Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canım dün akşam saat 7 gibi test yaptım aşağıdaki gibi çıktı.. yumurtlamış mıyımdır acaba? sence nasıl baya koyu değil mi?

Bu gun de yap canim daha koyu olursa degerlendirmeye baslarsin bi arkadas pYlasmisti foto du onu bulayim onunla karsilastir bi

1 saat sonra falan yine yapıcam bakalım..ama şimdiye kadar yaptıklarımın en koyusuydu bu.. ben de oldu diye düşündüm.. bakalım yine koyarım fotoyu 1-2 saat sonra.. seninki de benimkisi gibi mi?

canım dün akşam saat 7 gibi test yaptım aşağıdaki gibi çıktı.. yumurtlamış mıyımdır acaba? sence nasıl baya koyu değil mi?
cnm sen bence 4-5 saat daha bekle ondan sonra koyulaşıyo bende de öle oldu 4 saat sonra tekrarladım tam koyulaşmış oluyoo

1 saat sonra falan yine yapıcam bakalım..ama şimdiye kadar yaptıklarımın en koyusuydu bu.. ben de oldu diye düşündüm.. bakalım yine koyarım fotoyu 1-2 saat sonra.. seninki de benimkisi gibi mi?
Valla canim ben sabah yaptim hala silik cok hafif fark oluyor kasiklarim iki gun agridi gecti bilmiyorum

Valla canim ben sabah yaptim hala silik cok hafif fark oluyor kasiklarim iki gun agridi gecti bilmiyorum
Canim koyu cizgi 24-36 saat arasinda yumurtlama olcak demek koyuyu yakalasam bende oyle ayapacim o gun degil 12 yada 24 saat sonra ve onu takip eden gunlerde gunasiri. Bu gun yaptin mi test yeniden siliklesmeye baslamis mi?

TE="manolyan, post: 38042993, member: 512570"]1 saat sonra falan yine yapıcam bakalım..ama şimdiye kadar yaptıklarımın en koyusuydu bu.. ben de oldu diye düşündüm.. bakalım yine koyarım fotoyu 1-2 saat sonra.. seninki de benimkisi gibi mi?[/QUOTE]

Pasa66 dogru soyluyor 1 saatte aradaki fark fazla olmaz bi 4-5 saat sonra yap

canım bu akşam saat 6 gibi yaptım.. silikleşmiş.. nolcak şimdi ya? ne çabuk silikleşti

Eklentiler

• 29 kasım.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 115
şimdiye kadar yaptıklarım arasında en koyusu dün akşam yaptığım testti. bugün ilişki oldu. İnşallah tutmuştur.. Çok karışık valla anlamadım..

şimdiye kadar yaptıklarım arasında en koyusu dün akşam yaptığım testti. bugün ilişki oldu. İnşallah tutmuştur.. Çok karışık valla anlamadım..

Insallah canim gun asiri devam et benim bu ay da umudum yok bi sorun cikcak gibi hissediyorumm hayirli haber verirsin insalla tatlim

Canım bügünde deneyin 24-36 saat diyo ya bence kaçırma bugünü değerlendir

canım dün akşam misafir vardı.. yapmadık.. galiba bu ay da tutmuycak ya off
hayırlısı cnm belli olaz belki tutmuştur olmadı önümüzdeki ay tekrar denersiniz bende denedim çift çizgiyi yakaladım gün yapmadım ama ondan sonraki iki gün yaptık bakalım bekliyoruz zaten çift çizgi olunca yumurtlama 24-36 saat içinde oluyo ya bakalım sende bugün yine dene çünki yumurta 24 saat canlı kalabilioo bence dene hala bi ümit yani

ben benimkini yazım sana ben 27 sinde çift çizgiyi yakaladım ama 28 de ve 29 da yaptım bakalım beklicem bakalım ok sende bu şekilde yazarsan

Mrb. En iyi sonuç veren ve önerebileceğiniz ovulasyon testi sizce hangisidir.Kullananlardan ve sonuç verenler bilgilendirirse memnun olurum.

ben benimkini yazım sana ben 27 sinde çift çizgiyi yakaladım ama 28 de ve 29 da yaptım bakalım beklicem bakalım ok sende bu şekilde yazarsan
canım ben 28 inin akşamı saat 7 de gördüm.. 29 unda öğlen 2 gibi ve 30 unda saat 11-12 gibi yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…