Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

O da etkiliyor olabilir ama sanirim en onemlisi psikoloji.. moralini yuksek tut en azindan duzenli adet oluyorsun yumurtladigini biliyorsun.. daha yeni doktordan geldim ve ovulasyon testleri yaniltabiliyor yapmana gerek yok dedi ama tabi ben pkoluyum onu da belirteyim​
Merhabalar.Benim ilk doğumdan sonra.pko oluştu.doktor çocuğun tedaviyle mi oldu diye sordu hayır deyince çok şaşırdı.tekrar bebek istersen gel tedaviye baslayalım dedi.yıllarca yasmin kullandım.sonra bıraktım kendi kendime. soğan kürünü duydum. 2.bebiş için 2 ay yani 2 kür uyguladım.3.küre gerek kalmadı:) ve hamileydim.İlk kontrolde doktora kistlerim vardı dedim hayır hiçbirşey yok dedi çok şükür.2 kızım var şükürler olsun ama eşimle bir de oğluşumuz olsun istiyoruz inşallah.teste başladım bakalım.Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

izmir post: 380member: 641840 .!.:
O da etkiliyor olabilir ama sanirim en psikoloji.. moralini yuksek tut en azindan duzenli adet oluyorsun yumurtladigini biliyorsun.. daha yeni doktordan geldim ve ovulasyon testleri yaniltabiliyor yapmana gerek yok dedi ama tabi ben pkoluyum onu da belirteyim​
Merhabalar.Benim ilk doğumdan sonra.pko oluştu.doktor çocuğun tedaviyle mi oldu diye sordu hayır deyince çok şaşırdı.tekrar bebek istersen gel tedaviye baslayalım dedi.yıllarca yasmin kullandım.sonra bıraktım kendi kendime. soğan kürünü duydum. 2.bebiş için 2 ay yani 2 kür uyguladım.3.küre gerek kalmadı:) ve hamileydim.İlk kontrolde doktora kistlerim vardı dedim hayır hiçbirşey yok dedi çok şükür.2 kızım var şükürler olsun ama eşimle bir de oğluşumuz olsun istiyoruz inşallah.teste başladım bakalım.Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Canim sogan kürü nasil yapiliyor? Benim de adetim bitmek uzere ov testini ilk defa deneyecegim dualarinizi eksik etmeyin kizlar...

Canim sogan kürü nasil yapiliyor? Benim de adetim bitmek uzere ov testini ilk defa deneyecegim dualarinizi eksik etmeyin kizlar...

2 bardak kaynayan suya, soğanı soyup 4 e bölüp atıyorsun.5 dk kaynayıp sonra 5 dk bekletip içiyorsun. bunu sabah akşam paylaştır iç demişti saraçoğlu ama ben sadece akşam içtim ve çok faydasını gördüm :) inşallah sen de görürsün.

Canım ya yazmayı unutmuşum 15 gun uyguluyorsun kürü sonra 1 hafta ara veriyorsun sonra yine 15 gün.ama hamilelik ihtimali oldugu günler içme istersen. En kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah

Merhabalar bende uzun zamandir uzaktan uzaga formu takip eden birisiyim. Bugun de artik benimde katilmam gerekli diyedusundum.bende bu ay ovulasyon testi kullandim. Yumurtlama oldu degerlendirildi ve testi yapmayadevam ettim. Tabiki siliklesti.ama baya bi kafama takar oldum.sonra kendine gel dedim cunku psikolojim bozulacak dedim.ama ikigun oncetest tekrardan koyulasmaya basladi. Tabi o heyecanla gebelik testiyaptim negatif doktora sordumkanda cikar mi diye erken cikmaz dedi.ama ben kafama koydum gittim kan tahlilide yaptirdim o da negatif. Tabi daha regli gunume hic yoksa bes gun var bakalim ne olacak :))))))

Sen hangi testi kullandın acaba.hamile olabilirsin ama yum.günü yükselen hormon hamileyken hep yüksek çıkıyor.erken gebelik testi yapabilirsin.

Kizlar merhaba..Bende bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandm.10.gün basladim hep silikti..19. gün koyulasti..O gün ve 21.gün denedik cizgi siliklesti bugun nerdeyse hic yok cizgi 23. Gün sizce yumurtlama oldumu ya denemeye devam mi..:)

Arkadaslar adetime 2 gun kala silik cizgi cikan adetimin olacagi gun net pozitif oldu ama ben rgl oldum bu nedir basina gelen var mi yoksa butun cinslikler beni mi buluyor saskinliktan orta yerimden catlicammmm??????????? Bu arada testler farkli paketlerden alinmistir bozuk ihtimali yok ya da cok zor heralde o kadar da tesduf olamaz ay basindan beri ovulasyon yapiyorum bu arada

Arkadaslar adetime 2 gun kala silik cizgi cikan adetimin olacagi gun net pozitif oldu ama ben rgl oldum bu nedir basina gelen var mi yoksa butun cinslikler beni mi buluyor saskinliktan orta yerimden catlicammmm??????????? Bu arada testler farkli paketlerden alinmistir bozuk ihtimali yok ya da cok zor heralde o kadar da tesduf olamaz ay basindan beri ovulasyon yapiyorum bu arada
Gunaydinlar umutlandirmak istemem ama belki ustune regli olmussundur doktora danissan cok iyi olur

ustune görme aklıma gelmedi ama baya baya adet kanaması şeklinde pembe lekelenme ya da bir defalık değil akşamdan beri baya kanamam var normal regl gibi dooktoruma danıştım onları biz onermiyoruz sitrese sokmaktan başka işe yaramıyor ( bir başka doktorsa gayet önermişti yurt dışında çoğu kadın bunları kullanarak hamile kalıyor devam et dedmişti) dedi ama bu durumunda çokters ve imkansız olduğunu söyledi...şaşırdım kaldım pazartesi randevum var tüm test sonuçlarımı götüreceğim bakıcaz görücez bugün de ovulasyon yapıcam saati gelsin bakalım ne çıkacak :KK57:

ustune görme aklıma gelmedi ama baya baya adet kanaması şeklinde pembe lekelenme ya da bir defalık değil akşamdan beri baya kanamam var normal regl gibi dooktoruma danıştım onları biz onermiyoruz sitrese sokmaktan başka işe yaramıyor ( bir başka doktorsa gayet önermişti yurt dışında çoğu kadın bunları kullanarak hamile kalıyor devam et dedmişti) dedi ama bu durumunda çokters ve imkansız olduğunu söyledi...şaşırdım kaldım pazartesi randevum var tüm test sonuçlarımı götüreceğim bakıcaz görücez bugün de ovulasyon yapıcam saati gelsin bakalım ne çıkacak :KK57:
Bi kan testi yaptirin. Belki kimyasal gebeliktir yasdiginiz ve siz suan adet oldugunuzu saniyrsunuzdur.

bugün yapacağım ovulasyon testimin sonucuna göre kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum çok endişeliyim :( ama her zamanki gibi olan adet kanamam gibi şimdilik bir farkı yok sadece sene de belki 2 kere rastladığım kasık sancılarım var ama yaşadığım için o da pek endişelendirmedi beni açıkçası hiç yaşamadığım bir durum değil bu sancılar

:oops::oops:Arkadaşlar merhaba :) bende yeni bebek düşünenlerdenim. Belki çoğunuza göre çok komik gelebilcek bi soru ama şu bahsettiğiniz adetimin 17. 18.gününü nasıl hesaplıyosunuz ? yumurtlama dönemimi hesaplamaya çalışıyorum beceremiyorum sanırım. Bi el atın bu garibana :mad:

:oops::oops:Arkadaşlar merhaba :) bende yeni bebek düşünenlerdenim. Belki çoğunuza göre çok komik gelebilcek bi soru ama şu bahsettiğiniz adetimin 17. 18.gününü nasıl hesaplıyosunuz ? yumurtlama dönemimi hesaplamaya çalışıyorum beceremiyorum sanırım. Bi el atın bu garibana :mad:

Adetinin ilk gunü birinci gündür. Oradan say 14 ve 17 arası iyidir ama adet döngüne göre değişir tabi

Arkadaslar o kadar kaptiriyoruz kendimizi ve bir o kadar sabirsiz oluyoruz ki hersey hemen olsun istiyoruz. Ve sonuc istedigimiz gibi olunca da yikiliyoruz. Bunlarin hepsini yasadigim icin yaziyorum. Kendimizi uzmekten baska bisey yapmiyoruz aslinda. Ben bugun regli oldum ve dedim ki kendime Allah im nasip ettiyse eninde sonunda hayirlisiyla saglikli evlat ya da evlatlar verecek. Biz sabredelim ve sukredelim... ne demisler nasipse gelir sanman yemenden nasip degilse ne gelir elden :)))))

Back