bakalım ne olacak hiçbir belirti yok ne gebelik ne regl bekliyom öyleee
inşallah çok istiyorum anne olmayı eşimde yanımda değil bu ay dek geldi ancak bir umut bekliyorumAyy insallah hamilesindir
Anladm cnm. Kac zamandir istiyonuz sorun felan yoktur inşallahinşallah çok istiyorum anne olmayı eşimde yanımda değil bu ay dek geldi ancak bir umut bekliyorum
Anladm cnm. Hormon tahlilleri vs yaptrdnmi peki8 aylık evliyiz işte o günden beri istiyoruz sorun yok dedi ilk kontrolümde büyük bi ihtimal denk gelmiyor dedi dr.
yok canım dedim ya eşim yanımda değil 8 ayda ancak 2 defa yumurtlama günüme denk geldi oda evlendiğim ilk ay işteAnladm cnm. Hormon tahlilleri vs yaptrdnmi peki
Anladm tatlm hayirlisi insallahyok canım dedim ya eşim yanımda değil 8 ayda ancak 2 defa yumurtlama günüme denk geldi oda evlendiğim ilk ay işte
Sizinde silikmi çıkmıştı çizgiEvt canıM arka arkya bıkactane yaptm hamıleyım 5 haftalık olcak
Evet baya sılik cıktı zor gozukuyordu ben adetımden 4gun once yaptım sonra ertesı gun tekrar yaptm yıne sılıktı kan verdm 81 cıktı degrmde ınsallah senınde pozıtıf cıkar canm buraya kesın yaz sonucuSizinde silikmi çıkmıştı çizgi
Arkadaşım aynı durum bendede oldu gülen yüz yanıp sönüyor sabitlensin diye beklemelimi yoksa yanıp sönendede denemelimi acaba bu sabah benide 11. günüm yanıp sönmeye başladı. Sen sonuç alabildinmi acaba......merhaba,
ben clearblue digital ovulasyon testini yapıyorum. 28-29-30 eylül ve 1 ekim sabahında ilk idrarda yapılan testlerin her birinde gülen yüz yanıp yanıp söndü. normalde iki gün yanıp yanıp söner sonraki iki günde gülen yüz sabit görünür yazıyor prospektüsünde. 4 gün yanıp yanıp sönmesi normal midir?
sabah yanıp yanıp sönmeyi gördüğümde aynı gün akşam ilişki oluyor. bu şekilde yapmak doğru mu? clearblue ovulasyon testini kullananlar yardımcı olabilir mi? adet tarihim 18 eylüldü. yani ilk gülen yüzü 11. günün sabahında gördük...
Mutlaka yazıcamcamım :) ama daha yumurtlama günümdende 10 gün geçmiş o zaman olduysa bu kadar erken çıkar umarım çok stres oldummmEvet baya sılik cıktı zor gozukuyordu ben adetımden 4gun once yaptım sonra ertesı gun tekrar yaptm yıne sılıktı kan verdm 81 cıktı degrmde ınsallah senınde pozıtıf cıkar canm buraya kesın yaz sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?