iyi akşamlar bayanlar 2 3 yıldır takip ediyorum siteyi ama hiç yazmadım ilk defa yazıyorum. sizin yazılarınızı okuyarak bende bilgilendim hep. ovi testlerinden aldım bu ay denedim yumurtlama günlerini değerlendirdim. ben kendimi bildim bileli hep anne olmak isterdim evleneli 8 ay oldu eşim yanımda değil şehir dışında çalışıyor ve malum günler dek gelmiyordu bu ay dek geldi. şimdi bende kalçamda ve kasıklarımda hafif sancılar var kısa sürüyor adetime de 7 gün var şunu merak ediyorum hamile bayanların ağrıları çok mu şiddedli oluyor dayanılmaz yani yoksa hafif mi. göğüslerimde baris şişlik var ama fazla ağrı yok dokunabiliyorum yani[/QUOT
iyi akşamlar bayanlar 2 3 yıldır takip ediyorum siteyi ama hiç yazmadım ilk defa yazıyorum. sizin yazılarınızı okuyarak bende bilgilendim hep. ovi testlerinden aldım bu ay denedim yumurtlama günlerini değerlendirdim. ben kendimi bildim bileli hep anne olmak isterdim evleneli 8 ay oldu eşim yanımda değil şehir dışında çalışıyor ve malum günler dek gelmiyordu bu ay dek geldi. şimdi bende kalçamda ve kasıklarımda hafif sancılar var kısa sürüyor adetime de 7 gün var şunu merak ediyorum hamile bayanların ağrıları çok mu şiddedli oluyor dayanılmaz yani yoksa hafif mi. göğüslerimde baris şişlik var ama fazla ağrı yok dokunabiliyorum yani
Oncelikle hosgeldin canimm insallah anne oluruz hepbirlikte ..
Çift çizgiyi göreli kaç gün oldu canim ?