- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 32
Ohh ne guzell :) ozelden yazisalim yardimci olurum sana her konuda cnmInşallah canım benim. Ama cok ilginc adet döndün 39 ve sen 14.cu gunde yumurtluyomussn
Ayy caanim benim allah razı olsun senden. Tamam yazisirizOhh ne guzell :) ozelden yazisalim yardimci olurum sana her konuda cnm
Ohh ne guzell :) ozelden yazisalim yardimci olurum sana her konuda cnm
Canim bak dun ve bu sabah yaptgm test. Aksam tekrarliycam sivi almadan bu kez.
Alttakini ne zaman yaptin bide son adet tarihin ne canim ? Yaklasmis yumurtlaman :)
İki gün icinde gerçekleşir yumurtlama bu arada beklerken uzak dur esinle daha saglikli gebelk için sperm sayisini çok tutmak lazimAlttakini ne zaman yaptin bide son adet tarihin ne canim ? Yaklasmis yumurtlaman :)
Alttaki sabah yaptgm cnm. Son adet tarihim 10 ocak ti. Dun misafirlige gittm orda yaklasik 4 saate yakin lavaboya gidemedm eve geldgmde camasirimda asiri akintim olmustu bisey dikkatimi cekti acaba yumurtlamam oldu mu diyorm. Benim aslinda normalde adetlerm hic sasmazdai 27 gunde 1 olurdm ama ilk defa gecen ay 30 gunde oldum co km kafam karisti yaa sence koyulasirmi ya da kacirdmmiAlttakini ne zaman yaptin bide son adet tarihin ne canim ? Yaklasmis yumurtlaman :)
Valla tatlm dünü degerlendirdk ne olur ne olmaz diyeİki gün icinde gerçekleşir yumurtlama bu arada beklerken uzak dur esinle daha saglikli gebelk için sperm sayisini çok tutmak lazim
Bende oylle düşünmüştüm cnm .. Ama koyulasiyo baya sen hergun idrarini yap sivi ve tatli tuketmeden birkaç saat dur diğer idrarinla testini yap merak etme koyulasacakAlttaki sabah yaptgm cnm. Son adet tarihim 10 ocak ti. Dun misafirlige gittm orda yaklasik 4 saate yakin lavaboya gidemedm eve geldgmde camasirimda asiri akintim olmustu bisey dikkatimi cekti acaba yumurtlamam oldu mu diyorm. Benim aslinda normalde adetlerm hic sasmazdai 27 gunde 1 olurdm ama ilk defa gecen ay 30 gunde oldum co km kafam karisti yaa sence koyulasirmi ya da kacirdmmi
Ayy insallah tatlm. 5 ay oldu evleneli hamile kalamadm. Gecen ay adet oldgmda doktora gittim hormon tahlili vs yaptrdm prolaktinim yuksek cikti 70. Ilac kullaniyorum onu dusurmek icin bakalm. Inşallah bu sirada da hamile kalirmBende oylle düşünmüştüm cnm .. Ama koyulasiyo baya sen hergun idrarini yap sivi ve tatli tuketmeden birkaç saat dur diğer idrarinla testini yap merak etme koyulasacak
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin. bende daha adet olmadım bakalım bekliyorum.Beyazgul hamileyim canim sonucu yazmayi unutmusum çok şükür ovulasyon testi vesile oldu herkese tavsiye ediyorum rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu inşallah cnm
Selam canım aynı problemler bendede vardı senin çizgilerin gibiydi koyuluk suan hamileyim ben koyu çıktığı ve sonraki günleri değerlendirdim kullandığım testte aynı marka çalışmalara başlayınn derimm :)))Kızlaaaar yardıım lütfen ben 3 senelik evliyim 1.5 senedir bebis istiyoruz polikistik over var ayni zamanda reglm duzensiz reglm 5 ocaktı 5 gündür oovülasyon testi yapıyorum lütfen bakarmisiniz durum ne testte bugun sanki koyu gibi ama c kadar koyu degil offf kafam cok karısık
Ayyy icime öyle bir su serptin ki inşallah cook cok teşekkür ederimSelam canım aynı problemler bendede vardı senin çizgilerin gibiydi koyuluk suan hamileyim ben koyu çıktığı ve sonraki günleri değerlendirdim kullandığım testte aynı marka çalışmalara başlayınn derimm :)))
Doğru yapmissin koyu çizgiyi gordugun günden itibaren say 12. Gün ilk idrarla gebelik testi yap cikar canim :)Eki Görüntüle 1390415 slm arkadaşlar bende yeni katıldım 4 ay önce düşük yaptım tekrar gebelik için ovulasyon testi yaptım net çıkmadı gibi geliyo foto atcam yorumlarsanız en koyu çıktığı gün ve sonra denemeler oldu u
Selamcanım nasılsın doktora gittinmi ben bu cumartei gidicem :)) ,internetten hesaplamama göre 4. Haftalık bakalımmmm :)Doğru yapmissin koyu çizgiyi gordugun günden itibaren say 12. Gün ilk idrarla gebelik testi yap cikar canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?