Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

24-36 saat icinde yumurtlama olucak demek bu. okuduklarimdan soyluyorum bu gun dahil 3 gunu degerlendirmisler bi kismida iki gunu
anladım peki yarın ve diğer gün denesem birde bugün sağ tarafımda hafif sancı hissettim aceba yumurtlama oluyo olabilir mi sence ????

anladım peki yarın ve diğer gün denesem birde bugün sağ tarafımda hafif sancı hissettim aceba yumurtlama oluyo olabilir mi sence ????

Valla cnm yumurtlama oldugunda yeniden siliklesiyormus kayboluyormus testteki ikinci cizgi takip etmeye devam edebilirsin

Valla cnm yumurtlama oldugunda yeniden siliklesiyormus kayboluyormus testteki ikinci cizgi takip etmeye devam edebilirsin
şimdi bende tekrarlım en iyisi akşam 6 gibi yapmıştım bide 10 da yapım ona göre bu arada sancım hala devam ediyoo

şimdi bende tekrarlım en iyisi akşam 6 gibi yapmıştım bide 10 da yapım ona göre bu arada sancım hala devam ediyoo

Bende de var sanci ama hala silik bak gosterim

Eklentiler

• 20141127_224508.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 80
bu yumurtlama öncesindeki testmi ben o zaman bugün yarın kaçırmimm :) bakalım sonuç ne olacak
Ilk baslarda bundan daha silikti 14.gundeyim hala koyu olmadi bakalim kacinci gunde olacak sen bu uc gunu degerlendir teste de devam et bakalim bazen yumurtlama olmasi uc gine kadar surebiliyormus. Yani uc gun boyunca koyu oluyormus cizgi sonrasinda yumurtlama oluyormus siliklesirse yada kaybolursa yumurtlama olmus demektir.

bu yumurtlama öncesindeki testmi ben o zaman bugün yarın kaçırmimm :) bakalım sonuç ne olacak

He bu arada yarinki sonraki gunlerdeki testinin bilgilerini de benimle paylasirsan cok sevinirim cnm bu arada memleket neresi :) 66?

He bu arada yarinki sonraki gunlerdeki testinin bilgilerini de benimle paylasirsan cok sevinirim cnm bu arada memleket neresi :) 66?
Hatay cnm iskenderun sen?

Bu arada ben dünü es geçtim bugün ve yarın demicem akşam 6 gibi tekrar test yapıcam sancım bügünde devam ediyo bakalım

dün 2 çizgiyi yakaladım ama bugün geri kaybettim dün gece 10 da koyuydu yapmadık bugün denesek aceba verimli olur mu??
He bu arada yarinki sonraki gunlerdeki testinin bilgilerini de benimle paylasirsan cok sevinirim cnm bu arada memleket neresi :) 66

canım dün akşam saat 7 gibi test yaptım aşağıdaki gibi çıktı.. yumurtlamış mıyımdır acaba? sence nasıl baya koyu değil mi?

Bilemiyorum canim Kafam cok karisti benimde hep boyle silik cikiyo bi turlu anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…