• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

anladım canım hamile kalmak istiyorum diye gittim bugün doktorra hormon testi filan yaptı bu ilacı verdi kullanmaya başla dedi 21inde tekrar bi tahlil çıkıcak muaynede bi problem görünmüyo dedi umarım tahlillerim de iyi çıkar şimdi de ovü testi yaptım çift çizgi çıktı yumurtlama günüm de geldi inş bu ay tutturabiliriz :)
Banada dr söyledi internetten araştırdım bu markayı aldım bende yakaladım çift çizgiyi 3 gün önce bakalıö canım 7 aydır istiyoruz bizde :)

Banada dr söyledi internetten araştırdım bu markayı aldım bende yakaladım çift çizgiyi 3 gün önce bakalıö canım 7 aydır istiyoruz bizde :)

Inşallah olur canım allah isteyen herkese verir inşallah ☺

Kizlarr acill ovu testiyle yumurtlamami belirledim yumurtlama gunumun üzerinden 6 gün geçti adetimede 20 gün var ama kasiklarim agriyo neden olabilir tutmusmudur acaba bu ayy insallahh kanda ne zaman cikar döllenmeden sonraa ?

Kizlarr acill ovu testiyle yumurtlamami belirledim yumurtlama gunumun üzerinden 6 gün geçti adetimede 20 gün var ama kasiklarim agriyo neden olabilir tutmusmudur acaba bu ayy insallahh kanda ne zaman cikar döllenmeden sonraa ?
Canım bendede aynı belirtiler var hatta göğüslerde alışırı ağrı ve şişlikte var umarım psikolojik değildir :)

Hatta çift çizgiyi yakladım 5 gün geçti sanırım hala silik çizgi çıkıyor onu anlamadım ben bak böyle bugün:))

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 98
BEnde kasık agrısı ile doktoraa gıttım ama doktor bana idrar testı yaptı bıde ısrarla hamıle olabılırım dememe ragmen antıbıotık vermeye calıstı

iyi akşamlar bayanlar 2 3 yıldır takip ediyorum siteyi ama hiç yazmadım ilk defa yazıyorum. sizin yazılarınızı okuyarak bende bilgilendim hep. ovi testlerinden aldım bu ay denedim yumurtlama günlerini değerlendirdim. ben kendimi bildim bileli hep anne olmak isterdim evleneli 8 ay oldu eşim yanımda değil şehir dışında çalışıyor ve malum günler dek gelmiyordu bu ay dek geldi. şimdi bende kalçamda ve kasıklarımda hafif sancılar var kısa sürüyor adetime de 7 gün var şunu merak ediyorum hamile bayanların ağrıları çok mu şiddedli oluyor dayanılmaz yani yoksa hafif mi. göğüslerimde baris şişlik var ama fazla ağrı yok dokunabiliyorum yani

iyi akşamlar bayanlar 2 3 yıldır takip ediyorum siteyi ama hiç yazmadım ilk defa yazıyorum. sizin yazılarınızı okuyarak bende bilgilendim hep. ovi testlerinden aldım bu ay denedim yumurtlama günlerini değerlendirdim. ben kendimi bildim bileli hep anne olmak isterdim evleneli 8 ay oldu eşim yanımda değil şehir dışında çalışıyor ve malum günler dek gelmiyordu bu ay dek geldi. şimdi bende kalçamda ve kasıklarımda hafif sancılar var kısa sürüyor adetime de 7 gün var şunu merak ediyorum hamile bayanların ağrıları çok mu şiddedli oluyor dayanılmaz yani yoksa hafif mi. göğüslerimde baris şişlik var ama fazla ağrı yok dokunabiliyorum yani[/QUOT
iyi akşamlar bayanlar 2 3 yıldır takip ediyorum siteyi ama hiç yazmadım ilk defa yazıyorum. sizin yazılarınızı okuyarak bende bilgilendim hep. ovi testlerinden aldım bu ay denedim yumurtlama günlerini değerlendirdim. ben kendimi bildim bileli hep anne olmak isterdim evleneli 8 ay oldu eşim yanımda değil şehir dışında çalışıyor ve malum günler dek gelmiyordu bu ay dek geldi. şimdi bende kalçamda ve kasıklarımda hafif sancılar var kısa sürüyor adetime de 7 gün var şunu merak ediyorum hamile bayanların ağrıları çok mu şiddedli oluyor dayanılmaz yani yoksa hafif mi. göğüslerimde baris şişlik var ama fazla ağrı yok dokunabiliyorum yani

Oncelikle hosgeldin canimm insallah anne oluruz hepbirlikte ..
Çift çizgiyi göreli kaç gün oldu canim ?

7 gün oldu canım hatta çok az silikti
En büyük hayalim benimde. Hatta bebek diyince bile gözlerim doluyor .. Rabbim aratmasin.. 7 gün oldu demekki ozaman benimle aynisinn benimde 7 gün oldu :) beklemedeyizz ;) Sali günü ilimizde test yaptiriyoruz tamammi canim 12. Gün olmus oluyor kesin sonucu öğreniriz inşallah bekleyelim sabredelim :)

En büyük hayalim benimde. Hatta bebek diyince bile gözlerim doluyor .. Rabbim aratmasin.. 7 gün oldu demekki ozaman benimle aynisinn benimde 7 gün oldu :) beklemedeyizz :KK66: Sali günü ilimizde test yaptiriyoruz tamammi canim 12. Gün olmus oluyor kesin sonucu öğreniriz inşallah bekleyelim sabredelim :)
inşallah beklediğimiz oluverir de seviniriz hepimiz peki sorduğum gibi bu belirtiler çok mu şiddedli oluyor merak ediyorum benim şuan ağrı var ama rahatsız etmiyor beni

Canım karnın kasılıyomus gıbı olur zaten adet sancısından farklı olrak gerılme olur bellı yerlerınde

Back