bende ovulasyon kullanıyorum bu ay ama hep ikinci çizgi silik çıkıyor. senin ki net çıkmış mıydı acaba böyle devamlı silik çıkması normal miAylardır denemedıgımız sey kalmadı ovalasyon testını kullandıgım ılk ayda hamıle kaldım allah ısteyen herkese versın arkadaslar ılıskıden sonra sakın kalkmayın mumkunse rahatsızlık verıcı ama sabaha kadar oyle yatın
Evet canım benım ılk yaptıgımdan berı silik cıktı testlerı atma uzerlerıne gunlerını yaz ve rn koyu cıktıgı zaman ve ertesı gunu aksamı degerlndır kacıncıbende ovulasyon kullanıyorum bu ay ama hep ikinci çizgi silik çıkıyor. senin ki net çıkmış mıydı acaba böyle devamlı silik çıkması normal mi
tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde adetime 2 gün var dün yaptım bende çıkmadı o yüzden dedim erkenden çıkıyor mu merak ettim umutlanmakta istemiyorum umutsuzlukta olmuyor merakla bekliyorum.Canım adetıme 3 gun vardı ben mıratech mı ne ondan aldım ıkısıde aynı cıktı sonra baska marka aldım onda da cıktı dayanamdım dun gece kan testı yaptırdım degerım 81 cıktı 4 haftalık hamıle oldugumu ogrendım
canım inşallah hamilesindir. benim arar ara sol kasık ağrım oluyor ve benimde 2 gün var reglime ama başka belirtim yok ayrıca regl belirtimde yok ne yapacağım bilmiyorum yaaa inşallah mutlu haberi alırız bu ay.kasıklarım ağrıyor kızlar umarım bu gebeliktendir adetime 2 gün kaldı bekliyorum heyecanla
Benım 4 gun once cıktı canım ama sen yinedeyıtırme hayrlısıolsuntebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde adetime 2 gün var dün yaptım bende çıkmadı o yüzden dedim erkenden çıkıyor mu merak ettim umutlanmakta istemiyorum umutsuzlukta olmuyor merakla bekliyorum.
valla ikimizde başa baş gidiyoruz bakalım perşembe günü belli olur büyük ihtimal adetim gecikince test yapıcam benimde bugün kasıllarımda ara ara sancı oldu onun dışında başka da bir belirtim yok adet belirtim de yok bakalım hayırlısı olur inşallahcanım inşallah hamilesindir. benim arar ara sol kasık ağrım oluyor ve benimde 2 gün var reglime ama başka belirtim yok ayrıca regl belirtimde yok ne yapacağım bilmiyorum yaaa inşallah mutlu haberi alırız bu ay.
hayırlısı canım seninde 4 gün önceden çıkması ilginç olmuş genelde adet gecikince çıkar yaBenım 4 gun once cıktı canım ama sen yinedeyıtırme hayrlısıolsun
aynen yaaa bugün böyle geçiyor ara ara ağrılarla benimde perşembe adet başlama günüm olacak bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde canım inşallah yüzümüz gülervalla ikimizde başa baş gidiyoruz bakalım perşembe günü belli olur büyük ihtimal adetim gecikince test yapıcam benimde bugün kasıllarımda ara ara sancı oldu onun dışında başka da bir belirtim yok adet belirtim de yok bakalım hayırlısı olur inşallah
Canım onların arasında en koyu oldugu gun yumurtlama gunun sen yınede gun asırı yada en koyu olan gunler arka arkaya ılskı yasa ıns tutarOvulasyon testim 12. 13. 14. Günlerde kopkoyu çıktı bugün tekrar yapacağım ama hep bir gün kopkoyu çıkardı sonra silinirdi. Şimdi yumurta hala çatlamadı mı anlamadım ben ???
Canım onların arasında en koyu oldugu gun yumurtlama gunun sen yınede gun asırı yada en koyu olan gunler arka arkaya ılskı yasa ıns tutar
erken gelmiş canım yaa benimkinin günü yarın bekliyorum bakalım inşallah ikimizde en kısa sürede hamile kalırız da çok çok mutlu oluruz üzülme sakınkahverengi akıntı geldi bugün ama yerleşme kanaması değil biliyorum geçen aylarda da böyle oldu sonra regl oldum bu ayda olmadı anlaşılan
yok canım üzülmüyorum dedim ya fazla umutlanmadım zaten olucağı varsa olur bu arada daha adet olmadım eğer yarın da olmazsam ki inşallah o zaman test yapıcam şimdilik bi kanama yok sadece tuvalette peçeteye çok az bir leke geldi ama daha da gelmedi ama geçen ay da öyle oldu bir gün geçmeden regl oldum umarım bu sefer öyle olmazerken gelmiş canım yaa benimkinin günü yarın bekliyorum bakalım inşallah ikimizde en kısa sürede hamile kalırız da çok çok mutlu oluruz üzülme sakın
canım valla erken regl oldum ama anlamadığım benim ovulasyon 12 gün önceydi 14 gün sonra adet olmam gerekmiyormuydu anlamadım gitti bu testlerede güvenmiyorum artık neyse canım inşallah sen başarırsın bu ayhadi inşallah hamilesindir canım yaaa yerleşme kanaması olur inşallah. benimde adetim yarın bakalım ne olacak karamsarım bende ne adet belirtisi ne hamilelik hiç biri yok sadece feci başım ağrıyor ve halsizim ayakta zor duruyorum bekleyip görecez.
inşallah canım hepimizin yüzü gülercanım valla erken regl oldum ama anlamadığım benim ovulasyon 12 gün önceydi 14 gün sonra adet olmam gerekmiyormuydu anlamadım gitti bu testlerede güvenmiyorum artık neyse canım inşallah sen başarırsın bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?