Canim sogan kürü nasil yapiliyor? Benim de adetim bitmek uzere ov testini ilk defa deneyecegim dualarinizi eksik etmeyin kizlar...izmir post: 380member: 641840 .!.:O da etkiliyor olabilir ama sanirim en psikoloji.. moralini yuksek tut en azindan duzenli adet oluyorsun yumurtladigini biliyorsun.. daha yeni doktordan geldim ve ovulasyon testleri yaniltabiliyor yapmana gerek yok dedi ama tabi ben pkoluyum onu da belirteyimMerhabalar.Benim ilk doğumdan sonra.pko oluştu.doktor çocuğun tedaviyle mi oldu diye sordu hayır deyince çok şaşırdı.tekrar bebek istersen gel tedaviye baslayalım dedi.yıllarca yasmin kullandım.sonra bıraktım kendi kendime. soğan kürünü duydum. 2.bebiş için 2 ay yani 2 kür uyguladım.3.küre gerek kalmadı:) ve hamileydim.İlk kontrolde doktora kistlerim vardı dedim hayır hiçbirşey yok dedi çok şükür.2 kızım var şükürler olsun ama eşimle bir de oğluşumuz olsun istiyoruz inşallah.teste başladım bakalım.Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Canim sogan kürü nasil yapiliyor? Benim de adetim bitmek uzere ov testini ilk defa deneyecegim dualarinizi eksik etmeyin kizlar...
Keskeeeee ama bense hicbir belirti yokk malesefffSen hangi testi kullandın acaba.hamile olabilirsin ama yum.günü yükselen hormon hamileyken hep yüksek çıkıyor.erken gebelik testi yapabilirsin.
selam canım sende durumlar nasıl ya? benim bu ay da hiç ümidim yok..Gunaydin canlarr
Gunaydinlar umutlandirmak istemem ama belki ustune regli olmussundur doktora danissan cok iyi olurArkadaslar adetime 2 gun kala silik cizgi cikan adetimin olacagi gun net pozitif oldu ama ben rgl oldum bu nedir basina gelen var mi yoksa butun cinslikler beni mi buluyor saskinliktan orta yerimden catlicammmm??????????? Bu arada testler farkli paketlerden alinmistir bozuk ihtimali yok ya da cok zor heralde o kadar da tesduf olamaz ay basindan beri ovulasyon yapiyorum bu arada
selam canım sende durumlar nasıl ya? benim bu ay da hiç ümidim yok..
Bi kan testi yaptirin. Belki kimyasal gebeliktir yasdiginiz ve siz suan adet oldugunuzu saniyrsunuzdur.ustune görme aklıma gelmedi ama baya baya adet kanaması şeklinde pembe lekelenme ya da bir defalık değil akşamdan beri baya kanamam var normal regl gibi dooktoruma danıştım onları biz onermiyoruz sitrese sokmaktan başka işe yaramıyor ( bir başka doktorsa gayet önermişti yurt dışında çoğu kadın bunları kullanarak hamile kalıyor devam et dedmişti) dedi ama bu durumunda çokters ve imkansız olduğunu söyledi...şaşırdım kaldım pazartesi randevum var tüm test sonuçlarımı götüreceğim bakıcaz görücez bugün de ovulasyon yapıcam saati gelsin bakalım ne çıkacak
Arkadaşlar merhaba :) bende yeni bebek düşünenlerdenim. Belki çoğunuza göre çok komik gelebilcek bi soru ama şu bahsettiğiniz adetimin 17. 18.gününü nasıl hesaplıyosunuz ? yumurtlama dönemimi hesaplamaya çalışıyorum beceremiyorum sanırım. Bi el atın bu garibana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?