Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Beklmek kadar kötü bişey yok zaman gecmıyo ama onemsediğimiz için tabi takmasaydık zaman nasıl gecıyo anlamazdık

Beklmek kadar kötü bişey yok zaman gecmıyo ama onemsediğimiz için tabi takmasaydık zaman nasıl gecıyo anlamazdık
aynen öyle yaaa adetime 7 gün kaldı ben geçmesini bekleyeceğim bikaç kere kan testi yaptırdım erkenden çıkmadı bu defa bekleyecem bakalım inşallah bu kez olur hepimizin

arkadaşlar eskiden çok hafif olan sol kasığımdaki batmalar ve ağrılar şuan itibariyle sık sık olmaya başladı ve baya bi rahatsız ediyor umutlanmayım diyorum ama :)

Iyı aksamlar adetıme 4 gun var test yaptım (idrar) T kısmında cok hafıf bellı bıle olmayan bı cızgı belırdı boyle olup hamıle oldugunu kan testıyle dogrulayan oldumu sevınsem mı uzulsem mı bılemedım kı

Merhaba arkadaşlar, ben uzun süre önce üye olmama rağmen yeni yeni giriş yapıyorum. Elimde kullanmaya fırsat bulamadan hamile kaldığımı öğrendiğimden ötürü fazla miktarda ovulasyon testi var. Test almayı düşünen bir arkadaşımız varsa hemen ücretsiz olarak gönderebilirim. Saklamanın bit anlamı yok değil mi? Faydalanılsın bari..

Merhaba arkadaşlar, bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum
Fakat hep ikinci çizgi silik çılıyor. Adetimde çok Düzensiz. Bazen 35 bazen 40 günde oluyorum. Her ay değişiyor. Hormon testlerindr problem çıkmadı.acaba 2. Çizgi net çıkıyor mu?

canım hangi marka testi kullandın bende yaptım ama çıkmadı 3 gün var şuan adetime erken gebelik testi falan mı aldın

Ben kan verdim yumurtam catlayali 10 gün oldu yarim saat sonra sonucu alicamm inşallah tutunmuştur bebegimm

Canım adetıme 3 gun vardı ben mıratech mı ne ondan aldım ıkısıde aynı cıktı sonra baska marka aldım onda da cıktı dayanamdım dun gece kan testı yaptırdım degerım 81 cıktı 4 haftalık hamıle oldugumu ogrendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…