canım dün akşam saat 7 gibi test yaptım aşağıdaki gibi çıktı.. yumurtlamış mıyımdır acaba? sence nasıl baya koyu değil mi?
canım dün akşam saat 7 gibi test yaptım aşağıdaki gibi çıktı.. yumurtlamış mıyımdır acaba? sence nasıl baya koyu değil mi?
Canim buna bak ust kisimlari da olsa koyuluklari ayni
cnm sen bence 4-5 saat daha bekle ondan sonra koyulaşıyo bende de öle oldu 4 saat sonra tekrarladım tam koyulaşmış oluyoocanım dün akşam saat 7 gibi test yaptım aşağıdaki gibi çıktı.. yumurtlamış mıyımdır acaba? sence nasıl baya koyu değil mi?
cnm yine ben bişi daha sorucam ya ben şimdi çift çizgiyi yakaladığım gün değil ertesi gece birlikte oldum yani dün şimdi bu akşamda olsam sence verimli olurmu ???Bu arada sen gun asiri degerlendir garanti olsun bence
Valla canim ben sabah yaptim hala silik cok hafif fark oluyor kasiklarim iki gun agridi gecti bilmiyorum1 saat sonra falan yine yapıcam bakalım..ama şimdiye kadar yaptıklarımın en koyusuydu bu.. ben de oldu diye düşündüm.. bakalım yine koyarım fotoyu 1-2 saat sonra.. seninki de benimkisi gibi mi?
Canim koyu cizgi 24-36 saat arasinda yumurtlama olcak demek koyuyu yakalasam bende oyle ayapacim o gun degil 12 yada 24 saat sonra ve onu takip eden gunlerde gunasiri. Bu gun yaptin mi test yeniden siliklesmeye baslamis mi?Valla canim ben sabah yaptim hala silik cok hafif fark oluyor kasiklarim iki gun agridi gecti bilmiyorum
Bilemedim ki canim ya benimde hep boyle oluyor bazen sabahlari hic yok gibi cikiyorcanım bu akşam saat 6 gibi yaptım.. silikleşmiş.. nolcak şimdi ya? ne çabuk silikleşti
şimdiye kadar yaptıklarım arasında en koyusu dün akşam yaptığım testti. bugün ilişki oldu. İnşallah tutmuştur.. Çok karışık valla anlamadım..
Canım bügünde deneyin 24-36 saat diyo ya bence kaçırma bugünü değerlendirşimdiye kadar yaptıklarım arasında en koyusu dün akşam yaptığım testti. bugün ilişki oldu. İnşallah tutmuştur.. Çok karışık valla anlamadım..
canım dün akşam misafir vardı.. yapmadık.. galiba bu ay da tutmuycak ya offCanım bügünde deneyin 24-36 saat diyo ya bence kaçırma bugünü değerlendir
hayırlısı cnm belli olaz belki tutmuştur olmadı önümüzdeki ay tekrar denersiniz bende denedim çift çizgiyi yakaladım gün yapmadım ama ondan sonraki iki gün yaptık bakalım bekliyoruz zaten çift çizgi olunca yumurtlama 24-36 saat içinde oluyo ya bakalım sende bugün yine dene çünki yumurta 24 saat canlı kalabilioo bence dene hala bi ümit yanicanım dün akşam misafir vardı.. yapmadık.. galiba bu ay da tutmuycak ya off
bide çift çizgiyi ne zaman yakalamıştın bana yazarmısıncanım dün akşam misafir vardı.. yapmadık.. galiba bu ay da tutmuycak ya of
canım ben 28 inin akşamı saat 7 de gördüm.. 29 unda öğlen 2 gibi ve 30 unda saat 11-12 gibi yaptım..ben benimkini yazım sana ben 27 sinde çift çizgiyi yakaladım ama 28 de ve 29 da yaptım bakalım beklicem bakalım ok sende bu şekilde yazarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?