Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bilgisi olan arkadaşlar

Digijal ovulasyon testinde erkek bebek için gülen yüz sabit olduğu günmü ilişki olmalı yoksa yanıp sönmeye başadıgında
olmalımı tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirmisiniz?

Allah herkezin gönlüne göre nasip etsin inşallah...

Selam arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan tahlili yaptırdım bekliyorum sonucu. Hiç sizinde gebelik testiinizde ikinci çizgi silik çıktımı ?
Aldım şimdi sonucu 29.9 değer sence ne pozitif dediler ama

Beyazgul hamileyim canim sonucu yazmayi unutmusum çok şükür ovulasyon testi vesile oldu herkese tavsiye ediyorum rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu inşallah cnm
Canim öncelikle hayirli olsun bebisin cok sevindm allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallahh. Bende ovulasyon testine bugün basladm adetim biteli 7.ci gunum olacak bugun 2 gundur hep silik goruyorm ikinci cizgiyi bu sabahta yaptm ayni sekil silik. Bu durum normalmi ya da koyulasacak mi bilgin oldugu icin sormak istedm

Selam canım benim mesela 15. Gün koyulaştı yapmayadevam et illaki yakalarsın koyu çizgiyi bemde bide adet düzensizliğide vardı

Selam canım benim mesela 15. Gün koyulaştı yapmayadevam et illaki yakalarsın koyu çizgiyi bemde bide adet düzensizliğide vardı
Sen hamileymissin cnm cok sevindim darisi basima inşallah. Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin. Seninde silik oluyomuydukiii cnm peki benim 3.cu gun olacak silik hala

Adetinin basladigi günden itibaren say benim 14. Gün çift çizgi cikti sen hergun yapmaya devam et cikar merak etme canimm çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi iki günü degerlendir sonra birkaç gün ara ver ve ilişkiden sonra duvara yaslan dik bacaklarini yarim saat falan tamammi ilk esin banyo yapsin sen biraz daha bekle hemen yapma cnm

Anladm cnm dediklerini yapacm cok sagol tatlm.seninde oncesnde silik cikti mi peki ,)

Ben kan tahlili yaptirdim doktora gozukmedim alttan muayene etmek ister diye biraz beklemeyi düşünüyorum cnm .. Son adet tarihime gore 3 haftalık falandi cnm 10 gün snra giderim doktor söyler bakalim

Ayy cok sevindim rabbim kokusunu icine cekmeyi de nasip etsin insallahh. Darisida basima

Ben ovu testi kullanmasaydim kimbilir belki de kaç ay hamile kalamazdim sandigimdan erken yumurtluyomusum ogunleri de hep es gecmisiz herkese tavsiye ediyorum şükürler olsun bu sayfa sayesinde öğrendim herseyi

Ben ovu testi kullanmasaydim kimbilir belki de kaç ay hamile kalamazdim sandigimdan erken yumurtluyomusum ogunleri de hep es gecmisiz herkese tavsiye ediyorum şükürler olsun bu sayfa sayesinde öğrendim herseyi
Tatlm sen 28 gunde 1 mi adet oluyordn

Tatlm sen 28 gunde 1 mi adet oluyordn
Yok canim 39 gün benimki bide erken yumurtluyorum 28 günde olan bi insanla ayni.. Sansliyim aslında bu sayfaları bilmeyen bi insan olsaydim adetin geçince hamile oldugumu anlardim ve doktorda keseyi falan rahat görürdüm :) adetime 9 gun var ozaman değerim baya yükselmiş olur inşallah Cnm

Inşallah canım benim. Ama cok ilginc adet döndün 39 ve sen 14.cu gunde yumurtluyomussn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…