Aldım şimdi sonucu 29.9 değer sence ne pozitif dediler amaSelam arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan tahlili yaptırdım bekliyorum sonucu. Hiç sizinde gebelik testiinizde ikinci çizgi silik çıktımı ?
2 gün sora dr gidicem bakalım hayırlısı tanrım herkese bu duyguyu tattırır umarım :)))Cok sevndım hayrlı osun canım cok yenı degerın Ondan boyle zamanla yukselır
Benimde ilk 25 cikti 3 gün sonra 182 cikti sende 3 gün sonra yap canim hayirli olsun hamilesinnAldım şimdi sonucu 29.9 değer sence ne pozitif dediler ama
Benimde ilk 25 cikti 3 gün sonra 182 cikti sende 3 gün sonra yap canim hayirli olsun hamilesinn[/QUOTE. Cumartesi tekrar yaptırıcam daha 2 haftalık falandır dediler 25 çıktığında sizin kaç haftalıktı :))
Canim öncelikle hayirli olsun bebisin cok sevindm allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallahh. Bende ovulasyon testine bugün basladm adetim biteli 7.ci gunum olacak bugun 2 gundur hep silik goruyorm ikinci cizgiyi bu sabahta yaptm ayni sekil silik. Bu durum normalmi ya da koyulasacak mi bilgin oldugu icin sormak istedmBeyazgul hamileyim canim sonucu yazmayi unutmusum çok şükür ovulasyon testi vesile oldu herkese tavsiye ediyorum rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu inşallah cnm
Selam canım benim mesela 15. Gün koyulaştı yapmayadevam et illaki yakalarsın koyu çizgiyi bemde bide adet düzensizliğide vardıCanim öncelikle hayirli olsun bebisin cok sevindm allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallahh. Bende ovulasyon testine bugün basladm adetim biteli 7.ci gunum olacak bugun 2 gundur hep silik goruyorm ikinci cizgiyi bu sabahta yaptm ayni sekil silik. Bu durum normalmi ya da koyulasacak mi bilgin oldugu icin sormak istedm
Sen hamileymissin cnm cok sevindim darisi basima inşallah. Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin. Seninde silik oluyomuydukiii cnm peki benim 3.cu gun olacak silik halaSelam canım benim mesela 15. Gün koyulaştı yapmayadevam et illaki yakalarsın koyu çizgiyi bemde bide adet düzensizliğide vardı
Adetinin basladigi günden itibaren say benim 14. Gün çift çizgi cikti sen hergun yapmaya devam et cikar merak etme canimm çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi iki günü degerlendir sonra birkaç gün ara ver ve ilişkiden sonra duvara yaslan dik bacaklarini yarim saat falan tamammiCanim öncelikle hayirli olsun bebisin cok sevindm allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallahh. Bende ovulasyon testine bugün basladm adetim biteli 7.ci gunum olacak bugun 2 gundur hep silik goruyorm ikinci cizgiyi bu sabahta yaptm ayni sekil silik. Bu durum normalmi ya da koyulasacak mi bilgin oldugu icin sormak istedm
Anladm cnm dediklerini yapacm cok sagol tatlm.seninde oncesnde silik cikti mi peki ,)Adetinin basladigi günden itibaren say benim 14. Gün çift çizgi cikti sen hergun yapmaya devam et cikar merak etme canimm çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi iki günü degerlendir sonra birkaç gün ara ver ve ilişkiden sonra duvara yaslan dik bacaklarini yarim saat falan tamammiilk esin banyo yapsin sen biraz daha bekle hemen yapma cnm
Çift çizgiyi gördüğüm günden itibaren 11. Gün ilk idrarinla test yaparsin BN öyle yaptim çok silik cikti kanda baktirdim sonrada cnm :)Anladm cnm dediklerini yapacm cok sagol tatlm.seninde oncesnde silik cikti mi peki ,)
Ayy cok sevindim rabbim kokusunu icine cekmeyi de nasip etsin insallahh. Darisida basimaÇift çizgiyi gördüğüm günden itibaren 11. Gün ilk idrarinla test yaparsin BN öyle yaptim çok silik cikti kanda baktirdim sonrada cnm :)
Ayy cok sevindim rabbim kokusunu icine cekmeyi de nasip etsin insallahh. Darisida basima
Tatlm sen 28 gunde 1 mi adet oluyordnBen ovu testi kullanmasaydim kimbilir belki de kaç ay hamile kalamazdim sandigimdan erken yumurtluyomusum ogunleri de hep es gecmisiz herkese tavsiye ediyorum şükürler olsun bu sayfa sayesinde öğrendim herseyi
Yok canim 39 gün benimki bide erken yumurtluyorum 28 günde olan bi insanla ayni.. Sansliyim aslında bu sayfaları bilmeyen bi insan olsaydim adetin geçince hamile oldugumu anlardim ve doktorda keseyi falan rahat görürdüm :) adetime 9 gun var ozaman değerim baya yükselmiş olur inşallah CnmTatlm sen 28 gunde 1 mi adet oluyordn
Inşallah canım benim. Ama cok ilginc adet döndün 39 ve sen 14.cu gunde yumurtluyomussnYok can19 gün benimki bide erken yumurtluyorum 28 günde olan bi insanla ayni.. Sansliyim aslında bu sayfaları bilmeyen bi insan olsaydim adetin geçince hamile oldugumu anlardim ve doktorda keseyi falan rahat görürdüm :) adetime 9 gun var ozaman değerim baya yükselmiş olur inşallah Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?