ben heyecanımdan nasıl bir belirti yaşıyorum anlayamıyorum bile neyse fazla kaptırmayım kendimiCanım karnın kasılıyomus gıbı olur zaten adet sancısından farklı olrak gerılme olur bellı yerlerınde
aynen öyle yaaa adetime 7 gün kaldı ben geçmesini bekleyeceğim bikaç kere kan testi yaptırdım erkenden çıkmadı bu defa bekleyecem bakalım inşallah bu kez olur hepimizinBeklmek kadar kötü bişey yok zaman gecmıyo ama onemsediğimiz için tabi takmasaydık zaman nasıl gecıyo anlamazdık
canım hangi marka testi kullandın bende yaptım ama çıkmadı 3 gün var şuan adetime erken gebelik testi falan mı aldınIyı aksamlar adetıme 4 gun var test yaptım (idrar) T kısmında cok hafıf bellı bıle olmayan bı cızgı belırdı boyle olup hamıle oldugunu kan testıyle dogrulayan oldumu sevınsem mı uzulsem mı bılemedım kı
Benimde 4 gün var cnm..Sende belirtiler var mı ?BENİMDE ADETİME 4 GÜN VAR İNŞALLAH TUTMUŞTUR HEPİMİZİNKİ KIZLAR
sonuç ne canım çok merak ettim inşallah hamilesindir.Ben kan verdim yumurtam catlayali 10 gün oldu yarim saat sonra sonucu alicamm inşallah tutunmuştur bebegimm
Yok canım valla hiç bir belirtim yok çokta umutlanmiyorum geçen aylarda hep hüsran oldu inşallah olur bu sefer bu arada senin kaçıncı deneme yani kaç aydır gebe kalmak için ugrasiyorsunBenimde 4 gün var cnm..Sende belirtiler var mı ?
Canım benim ayları geçti yıllar olduYok canım valla hiç bir belirtim yok çokta umutlanmiyorum geçen aylarda hep hüsran oldu inşallah olur bu sefer bu arada senin kaçıncı deneme yani kaç aydır gebe kalmak için ugrasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?