Değerlendirdik canım bakalım çok sıkta yapmak sperm kalitesini düşürüyormuş ne zor işler :) bugünde yapıcam test bakalım :))Bugünü mutlaka degerlendir dünü de degerlendirmen iyi olurdu ama bugün tam günü canim hayirli haberlerle dön inşallah
evet canım bende seni hatırladım sanırım bu ay erken yumurtladım ama felaket agrım vardı dün dün akşam saat 11 gibi ilişki oldu bu akşamda olsunmu bilemedim umarım tutmuştur canımcanim seni süper anneler konusunda görmüştüm aynı testi kullanmışız benimde seninki gibi olunca denedik .çünkü her herkeste pik yapmaya biliyor bu testler .bu geceyi sakın kaçırma.önce sen organzm olmaya özen göster hakkında hayırlısı canım.
arkadaslar ben de clearblue dijital ovulasyon testi kullanmaya basladim 4 gundur yanip sonen gulen yuz cikiyor bu ne demek anlayamadim internette de her yere baktim herhangi bir aciklama yoknormalde sabit gulen yuz cikmasi gerekiyor o da yumurtlamanin oldugu gunu gosteriyormus.. ama ben de isler karisti hatami yapiyorum ? bi bilen varsa lutfen yardm etsin..
Kullanmadim ama incelemiştir yanip sönmesi yaklastigin anlamına geliyor canim tamamen yanmasi lazim öğünü bekle doğru yoldasin devam
evet canım bende seni hatırladım sanırım bu ay erken yumurtladım ama felaket agrım vardı dün dün akşam saat 11 gibi ilişki oldu bu akşamda olsunmu bilemedim umarım tutmuştur canım
Kizlarr bize sorcam yumurtlamanizi tesbit ettikten sonra adet gününe kadar ilişkiyi birakiyomusunz yoksa devam etmenin bi zarari yokmu ?
niye zararı olsun! keyfinize bakın
Selam canım folik asit vitamin yani bende kullanıyorum 5 aydır benim kullandığım solgarın folik asit vitamini en iyisi diye biliyorum ama :)kızlarrr merhaba bişey sorucam aranızda FOLİDOCE 400 mg kullanan varmı bugün doktorum verdi vitaminmiş
Selam canım folik asit vitamin yani bende kullanıyorum 5 aydır benim kullandığım solgarın folik asit vitamini en iyisi diye biliyorum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?