Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Alttakini ne zaman yaptin bide son adet tarihin ne canim ? Yaklasmis yumurtlaman :)
Alttaki sabah yaptgm cnm. Son adet tarihim 10 ocak ti. Dun misafirlige gittm orda yaklasik 4 saate yakin lavaboya gidemedm eve geldgmde camasirimda asiri akintim olmustu bisey dikkatimi cekti acaba yumurtlamam oldu mu diyorm. Benim aslinda normalde adetlerm hic sasmazdai 27 gunde 1 olurdm ama ilk defa gecen ay 30 gunde oldum co km kafam karisti yaa sence koyulasirmi ya da kacirdmmi

Bende oylle düşünmüştüm cnm .. Ama koyulasiyo baya sen hergun idrarini yap sivi ve tatli tuketmeden birkaç saat dur diğer idrarinla testini yap merak etme koyulasacak

Bende oylle düşünmüştüm cnm .. Ama koyulasiyo baya sen hergun idrarini yap sivi ve tatli tuketmeden birkaç saat dur diğer idrarinla testini yap merak etme koyulasacak
Ayy insallah tatlm. 5 ay oldu evleneli hamile kalamadm. Gecen ay adet oldgmda doktora gittim hormon tahlili vs yaptrdm prolaktinim yuksek cikti 70. Ilac kullaniyorum onu dusurmek icin bakalm. Inşallah bu sirada da hamile kalirm

Kızlaaaar yardıım lütfen ben 3 senelik evliyim 1.5 senedir bebis istiyoruz polikistik over var ayni zamanda reglm duzensiz reglm 5 ocaktı 5 gündür oovülasyon testi yapıyorum lütfen bakarmisiniz durum ne testte bugun sanki koyu gibi ama c kadar koyu degil offf kafam cok karısık

Eklentiler

• 20150124_144822.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 1.584
Selam canım aynı problemler bendede vardı senin çizgilerin gibiydi koyuluk suan hamileyim ben koyu çıktığı ve sonraki günleri değerlendirdim kullandığım testte aynı marka çalışmalara başlayınn derimm :)))

Ayyy icime öyle bir su serptin ki inşallah cook cok teşekkür ederim

Slm kızlar yardımınızı bekliyorum..adet döngüm 27 günde bir. Ovulasyon testi siparis ettim ama hala elime gelmedi cok heyecanlıyım. Son adet tarihim 17 ocak, internetteki hesaplamalara göre 29 ocakta yumurtam catlayacakmıs sizce bu günlerde başlasak mı calışmalara test gelene kadar günüm geçer diye korkuyorum(

slm arkadaşlar bende yeni katıldım 4 ay önce düşük yaptım tekrar gebelik için ovulasyon testi yaptım net çıkmadı gibi geliyo foto atcam yorumlarsanız en koyu çıktığı gün ve sonra denemeler oldu u

Doğru yapmissin koyu çizgiyi gordugun günden itibaren say 12. Gün ilk idrarla gebelik testi yap cikar canim :)

merhabalar ben 23 ocaktan beri düzenli olarak ovulasyon testi kullanıyorum. her gün test yapıyorum. adet döngüm 32 gün en son 6 ocakta adet oldum. testi yaptığım günden beri ikinci çizgi hep var hep silik ve koyuluğu kalınlığı hiç değişmiyor. ama netteki hesaplayıcılara baktığımda 19-24 ocak tarihi yumurtlama dönemi diyor ama benim 2. çizgim hiç koyulaşmadı bu normal mi sizce lütfen bilgisi olan cevaplayabilir mi meraktan ölüyorum

tşk ederim çok stresli bekleyiş oluyo oldu olmadı diye 4 şubat adet tarihim tarihim hiç bi gebelik belirtisi de yok zaten fazla ümitlenmesem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…