• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Aylardır denemedıgımız sey kalmadı ovalasyon testını kullandıgım ılk ayda hamıle kaldım allah ısteyen herkese versın arkadaslar ılıskıden sonra sakın kalkmayın mumkunse rahatsızlık verıcı ama sabaha kadar oyle yatın

Aylardır denemedıgımız sey kalmadı ovalasyon testını kullandıgım ılk ayda hamıle kaldım allah ısteyen herkese versın arkadaslar ılıskıden sonra sakın kalkmayın mumkunse rahatsızlık verıcı ama sabaha kadar oyle yatın
bende ovulasyon kullanıyorum bu ay ama hep ikinci çizgi silik çıkıyor. senin ki net çıkmış mıydı acaba böyle devamlı silik çıkması normal mi

bende ovulasyon kullanıyorum bu ay ama hep ikinci çizgi silik çıkıyor. senin ki net çıkmış mıydı acaba böyle devamlı silik çıkması normal mi
Evet canım benım ılk yaptıgımdan berı silik cıktı testlerı atma uzerlerıne gunlerını yaz ve rn koyu cıktıgı zaman ve ertesı gunu aksamı degerlndır kacıncı

Canım adetıme 3 gun vardı ben mıratech mı ne ondan aldım ıkısıde aynı cıktı sonra baska marka aldım onda da cıktı dayanamdım dun gece kan testı yaptırdım degerım 81 cıktı 4 haftalık hamıle oldugumu ogrendım
tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde adetime 2 gün var dün yaptım bende çıkmadı o yüzden dedim erkenden çıkıyor mu merak ettim umutlanmakta istemiyorum umutsuzlukta olmuyor merakla bekliyorum.

kasıklarım ağrıyor kızlar umarım bu gebeliktendir adetime 2 gün kaldı bekliyorum heyecanla
canım inşallah hamilesindir. benim arar ara sol kasık ağrım oluyor ve benimde 2 gün var reglime ama başka belirtim yok ayrıca regl belirtimde yok ne yapacağım bilmiyorum yaaa inşallah mutlu haberi alırız bu ay.

tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde adetime 2 gün var dün yaptım bende çıkmadı o yüzden dedim erkenden çıkıyor mu merak ettim umutlanmakta istemiyorum umutsuzlukta olmuyor merakla bekliyorum.
Benım 4 gun once cıktı canım ama sen yinedeyıtırme hayrlısıolsun

Ovulasyon testim 12. 13. 14. Günlerde kopkoyu çıktı bugün tekrar yapacağım ama hep bir gün kopkoyu çıkardı sonra silinirdi. Şimdi yumurta hala çatlamadı mı anlamadım ben ???

canım inşallah hamilesindir. benim arar ara sol kasık ağrım oluyor ve benimde 2 gün var reglime ama başka belirtim yok ayrıca regl belirtimde yok ne yapacağım bilmiyorum yaaa inşallah mutlu haberi alırız bu ay.
valla ikimizde başa baş gidiyoruz bakalım perşembe günü belli olur büyük ihtimal adetim gecikince test yapıcam benimde bugün kasıllarımda ara ara sancı oldu onun dışında başka da bir belirtim yok adet belirtim de yok bakalım hayırlısı olur inşallah

Benım 4 gun once cıktı canım ama sen yinedeyıtırme hayrlısıolsun
hayırlısı canım seninde 4 gün önceden çıkması ilginç olmuş genelde adet gecikince çıkar ya
valla ikimizde başa baş gidiyoruz bakalım perşembe günü belli olur büyük ihtimal adetim gecikince test yapıcam benimde bugün kasıllarımda ara ara sancı oldu onun dışında başka da bir belirtim yok adet belirtim de yok bakalım hayırlısı olur inşallah
aynen yaaa bugün böyle geçiyor ara ara ağrılarla benimde perşembe adet başlama günüm olacak bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde canım inşallah yüzümüz güler

Offf... Her ayin 10. Gunu adet oluyorum. Daha once dr bana senin yumurtan gec catliyo demisti ultrasonla alttan muayene yapmisti. Adet bittikten 1 hafta sonra gitmistim dr dedi ki suan yumurtan olmasi lazim ama yok demisti.

10 ocakda adet oldum 3-4 gun suruyo zaten. 31 yasindayim. 2.5 yillik evliyim. Hic hap kullanmadim. Hep prezervatifle korunduk.

Ama soyle de bir kaza olmustu. Ondan sonra korunmamaya karar verdik. 26 veya 27 aralikta przrvtf patlamis. Ama 10 ocak da yine adet oldum :((((

14 ocakda ilk korunmasiz iliskim oldu ve 2 gunde 1 yapiyoruz. Bugun ovulasyon testlerim geldi. Bugun yaptim ilk kez...Tek cizgi. Digeri silik bile degil. Bembeyaz masallah !!!!

Cok istiyorum. Yanlis eksik yaptigim bisey var mi? Baska ne yapmaliyim???

Off cok uzgunum.olmayacak gibi hissediyorum.

Ovulasyon testim 12. 13. 14. Günlerde kopkoyu çıktı bugün tekrar yapacağım ama hep bir gün kopkoyu çıkardı sonra silinirdi. Şimdi yumurta hala çatlamadı mı anlamadım ben ???
Canım onların arasında en koyu oldugu gun yumurtlama gunun sen yınede gun asırı yada en koyu olan gunler arka arkaya ılskı yasa ıns tutar

kahverengi akıntı geldi bugün ama yerleşme kanaması değil biliyorum geçen aylarda da böyle oldu sonra regl oldum bu ayda olmadı anlaşılan

kahverengi akıntı geldi bugün ama yerleşme kanaması değil biliyorum geçen aylarda da böyle oldu sonra regl oldum bu ayda olmadı anlaşılan
erken gelmiş canım yaa benimkinin günü yarın bekliyorum bakalım inşallah ikimizde en kısa sürede hamile kalırız da çok çok mutlu oluruz üzülme sakın

erken gelmiş canım yaa benimkinin günü yarın bekliyorum bakalım inşallah ikimizde en kısa sürede hamile kalırız da çok çok mutlu oluruz üzülme sakın
yok canım üzülmüyorum dedim ya fazla umutlanmadım zaten olucağı varsa olur bu arada daha adet olmadım eğer yarın da olmazsam ki inşallah o zaman test yapıcam şimdilik bi kanama yok sadece tuvalette peçeteye çok az bir leke geldi ama daha da gelmedi ama geçen ay da öyle oldu bir gün geçmeden regl oldum umarım bu sefer öyle olmaz

hadi inşallah hamilesindir canım yaaa yerleşme kanaması olur inşallah. benimde adetim yarın bakalım ne olacak karamsarım bende ne adet belirtisi ne hamilelik hiç biri yok sadece feci başım ağrıyor ve halsizim ayakta zor duruyorum bekleyip görecez.

hadi inşallah hamilesindir canım yaaa yerleşme kanaması olur inşallah. benimde adetim yarın bakalım ne olacak karamsarım bende ne adet belirtisi ne hamilelik hiç biri yok sadece feci başım ağrıyor ve halsizim ayakta zor duruyorum bekleyip görecez.
canım valla erken regl oldum ama anlamadığım benim ovulasyon 12 gün önceydi 14 gün sonra adet olmam gerekmiyormuydu anlamadım gitti bu testlerede güvenmiyorum artık neyse canım inşallah sen başarırsın bu ay

Back